Glazer: Manchester není na prodej

02.09.2007, 12:31
Aktuality
Manchester United bude i nadále ve vlastnictví rodiny Glazerových. Američtí majitelé Red Devils prostřednictvím svého mluvčího popřeli, že jednali o prodeji klubu, jak v nedávné době informovala média.

O úspěšných anglický tým bojovali investoři z Číny a Dubaje, kteří byli ochotni nabídnout jednu miliardu liber. Nicméně Malcolm Glazer, jenž převzal kontrolu nad klubem v květnu 2005 s potencionálními kupci nikdy nejednal a nemá sebemenší zájem někomu předat kontrolu nad úřadujícím mistrem Premier League.

"Manchester United není na prodej. Rodina Glazerových není angažovaná v žádném jednáním s případným zájemcem a jejich prioritou není prodej Manchesteru United," řekl rodinný mluvčí.

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Diky ti Amiku

Reagovat
smazaný uživatel

Z té premier league se stejně stal jen takový "on-line manager" pro bohaté...

Reagovat
Xavi

Pravda.

Reagovat
HOST*Brl

Bilión je po našom (i česky miliarda).

Reagovat
HOST*

no nema to byt spis 1 miliarda?

Reagovat
smazaný uživatel

kde to vidíš?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele