GIULY NÁHRADOU ZA RIBERYHO?

05.06.2007, 15:28
Aktuality
Olympique Marseille možná již našel náhradu za Francka Riberyho, který má namířeno do Bayernu Mnichov. Francouzského reprezentanta by na Stade Velodrome rád nahradil jeho krajan a útočník Barcelony Ludovic Giuly...

Na bývalého kapitána Monaka zbylo letos na Nou Campu jenom místo na lavičce náhradníků. Přednost dostávají Samuel Eto´o, Ronaldinho a Lionel Messi a Giuly vedle místa v klubu ztratil i pozici v národním týmu.

"Tak jako každý rok, Lyon bude kupovat nejlepší hráče Ligue 1. Marseille přijde o Riberyho a získá ofenzivního hráče na pravou stranu. Skutečnost, že již nejsem členem reprezentace, je v tuto chvíli přínosem. Můj program nebude přetížený a budu se moci soustředit pouze na klub. V pravý okamžik si prostuduji všechny nabídky," říká Giuly.

Působení Giulyho v Marseille by si velice dobře dokázal představit především předseda klubu Pape Diouf. "Takovýto způsob vyjádření nám vnukl zajímavou myšlenku. Giuly je velice dobrý hráč uznávaný na mezinárodní scéně. Má zkušenosti, talent a v roce 2006 vyhrál s Barcelonou Ligu mistrů," nevyloučil Diouf příchod příští měsíc 31letého fotbalisty.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*

poď, poď, poď....

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

První rok perfektní, druhý rok dal dost možná nejdůležitější gól celé sezóny, letos hraje zatím nejmíň a forma je špatná. Rok bych si ho ještě nechal, i když těžko říct. Každopádně zde ovedl skvělou práci a jako první Francouz u nás konečně naplno prorazil...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pacilo sa mi, ked si s nim Laporta po podpise zmluvy v kancelarii hlavickoval. Je to velmi sympaticky chlapik a choval sa v Barcelone vzdy profesionalne za co mu patri velka vdaka.

Po futbalovej stranke dokazal dat timu dynamiku pri prechode do utoku, ale proti zatiahnutej obrane uz to bola mnohokrat slabsie. Kazdopadne si myslim, ze uz je cas na zmenu a rad by som u nas privital Palacia, i ked za mensie peniaze.

Ludovi drzim v Marseille palce, v Lm sa na Marseille urcite zoparkrat pozrem...ak tam teda prestupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele prosím vás nevíte tady někdo prosím kdy začiná přestupová sezona?

Reagovat
Kily

oficiálně se přestupuje od 1.7., od kdy mohou kluby nové hráče registrovat, ale přestupy se dohadují v průběhu celého roku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díky

Reagovat
smazaný uživatel

El Real Madrid 'toca' a un titular del Barcelona

Según ha adelantado Agustín Castellote en el programa 'Plusmarca' de RadioMarca, el Real Madrid ha hecho una oferta por un jugador del Barcelona y, aunque no ha dado ningún nombre en concreto, sí que ha dicho que éste futbolista sería titular en el conjunto azulgrana y cuya ficha rondaría los 1.800.000 euros. El futbolista ha trasladado la oferta al Barcelona y está a la espera de una contestación.

El Real Madrid podría reforzarse de cara a la próxima temporada con un jugador que actualmente juega en el eterno rival. Se trataría de un titular para Rijkaard, que cobra 1.800.000 -trescientos millones de las antiguas pesetas- y que estaría dispuesto a abandonar Barcelona si las condiciones del momento así lo requieren. La oferta que el club blanco habría trasladado al jugador supondría triplicar su ficha, dato que el jugador aceptaría de buen grado. Para hacer las cosas bien, este futbolista habría trasladado la oferta al Barcelona y aún estaría a la espera de una contestación desde el club.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by to být Márquez, Deco, Eto´o, Iniesta nebo Saviola, ale jak říkám, asi je to nesmysl...

Reagovat
HOST*CeceFCB

O com sa tam vôbec pise???nebodaj o mozno prestupe niektoreho z tych hracov co si napisl a ak ano tak je to dobry vtip!

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Márqueze bych přežil, neskonale by mě zklamal ale svými hrubkami u vás by to napravil.

Deco si nemá moc co vybírat podle platu, který by jiý tým nabídl, teda pokud nenabídnete těch 75 milionů euro, co má ve smlouvě, tak prosím.

Eto'o viz Deco.

Saviola asi těžko čeká na reakci klubu, když ten mu už svou nabídku podal a základ ani zdaleka nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono koenckonců u Márqueze platí to co u těch dvou pod ním, oni nemaj co čekat jestli jim Barca vyrovná plat.

Reagovat
smazaný uživatel

však já nic neříkám, stejně by si u nás moc nezahráli

Reagovat
smazaný uživatel

No tak řeksl ty tři jména... tak mě teřba zajímá, jak jsi na ně přišel. Když první tři maj výkupní klauzuli 75 milionů a víc a čtvrtý není titular...

Reagovat
smazaný uživatel

abych pravdu řekl, tak jsem nad tím nijak nebádal, tohle jsou jména z diskusí na Marce a AS, každej tam tvrdí něco jinýho, ale fakt nemá smysl nad tím nějak uvažovat, akorát mě napadl ten Saviola, kterej sice není titular, ale aspoň trošku s tím jeho případ souvisí (ač bere možná 3x tolik), jinak Iniesta má výkupní klauzuli 60, ti ostatní tři mě ani moc nezajímají, z různých důvodů by k nám stejně nemohli...

Reagovat
smazaný uživatel

No já si hned myslel. Že to té Marce už není trapné, i když ono už je to jedno, tu celoroční kampan za zničení Barcelony si přece v závěru nepokazí.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ještě mi vysvětli, proč jako nebudou hrát vaši hráči za repre, to jsem jako nepochopil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele