GILL: RONALDO ZŮSTANE HODNĚ DLOUHO

13.03.2007, 17:20
Aktuality
Fanoušci Manchesteru United mohou být opět o něco klidnější, Cristiano Ronaldo z jejich klubu neodejde po letošní sezóně, ani v nejbližších letech. Ujistil je o tom výkonný ředitel týmu z Old Trafford David Gill...

Jméno portugalského záložníka je již několik měsíců spojováno s možným přestupem do Realu Madrid nebo Barcelony, zájem údajně mají také Juventus Turín a Inter Milán. Další jednání a spekulace o možné realizaci transferu do jednoho z těchto velkoklubů ale pravděpodobně zmrazí nový kontrakt, o němž na Old Trafford v současnosti jednají. Ronaldův odchod je tím pádem minimálně nepravděpodobný.

"Bez pochyb, bez otázek. Má smlouvu ještě na tři roky, navíc vystoupil před tisk a oznámil jednání o prodloužení kontraktu, Alex (manažer Sir Alex Ferguson) to potvrdil a jednání pokračují," prohlásil Gill.

"Nijak na ně netlačíme, nevyhrazujeme jim čas, to by nebylo vhodné. Všechny fanoušky Manchesteru United ale mohu ujistit, že Ronaldo bude našim hráčem ještě hodně dlouho. Nová smlouva bude odrážet jeho současné výkony a postavení ve světové kopané," slibuje Gill, podle něhož nebude Ronaldo jedinou mladou hvězdou, která by s "Rudými ďábly" měla spojit svou další budoucnost.

"Bude reálné prodloužit s ním smlouvu až do roku 2012, to samé platí i v případě Wayna Rooneyho," sdělil dále výkonný ředitel Manchesteru United.

Red Devils mají v letošní sezóně nakročeno ke zopakování kousku, který se jim podařil v sezóně 1998/1999, tedy získání treble. V polovině března jim v tabulce Premier League zatím patří první příčka a ve hře jsou v dalších dvou pohárových soutěžích. Ve čtvrtfinále Ligy mistrů změří síly s AS Řím, ve stejné fázi FA Cupu je pak čeká opakovaný zápas proti Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Cat Killer

Doufám že vypadnu z LM. Vidláci ukopaní!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

co to tady rozjizdis ty nakrofilku

Reagovat
HOST*

doufam ze vypadnes z okna

Reagovat
PJ

Jasně a ty seš mistr světa, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*nesta

dufam, ze ich legie z Romy porazia ako kedysi pred 2000 rokmi... Roma victor!

Reagovat
HOST*rb

...je to dobrá správa, Cristiano Ronaldo je plnohodnotnou súčasťou Manchestru...AS Roma dnešnej dobe nemá na Manchester...

Reagovat
HOST*

to samy si hodne lidi myslelo i o Lyonu a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se historie skoro opakovala??? To by bylo super...

Reagovat
HOST*FLp

MANCHESTER bez pochyb najlespi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele