Gilberto o odchodu nepřemýšlí

08.11.2007, 12:51
Aktuality
Ani časté vysedávání na lavičce náhradníků nepřimělo Gilberta Silvu ke změně názoru a brazilský fotbalista chce ve své kariéře i nadále pokračovat na Emirates Stadium. 31letý záložník tak popřel časté spekulace anglických médií o možném odchodu z Londýna...

"O odchodu z klubu nepřemýšlím. Vždycky jsem říkal, že jsem zde šťastný. Moje situace sice není pohodlná, přesto o odchodu stále nepřemýšlím. Myslím raději na to, že mám podmínky na to vrátit se do základní sestavy a udělám pro to všechno," prohlásil Gilberto.

Brazilský záložník měl skvělou loňskou sezonu, kterou si ještě protáhl o účast na pro něho zlatém Copa America. Manažer Arsene Wenger mu poté chtěl dát dostatek času na odpočinek, ve středu zálohy však začali skvěle spolupracovat Mathieu Flamini a Cesc Fabregas, jimž výtečně sekunduje Abou Diaby, a na Gilberta rázem zůstalo místo pouze na lavičce náhradníků.

Podle médií Gilberto odmítá nastupovat ve středu obrany, sám však něco podobného popírá. "To není pravda. Pokud bych Wengerovi něco chtěl sdělit, nebylo by to prostřednictvím médií. Šel bych rovnou za ním a promluvil si s ním z očí do očí. Jeden ke druhému chováme velký respekt," řekl Gilberto.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je enom dobře. Arsenal potřebuje pár ostřílených borcu jako je Gilb nebo Gallas..

Reagovat
HOST*

Máš pravdu jenom s mladýma se hrát nedá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele