Gigli: Na Del Piera se těším, návrat se ale nesmí uspěchat

18.09.2009, 19:57
Aktuality
Prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli se svěřil médiím, že se již nemůže dočkat návratu hrající legendy klubu Alessandra Del Piera. Ten však Staré dámě ve víkendovém utkání proti Livornu ještě nepomůže.

34letý střelec laboruje se zraněním stehenního svalu a přestože již svůj návrat na trávník netrpělivě vyhlíží, klub mu šance na účast v nadcházejícím ligovém střetnutí nedává. "Chci ho zase vidět běhat na trávníku a také on se těší na návrat," řekl Gigli.

"Je to náš opravdový šampion, ale prvořadé je jeho naprosté vyléčení. Lidé, kteří jsou k tomuto kompetentní, se zatím neodvažují pustit jej na trávník kvůli riziku dalších možných fyzických problémů," dodal prezident Bianconeri.

Gigli v červenci nabídl ikoně klubu nový kontrakt a Del Piero, který si v této sezoně v Serii A ještě nezahrál, podepsal v turínském klubu smlouvu, jež vyprší až v roce 2011.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

at je to co nejdriv

Reagovat
smazaný uživatel

Je to proste nedomyslitelna sucast Juventusu Turin,ikona,vzor pre svojich spoluhracov ako aj pre celu fotbalovu Italiu. Ave Juve. Sono fiero di Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Raaaaaaaaaaaaaadek Štěpáááááánek

Reagovat
Godwinson

no ten Ivo mě pěkně sral :) byť je to borec ...

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelnej nesympaťák..., připomínal mi Kalače.

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verim,že sa v nedelu objavi na ihrisku po zraneni Cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že brzo zase nastoupí, bez něj to není úplně ono, hlavně co se týká standartek

Reagovat
homeles8

Borec největší Ať už na tom hřišti lítá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda uz jsme se moc tesil ze nastoupi bez golu by se to urcite neobeslo

Reagovat
smazaný uživatel

hrající legenda

Reagovat
smazaný uživatel

proste jeden z nejlepsich hracu co kdy behal po travnicich, at si kazdej rika co chce... k tomu velkej simpatak... muj vzor, oblibenec, snad este dlouho bude bavit fanousky svoji hrou, az odejde bude to velka ztrata pro fotbal, ktera se bude jen tezko nahrazovat (snad Giovinco?) vsechna cest a slava Pinturicchiovi!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele