Giggs s podpisem nové smlouvy zatím nespěchá

28.09.2007, 09:18
Aktuality
Ryan Giggs zřejmě zůstane po celou svojí kariéru věrný Manchesteru United. Velšský záložník působí na Old Trafford již sedmnáctým rokem a toto číslo jistě není konečné. V nejbližší době by totiž mělo dojít k podpisu nového kontraktu. Ten současný hráči vyprší již na konci letošního soutěžního ročníku...

"Už jsme se o tom bavili a snad se nám podaří vše vyřešit co nejvříve. S mými kontrakty nikdy nebyly žádné problémy. Možná před dvěmi nebo třemi lety, ale to nebylo nic vážného," prohlásil nejdéle sloužící fotbalista v kádru Red Devils.

Giggs s Manchesterem United získal již devět anglických titulů a letos by rád přidal jubilejní desátý. Vedle toho útočí i na klubový rekord v počtu odehraných zápasů - zápis Sira Bobbyho Charltona (754 utkání) by mohl překonat již v letošní sezoně.

"Věříme si nevzájem, což pramení z patnáctiletého nebo šestnáctiletého působení v prvním týmu. Hraji dobře, jinak by mi nebyl nabídnut nový kontrakt. Je to něco, o co nemám obavy," dodává Giggs.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to borec

Reagovat
HOST*Dzindzar

Jj Ryan je týpek jak prase...Nejlepší levonohej žáložník na světě

Reagovat
smazaný uživatel

smekam pred nim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele