Ghirardi: Bude hodně důležité zůstat nohama na zemi

20.10.2009, 22:04
Aktuality
Parma na konci předloňské sezony putovala do Serie B, nyní je zpět mezi italskou elitou a hned od začátku sezony ukazuje, že bude třeba s ní počítat. Parma se nyní vyhřívá na skvělém pátém místě a vedle expertů a fanoušků je umístěním překvapen i prezident klubu Tommaso Ghirardi...

"O takovém startu jsem snil, ale nečekal jsem ho. Myslel jsem si, že to budeme mít daleko složitější. Tým táhne za jeden provaz, věříme projektu, na kterém pracujeme. Je jasné, že nadšení nám pomáhá pracovat ještě o něco lépe," prohlásil Ghirardi.

"Bude každopádně hodně důležité zůstat nohama na zemi. Máme báječné fanoušky, ale prostředí je naprosto klidné a i to hodně pomáhá týmu," dodal Ghirardi.

Parma je zatím nejlepším ze tří letošních nováčků Serie A, v osmi zápasech nasbírala čtrnáct bodů a vyhřívá se na skvělém pátém místě. O víkendu bude mít slušnou šanci přidat další minimálně bodík, jelikož cestuje do Bergama.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
georgeo

můj oblíbený klub už od dob Cannavara, Buffona, Thurama, Crespa, Ortegy a dalších

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím ... dlouhodobý fanda této krásné líhně talentů !!!! PARMA RULEZZ

Reagovat
j_mrazik

Crespo, Chiesa... to byla dvojka!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele