Getafe se zlobí na Argentinu

08.09.2008, 20:50
Aktuality
Prezident španělského Getafe Angel Torres se obořil na argentinskou fotbalovou asociaci (AFA), protože se ocitl ve svízelné situaci - oba jeho brankáři, dva argentinští reprezentanti, jsou zranění. Oscar Ustari si na Olympiádě přetrhl vaz v koleni a bude mimo hru půl roku, Roberto Abbondanzieri si o tomto víkendu také poranil koleno a nezachytá si dva týdny.

"Tohle musí někdo vyřešit. Doufám, že je AFA pojištěná, protože škoda pro nás je hodně vysoká. Ještě zvážíme, zda podat stížnost," prohlásil Torres. Tomu dále vadí fakt, že prý Argentina obě zranění neohlásila a klub musel sám prostřednictvím svých lékařů zjistit jejich přesný zdravotní stav.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to nase*e.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele