GERRARD: POTŘEBUJEME ZÁZRAK

30.01.2007, 18:58
Aktuality
V Liverpoolu se stále ještě nevzdávají naděje na zisk mistrovského titulu, sami však moc dobře vědí, že to již nemají jenom ve vlastních rukou. Kapitán Reds Steven Gerrard dokonce možnost zisku titulu přirovnává k zázraku...

"Před rokem jsme v tuhle chvíli měli fantastickou sérii deseti nebo jedenácti výher z dvanácti zápasů a přesně tohle potřebujeme předvést do konce letošní sezóny, abychom se mohli pokusit o zázrak," říká Gerrard.

Liverpool se v současné době může pochlubit nejlepší formou ze všech dvaceti účastníků Premier League. Tým vedený Rafaelem Benitez vyhrál osm z posledních devíti zápasů a má nejlepší obranu v soutěži - v posledních dvanácti zápasech inkasoval jenom jednou. "V tuhle chvíli máme formu na zisk titulu. Teď je to o soudržnosti, musíme se soustředit na vyhrávání zápasů a vytvořit tak tlak na Manchester United a Chelsea," prohlásil kapitán Liverpoolu, který na vedoucí Manchester United ztrácí čtrnáct utkání před koncem soutěže jedenáct bodů. Ztráta na druhou Chelsea je pak šestibodová.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1113)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele