Gerrard nevylučuje možnost stát se manažerem Liverpoolu

25.12.2007, 13:02
Aktuality
Steven Gerrard je již v tuto chvíli neodmyslitelnou součástí Liverpoolu a mohlo by tomu tak být i poté, co ukončí aktivní kariéru. Kapitán klubu by se nebránil možnosti stát se jeho manažerem, větší šance v tomto ohledu ale dává svému spoluhráči Jamiemu Carragherovi...

"Pokud bych k tomu měl kvality, tak bych něco takového neodmítl, a to kvůli poutu s klubem a jeho fanoušky. Ale myslím si, že Jamie má více šancí, než já. Tu práci by miloval více. Zápasy studuje více a byl by tak lépe připravený, než já," prohlásil 27letý anglický reprezentant.

Gerrard je v Liverpoolu od roku 1987 a několikrát z něho odešel po svých čtrnácti letech, kdy působil na zkouškách v jiných týmech. Podíval se i do Manchesteru United, což následně vysvětlil tím, že chtěl na Liverpool vytvořit tlak a urychlit tak jednání o smlouvě. Tu první poté podepsal 5. listopadu 1997.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Útočník Interu Milán Adriano nevydržel sekat dobrotu příliš dlouho. Brazilský fotbalista, který při působení v Itálii utápěl osobní problémy v alkoholu a proto byl poslán na léčení do Sao Paula, byl totiž v několika novinách vyfocen, jak si užívá a popíjí v nočních hodinách na koncertu kapely Jota Quest.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je jeden z klenotů Liverpoolu a bylo by dobré kdyby v klubu pokračoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne hrající manažer?

Reagovat
smazaný uživatel

jn..kdyby Rafa neziskal titul do dvou sezon tak by mohl byt hrajici manazer jak byl Dalglish na konci 80. let manazer a jeste bejlepsi hrac na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo najlepsie pre liverpool

Reagovat
irik

Jamie bude asi lepsim trenerem no ... ale Steve muze porad byt predsedou fanklubu ne vazne ja ho vidim na prezidentta jako Beckenbauer v Bayernu

Reagovat
Zajda

Nic proti Stevemu ale jak sám řekl Jamie by se na to hodil víc...a jak řekl Irik mohl by dělat prezidenta jako Beckenbauer...

.

.

.

LFC never died Čáo

Reagovat
Devil

Za par let mozna !

Reagovat
smazaný uživatel

však steve neřekl kdy....

Reagovat
Devil

Vsak ja nerikam ze rekl !

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne hrajícím manažerem???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele