GERRARD NA TESTECH V MANCHESTERU

21.08.2006, 12:18
Aktuality
Zdá se vám to v současnosti nepředstavitelné? Ano, máte pravdu. Ale když bylo současnému kapitánovi Liverpoolu 14 let, tak se skutečně zúčastnil testů do řad United, jak uvádí ve svém životopise, který vychází jako seriál v deníku News of the World.

Gerrard říká: "Oblékal jsem dres United ve dvou zápasech, na nichž jsem byl v klubu na zkoušce. Poté, co se mi v těchto zápasech dařilo, mi byla nabídnuta tříletá dorostenecká smlouva, kterou jsem ale odmítl."

Steven Gerrard se v rámci testů dokonce sešel spolu s dalšími hráči na večeři s Alexem Fergusonem a dále o setkání se slavným trenérem říká: "Jen jsme seděli a s úctou a obdivem poslouchali."

Když byl Gerrard poprvé v necelých 20 letech povolán do anglické reprezentace, tak absolvoval seznámení s týmem a popisuje jeho setkání s ostatními hráči United, které již v té době bral jako úhlavní nepřátele svého Liverpoolu: "Ostatní spoluhráči z Liverpoolu, se kterými jsem tehdy v reprezentaci byl, se mnou u snídaně obcházeli všechny stoly a seznamovali mě s mými novými kolegy z reprezentace. Když jsme došli ke stolu United, u kterého seděli Paul Scholes, Andy Cole, Phil Neville a David Beckham, tak se se mnou všichni s úsměvem pozdravili."

Toto Stevena trošku zarazilo a říkal si: "Co to má znamenat?? Vždyť jsme úhlavní nepřátelé, já nemám rád je a oni mě." Ale jak po pár dnech poznal, takhle to v reprezentaci Albionu nechodí: "Kluci z United byli v reprezentaci fajn a když jsem potřeboval, tak mi pomohli."

Stačilo málo a Alex Ferguson nemusel v létě pořádat hony na nového generála záložní řady...

Autor: Martin Vít

Komentáře (38)

Přidat komentář
Shevchenko

proč to odmítl ?? Měl už snad něco od Liverpoolu, nebo už tam byl ??

Reagovat
HOST*ondroslav

Gerrard pro mne nyni predstavuje polovinu liverpoolu.....taktez jako onehdy ballack v bayernu a chevchenko v chelsea....s jejich prestupy jsem nesouhlasil

Reagovat
HOST*ondroslav

preklep....chevchenko v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co pořád dělá v Liverpoolu, tam toho moc nevyhraje. Pravda, sice vyhráli LM, ale když se tak na to podíváte, tak měli obrovský štěstí, to se podruhé opakovat nebude. Kádrem maj tak na to 4. místo v PL a to ještě s odřenejma ušima.

Na Chelsea, ManU nebo Arsenal nebudou mít ještě hodně, hodně, hodně dlouho. Arsenal je z tý trojky nejslabší a přesto je minimálně 6 let před Liverpoolem. Proč 6 let? Tak dlouho museli Gunners "sockovat", aby postavil stadion.

Anfield Road je sice pěknej stadion, ale malej, 20tis míst tam chybí a to znamená kupu potenciálních přímů někde ve vzduchu. A Reds dosud nemaj prachy, aby to postavili ( pozn. sem zvědavej, jakej idiot sem jako první zatáhne stadion Slavie, že spanheli... ).

Reagovat
smazaný uživatel

První jsi o slávistickém stadionu začal ty, tak jestli se chceš označovat jako idiot... (nechci tě urážet, jen píšu co z tvého příspěvku logicky vyplývá )

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupáčku, přečti si, o čem sem psal - o stadionu LFC, protože sem fanda Slavie a znám tu "místní" populaci, tak sem chtěl předejít tomu, aby tu nějaký idiot hned začal OT a kecal o něčem jinym, než je můj příspěvek. Gratuluji, "soutěž" jsi vyhrál a hrdě se můžeš považovat za člověka s těžkou mentální retardací a IQ 0-19

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj, qawert je tady jeden z nejlepších diskutérů a nemyslel to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radost, když má někdo radost a mě to přitom nic nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím moc dobře, o čem jsi psal a jak to bylo myšleno. Ale právě proto, že jsi fanda Slavie, jsem si to nemohl odpustit a taky jsem ti chtěl vrátit tu narážku na sparťany a jejich úroveň v článku o Gambrinus lize.

Jinak děkuju za odměnu, kterou jsem získal i přesto, že jsem nesplnil kritéria pro výhru, ale protože bych nikdy nepřijal nic, co souvisí se Slavií, tak se výhry dobrovolně vzdávám .

Protože vím, co tu chodí za individua, jsem rád, že jsem byl označený jako hlupáček .

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodlám se s tebou hádat, reakce možná trochu ostřejší, sorry, ale zase když začneš s takovou pitschovinou... Kašlu na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky nehodlám hádat a vlastně by ani nebylo o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na Arsenal má Liverpool už dávno a LM vyhrát bez štěstí nejde...

Reagovat
HOST*admin

??vždyt autor píše,že na Arsenal Liverpool nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

ČTENÍ, psaní, počítání nacpeme si do hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně po LM vyhrál FA Cup a potom je to pro něj otázka charakteru a cti kde hraje

Reagovat
Shevchenko

kdyz tak Shevchenko

Reagovat
HOST*

CAPELLO SE PLANTEA DAR LA TITULARIDAD A DIEGO LÓPEZ

El miércoles, ante el Anderlecht, podría dejar a Casillas en el banquillo

SON COMPAÑEROS DESDE 2005. Tras la marcha de César, Diego López subió al primer equipo y se convirtió en el segundo portero del Madrid. Fue en el verano de 2005. Desde entonces, el lucense es compañero de Casillas y se lleva a las mil maravillas con él. Desde que trabajan juntos, Diego nunca escatima elogios hacia Iker: “Aprendo muchísimo de él en cada partido y en cada entrenamiento”.

(JESÚS AGUILERA)

Reagovat
HOST*

co to znamena?

Reagovat
HOST*Macca

Si dobre vygumovaný chlapče! Gerrad vyhral s Liverpoolom už všetko FA cup, Ligový pohár, UEFA, Ligu Majstrov, Superpohár a ty tu vyryháš zo svojej prašivej huby takú kokotinu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a.) nauč se reagovat, je tam takové tlačítko

b.) ligový poháry a superpoháry, ruku na srdce, nejsou nic moc extra, vyhrát ligu, to je umění, dlouhodobá soutěž, kde nestačí, aby se poštěstilo v jednom zápase. Superpohár je leda tak poslední přípravnej zápas, akorát se za to dává trofej.

c.) UEFA je druhořadá, navíc jak to vyhráli, se na to ani nedalo dívat

d.) o LM sem už mluvil, takový štěstí mít už nikdy nebudou, málej jeli po skupinách domů, SF s Chelsea byl antifotbal a ve finále AC prostě vypnulo.

e.) PL dlouho nevyhráli a ještě hodně dlouho nevyhrajou, dostačující stadion ( tzn. >50tis. ), nemaj dostatek financí. Proto nemaj na špičku PL a to dlouhodobě.

Reagovat
Mr.Jindros

No, na druhou stranu, už vyhrál vše co hráč na klubové úorvni vyhrát může. Třeba má rád klub a jeho motivace už neni taková.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak nedalo dívat. Finále 5:4, dost možná to nejlepší v historii...

Reagovat
HOST*kofr

souhlas..nejlepší finále...golů jak máku,penalty...tohle bylo super finále..

Reagovat
HOST*ondroslav

stejne s tebou nesouhlasim ani ja....mas pravdu ze se liverpoool treba nevejde mezi tri nejlepsi tymy v premier league....ale to sou jen tvoje keci ze vsechno vyhrali usmudlane nebo se na to nedalo divat.....tak se na to nedivej ale mej na vedomi ze to vyhrali!! a vokecavat to muzes treba do haleluja

Reagovat
HOST*ondroslav

a to jak votocili finale .....tak to byl briliant k pokoukani...pokud nejsi priznivcem AC ...i pro nestraneho

Reagovat
HOST*Fugas

5:4 a nedalo se na to dívat , nepamatuju si hezčí finále poháru - možná by mohlo konkurovat AC:Live 3:4 a u toho byl Gerrard taky , nevim proč sem pleteš stadion - kdyby Liverpool chtěl tak zvedne ceny vstupenek (Totenham nebo Chelsea maj větší tržby ze vstupnýho než MU a to má o 20 000míst navíc), jenže to nejsou takový viděrači jako výše zmíněný kluby - navíc na Anfield Road je nejlepší atmosféra z celý PL. tak nevim proč by měli stavět novej.

Za koho by podle tebe měl hrát když ne za Liverpool? Je to srdcař a takovejhle hráčů ubejvá - v Liverpoolu je bůh, hraje nejlepší ligu světa a za jeden z nejlepších týmů v PL co víc by moch chtít?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je taková mentální porucha, už sem zapomněl, jak se tomu říká, ale projevuje se to tím, že si člověk vybere část celku a tý se dogmaticky drží. Tedy přesně to, co tu ty a někteří další ( někdo už tradičně... ) děláte. Vyhledej lékaře.

Že třeba finále Poháru UEFA Liverpool - Alaves bylo pěkný není pochyb, ale to byla vyjímka potvrzující pravidlo, jak tehdy, tedy pod Houlierem, otřesně Liverpool hrál, bylo z toho člověku doslo na blití. Stačí vzpomenout, jak to lidé na Nou Campu zabalili a šli radši spát, protiže to, s čim tam přijel Liverpool, nebyl fotbal.

Ad stadion - těžce nechápeš, cenu nemůžou zvednout, už takhle je celá PL na hranici a 20tis. míst nedoženou, to by při jejich kapacitě znamenalo zvýšit cenu o 50%, mysli trochu. Navíc ManU měl ještě do loňska jedny z nejnižších cen vstupenek, až Glazerovci to zvedli, ale pořád to neni nejvyšší, takže tady těžce lžeš.

Celkově si se stadionem vedl - novej stánek touží Liverpool postavit už dlouho, protože si jsou unikajících prostředků vědomi, dokonce už maj koupený a připravený pozemky, ale nemaj na něj dostatek financí a ani město jim nechce tolik přispět.

Reagovat
HOST*ondroslav

stejne s tebou nesouhlasim ani ja....mas pravdu ze se liverpoool treba nevejde mezi tri nejlepsi tymy v premier league....ale to sou jen tvoje keci ze vsechno vyhrali usmudlane nebo se na to nedalo divat.....tak se na to nedivej ale mej na vedomi ze to vyhrali!! a vokecavat to muzes treba do haleluja a to jak votocili finale .....tak to byl briliant k pokoukani...pokud nejsi priznivcem AC ...i pro nestraneho uz se tesim na dalsi Re jak vypravis ze hral Liverpool spatne.... ....no vidis liverpool hral spatne a ty pohary vyhral...no a ostatni tymy hrali dobre a nevyhrali......to je teda smula vid

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsem psal, máš mentální poruchu, vybral sis jednu větu, nekoukáš na souvislosti a kecáš a kecáš a kecáš.

Reagovat
HOST*ondroslav

aha .....hm tak jak myslis .......ja jenom cerpam z tvyho clanku jak si tam mnel sam ses mental takovy keci jakoze liverpool pomalu ani nic nevyhral....a taky keci ze hral live nakej antifotbal......jo mas pravdu vsichni mame mentalni poruchu protoze cerpame z nakyho idiotskyho clanku tak se nediv .... mame akorad jinej nazor.... mental muzes bejt treba ty .......

Reagovat
HOST*Fugas

Cos to zas vypotil? Celá PL je už na hranici? - to je pravda - ale kolik má kapacitu Chelsea? Live? Ttonham? přibližně stejnou, akorát Liverpool vydělává na vstupenkách mnohem míň (Chelsea a Spurs měli minulou sezonu největší tržby ze vstupnýho), kdyby to zvedli jako tyhle dva kluby tak by měli větší tržby a fanoušci by stejně chodit nepřestali (akorát jak sem psal to nejsou takový viděrači). a ani by to nemuselo bejt o 50% .

Sledoval si pod Houlierem jak hráli v PL??? nebo sis přečet v Bravíčku že Live hraje antifotbal? nebo soudíš podle jednoho zápasu s Barcelonou? (zajímalo by mě komu fandíš )

S těma pozemkama máš pravdu ale město jim dá money jenom pod podmínkou že na tom stadionu bude hrát i Everton.

Čet sem anketu na fan stránkách live a tam se asi 75%vyjádřílo že chtěj zůstat na Anfiel Road - hlasovalo asi 13000lidí , tak nevim jestli by pro ně byl ten novej stadion výhodou - 20 000 míst se dá nahradit zvednutim vstupnýho ( ale přídou tim o o dost fanoušků - stejně jako když postaví novej staďák).

jestli mi chceš udělat radost tak ještě odepiš rád si pokecam s takovym znalcem jako si ty . - vracim se za 4dny tak ať mam co číst

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potíš leda ty, jdeme na to, budeš ztrapněn:

a.) ano, celá PL je na hranici co se cen vstupného týče. Chelsea už plánuje novej stadion, ale oni nutně prachy nepotřebujou, maj nejlepší kádr, nejlepší smlouvy a Abramoviče.

b.) v matematice jsi nejspíše neprošel přes 3. třídu ZDŠ - když maj něco přes 40tis diváků ( 45362 ) a kapacita, která odráží zájem o fotbal v Anglii, představuje přes 60tis sedících, tak se dostáváme na cca ( nebudeme si tu hrát s drobnostma alá +-5% ) 50%. To představuje peníze, které by jim fanoušci mohli dát na vstupném, ale nedají - není kapacita. Kdyby se chtěli na čísla příjmů z pořádného stadiónu dostat, tak by museli zvednout cenu vstupenek na AR o 50%.

c.) vyděrači / povšimni si, že se to píše s "y" / jsou tvůj mokrý sen, naprostá spatlanina bez hlavy a paty, jestli si myslíš, že můžou zvednou už tak vysoké vstupné o 50%, tak naprosto nic nevíš o reálném životě, o fotbalovym ani nemluvě. Pak už by si tam obyčejnej fanoušek nemohl dovolit pořád chodit, dal by prachy za polovinu zápasů co přetím, nezbylo by mu na výjezdy po Evropě, chodila by tam leda elita a elita potichu sedí, nedělá atmosféru.

d.) novym stadionem se o fanoušky nepřichází, to si něco o anglickym fotbale přečti. Kluby jsou spjaty s určitým místem, městskou částí, takže stačí postavit stadion nedaleko od stávajícího

e.) internetová hlasování neuznávám, tam i ty můžeš kliknout na IQ > 15. Navíc opět pleteš jablka s hruškama - oni tam hlasovali o tom, jestli AF nebo novej stadion s EFC, ne že nechtějí novej stadion.

f.) antifotbal - zase překrucuješ a vztahuješ to na jiný období, já tu píšu o tom, jak to vypadalo po JH a jestli to tehdy tobě připadalo nějak jinak, než antifotbal, tak seš slepej.

Reagovat
HOST*ondroslav

aha .....hm tak jak myslis .......ja jenom cerpam z tvyho clanku jak si tam psal(nebavim se o stadionu v tom mas treba pravdu ja to nerozebiral...)ale takovy keci jakoze liverpool pomalu ani nic nevyhral...nejsem jejich zadnej fanousek ale keci ze hral live nakej antifotbal......jo mas pravdu vsichni mame mentalni poruchu protoze cerpame z nakyho idiotskyho clanku tak se nediv .... mame akorad jinej nazor.... mental muzes bejt treba ty .......

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kecy / další, koho tu budu učit základy češtiny o "i" a "y" /. Kvantitu titulů má Liverpool v posledních letech slušnou, ale kvalitu?

Tak předně odhlídněme od pohárů a superpohárů, to jsou doplňky, který, jistě každý dá za pravdu, úrovně LM nebo titulu z elitních ligovejch soutěží v žádném případě nedosahují.

Pokár UEFA je pěkný, to finále taky, ale stále je to druhořadá soutž, o kterou není velký zájem, netočej se tam prachy a vůbec je to takovej chudej příbuznej LM. Že ale pod JH hrál Livrpool děsnej fotbal mi nikdo nevymluví, viděl jsem, plakal jsem, usnul jsem.

LM - to je bomba, ale kolik minut to byl Liverpool od vyřazení v základní skupině, 4? Usmálo se na něj velký štěstí, Bayer pak pohoda, ale s Chelsea? Kdo viděl ty dva zápasy, ten ví. To nebylo na dívání, jeden ušmudlanej gól a 3 šance ( dohromady ) je alespoň pro mě za 2 zápasy ostudně málo, tolik zvládne Barca za 10 minut. Finále pak bylo o tom, že poločas nevěděli, čí jsou, pak AC vyplo, dostalo dva kousky, třetí, nadělali si do kalhot a padli úplně.

Za chvíli to bude 20 let od chvíle posledního titulu pro LFC v anglický nejvyšší soutěži, tedy v dlouhodobě hraném klání, kde ti štěstí zadek nezachrání, musíš mít stálou formu, dostatečně kvalitní kádr a štěstí/smůla tě nezajímá, jeden (ne)šťastnej zápas není nic. A na to LFC nemá a dlouho mít nebude.

Reagovat
HOST*ondroslav

poucovat o i y ......o to ti nikdo nestoji .........treba by si taky moh vedet kdyz uz si u toho ze se pise ..pohar.. a ne ..pokar.. .....no ale to je jedno vo tom se tady s tebou bavit nikdo nechtel ... akorad mi nevymluvis ze sem proti tobe v tom ze keca s ze finale Liverpool - AC nybylo na urovni a ze Live nemneli excelentni druhou puli..... nikdo nebyl tvyho nazoru a spousta prispevku ti protirecilo z toho tvyho prechytralůiho a b c d e f ....atd paa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele