Gerrard: Jsem odhodlaný vyhrát ligu

01.10.2007, 17:05
Aktuality
Je to už dlouhých sedmnáct let, kdy se fanoušci Liverpoolu naposledy radovali z mistrovského titulu. V novodobé historii Premier League je na kontě titulů u Reds stále velká nula, což hodlá změnit kapitán Steven Gerrard...

"Tady okolo tomu říkají chléb a máslo a my to musíme vyhrát. Jsem odhodlaný vyhrát ligu. Nedokáži ani popsat, jak moc to chci vyhrát. Myslím si, že by to byla větší událost, než oslavy po Istanbulu," připomíná Gerrard poslední velký triumf Liverpoolu, kterým bylo prvenství v Lize mistrů v sezoně 2004/2005.

"Sedmnáct let? To je příliš dlouhá doba a my cítíme, že máme všechny nástroje k tomu, abychom to změnili. Máme manažera, tým, nové vlastníky a brzy i nový stadion. Manažer posílil na všech postech, o tom není pochyb," chválí Gerrard Rafaela Beniteze.

Liverpool vstoupil do letošní sezony dobře, po sedmi utkáních je zatím čtvrtý a má jedno utkání k dobru. Na Anfield Road zatím mohou litovat pouze duelů v Portsmouthu a především doma s Birminghamem, v nichž Liverpool nedal branku a v obou případech získal bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty vole už by jim slušel..ale sou odhodlaní každy rok... letos to ale vypada dobře ...nesmějí ztracet body s týmy z poloviny tabulky...

Reagovat
M11

takove ztraty jim opet budou chybet...

Reagovat
HOST*

to by nesmel byt v lize letos pekne rozjetej arsenal ale uvidime bude to bitva techle dvou ja bych radeji aby vyhral arsenal je to muj oblibenej klub ale liverool je taky dost luxusni a el nino je moc dobrej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nejvíce přál Newcastlu, ale samozřejmě jsem realista.Jinak taky přeju Liverpoolu aby konečně vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to preju Arsenalu hraje krasny fotbal pro diváky,sou to vsechno mladi skromni kluci a navic Arsene Wenger je skvely manager.

Reagovat
HOST*

to je diskuze :) ne jako na sport.cz kde každej píše akorát smrt spartě...tady to má jinačí uroven :) steve je borec!!

Reagovat
smazaný uživatel

steve je sice borec ale ja myslim ze na to sam stacit nebude:)Doufam ze vyhraje ligu Arsenal,sice sme nehrali este ani s jednim ze silnejsich tak doufam ze mame na titul.Je to sice predcasny ale doufat muzu:)

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

jj doufam muzes

Reagovat
HOST*Bohy

Tj, na sportu je to uplně o ničem... se u toho akorát vždycky rozčílim :)

Reagovat
HOST*

Nech tu ligu uz vyhraje ten, ktory ma snahu, bojovnost, krasu a hlavne velke srdce ist za niecim, co je prenho vynimocne(TITULY). Tak to je jedine LIVERPOOL!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zapominas na Arsenal,kámo

Kazdopadne uvidime kdo vyhraje:)

Reagovat
HOST*kaprůn

rekl bych ze bud Liverpool nebo Arsenal..ale uvidime jak bude hrat Man Utd..jestli budou porad vyhravat 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenál má opravdu špičkovou formu.Strašně se těším na zápas Liverpool-Arsenal,ten hodně napoví.Jinak titul bych moc přál Liverpoolu.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím že Liverpool titul vyhraje jelokož přišel El Ňino to je nej forward na světě budou to mít s Arsenalem těžké ale Lehmann bez urážky dělá hrozné chyby

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kdes na to přišel.. El Niňo má do nej. útočnika ještě hodně daleko.. Je to sice zabiják, ale eště je to zobák.. Věřím že jednou bude nej. útočník, ale teď ještě ne.. Na nejlepšího útočníka bych pasoval Thierryho, ikdyž teď se v Barce teprve zastřeluje.. Ale to co předvedl za těch 6 sezon u Gunners, tak to dokázal málokterý útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Sry 8 sezon..

Reagovat
smazaný uživatel

zatim se Torres rozehrava, ale pockej do konce sezony, nastrili letos spoustu golu, je schopny se proti jakekoli obrane dostat do golovky, viz. ted vikendovy zapas ve wiganu, mel 2 vylozene sance, jenom mel smulu a obe skoncili tesne vedle, ale v carling cupu v readingu se predvedl jako uzasny hrac a myslim ze je schopny vystrilet po 17 letech titul zpatky na anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude rok nejuspesnejsiho anglickeho klubu, posily jsou skvele a zapadly do muzstva a hlavne ma lfc sirsi kadr nez arsenal, jenom v obrane by mohl byt trosku problem, ale hobbs je v rezerve skvely takze se neni zas az tak ceho bat, a MU nebude porad vyhravat o gol, ono je to stesti prejde, YNWA

Reagovat
HOST*

Steve si bude moset eště nejaký ten pátek počkat, protože tuto sezonu bude titul na severu Londýna.. Lets go ARSENAL!

Reagovat
HOST*Fabregas

přesně tak máš pravdu Arsenal is the BEST!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-Liverpool největší boj o titul

Reagovat
HOST*Jouza

Jsem gooner, ale pokud to nebude AFC, tak přeji titul právě L'Poolu - ti si to zaslouží - Man Utd mě moc nebere a Čukotka ať se de zahrabat (o Slepicích ani nemluvě).

Reagovat
smazaný uživatel

no o slepicich ani nemluv, mam jednicku a uz prohravaji 4:1 to je strasne, ale myslim ze to letos bude zajimave a titul pujde na anfield

Reagovat
HOST*Michal

hmm tak tottenham to teda poradne osolil v tom druhem polocase :)) to se jen tak nevidi :)) no kazdopadne pekny fotbalek.

Reagovat
smazaný uživatel

hele nakonec 4:4,ale slepice nemaj na titul ani nahodou

doufam ze si tohle cte bruce slepicak jeden

Reagovat
HOST*

ko ko ko ko dak

Reagovat
HOST*

torres je k tomu dostříli

Reagovat
HOST*

A ještě je tu Dirk a Peter

Reagovat
HOST*fans Liverpoolu

my titul vyhrajeme na to se spolehni Steve. We are the champions!!!!!!! Liverpool let's go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budete vsichni cumet

Reagovat
HOST*

přesně tak torres! už ted valí,uděali dobře že ho koupili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele