GERRARD: ANGLII CHYBÍ OWEN

30.03.2007, 12:59
Aktuality
Reprezentaci Albionu se v probíhající kvalifikaci o postup na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska nedaří podle představ. Záložník Liverpoolu Steven Gerrard našel hlavní příčinu současné situace - Anglii chybí góly Michaela Owena...

"V těchto chvílích nám Michael chybí. Bude skvělé, až se vrátí. Michael je fantastický střelec a na této úrovni má vynikající bilanci. Každý tým by byl se zdravým a připraveným Michaelem silnější," domnívá se Gerrard.

Právě kapitán Liverpoolu vysvobodil Anglii ve středečním utkání proti Andoře. Albion sice vyhrál 3:0, přesto proti amatérskému výběru opět nepřesvědčil. První branku dal Gerrard až v 54. minutě, tentýž hráč pak v 76. minutě zvýšil na 2:0 a konečný rezultát stanovil v samém závěru debutant Nugent. Svěřenci Steva McClarena se díky tříbodovému zisku posunuli na třetí pozici v tabulce skupiny E.

Owen reprezentační dres zatím oblékl 80x a vstřelil 36 branek. Naposledy se na hřišti objevil během světového šampionátu v Německu. V duelu se Švédskem si tehdy vážně poranil koleno a postupně podstoupil dvě operace. Brzy by se měl vrátit zpět na trávníky.

"Vrátí se, když se to bude hodit Newcastlu, ne Anglii. Pokud v letošní sezóně nebude zdravý pro Newcastle, nebude zdravý ani pro Anglii," varuje předseda Newcastlu Freddy Shepherd.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*milco

ked sa nam vrati owen tak newcastle od buducej sezony sa bude bit o pohare!pretoze nemame stabilneho hraca vedla skveleho martinsa.GO NEWCASTLE GO!!!

Reagovat
HOST*

kez by sa maj vratil co nejdriv, at mozem zacat zas fandit newcastlu..... a nebo by sa mohl vratit do liverpoooooooooollu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele