Gerets v Marseille po sezóně skončí

28.04.2009, 21:28
Aktuality
Olympique Marseille zřejmě od příští sezóny povede nový kouč. Ten současný Erik Gerets dnes oznámil, že v červnu, kdy mu v jihofrancouzské metropoli končí smlouva, od týmu odejde. Informaci přineslo francouzské rádio RMC...

O budoucnosti 54letého zkušeného Belgičana se spekulovalo již delší dobu. Fakt, že mu za dva měsíce končí smlouva, nezůstal bez povšimnutí například u belgické reprezentace, kterou ale Gerets před pár dny odmítl.

Gerets, který již působil například v PSV Eindhoven, Kaiserslauternu, Wolfsburgu či Galatasarayi, bude v létě hodně žádaný, zatím se však nechce rozptylovat, protože má s Olympiquem dobře rozehraný letošní ročník Ligue 1. "Nyní bojujeme o titul a na takové spekulace nemám čas," prohlásil.

V létě si Gerets zřejmě bude mít z čeho vybírat, podle spekulací má o jeho služby zájem Atlético Madrid, saudskoarabský Al-Hilal Rijád či naposledy Bayern Mnichov. RMC již začalo spekulovat i o možném nástupci, l’OM by se mohl ujmout Didier Deschamps, Mircea Lucescu nebo Bruno Metsu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no Velký sympaťák a hlavně skvělý trenér...bude ho škoda...

Reagovat
božský John

Ajta krajta,čeho jsem se bál jak čert kříže se asi vyplní..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě docla nečekaná zpráva, nevěděl jsem, že mu již letos končí smlouva. Nicméně Didiho Deschampse si tam místo Geretse dokážu docela dobře představit.

Reagovat
smazaný uživatel

pojd prosim do atletica, potrebujeme te

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda...konecne nebola francuzka liga taka nudna

Reagovat
smazaný uživatel

v Marseille odvedl dobrou práci....tak jim hlavně přeji ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni "náhrandníci" v čele s Deschampsem jsou dobré alternativy pro Marseille.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele