Gerets hodlá udržet Cisseho

19.07.2008, 09:46
Aktuality
Hodně nejistý je další osud Djibrila Cisseho. Fancouzský útočník by se rád vrátil do anglické Premier League, zcela jiné záměry má ale kouč Marseille Erik Gerets, který chce hráče v kádru udržet...

Marseille v létě sice opustil Samir Nasri, přišel však Hatem Ben Arfa a následovatby ho měl i Bakary Kone. Jeden z útočníků ze současného kádru by tak mohl odejít, Cisse to ale nejspíš nebude. "Budu bojovat pro to, aby zde zůstal," prohlásil belgický kouč.

Cisse v minulosti působil v Liverpoolu a vyhrál s ním i Ligu mistrů, následně ale nezapadl do plánů manažera Rafaela Beniteze a odešel do Marseille. Nejprve na roční hostování, to se pak před rokem změnilo v přestup. Cissemu zpočátku vše komplikovala zlomenina nohy, kvůli níž přišel o světový šampionát v Německu, po zotavení ale začal opět dávat branky.

"Každý říká, že je to složitá osobnost, ale já jsem s ním nikdy žádný problém neměl. Do našeho týmu přinesl hodně pozitivních věcí, dal hodně branek a přidal i spoustu přihrávek," reagoval Gerets na spekulace, podle nichž za jeho předchozím prohlášením stojí spory s hráčem.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrý hráč ..Premier League by mu seděla,třeba takovej Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej útočník Doufám že odejde Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tohohle kluka blondatyho dokazu zive predstavit treba v Tottenhamu nebo Man.City

Reagovat
smazaný uživatel

tohodle bombarďáka jsem měl hodně rád a přál bych mu dřívější fazónu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má potřebu přestupovat ? Marseille má výborný kádr - hrají Ligu Mistrů a příští rok bude útočit na titul ( ) tak proč chce přestupovat do Premier Leaue když by za žádný klub který hraje LM nehrál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite by mel zustat...nez hrat v tymech v PL o 6.-7. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth má Defoe - Crouch + Nugent, Sahar, Kanu = ty rozhodně útočníka nepotřebují

A.Vila - Agbonlahor - Carew + Maloney a Harewood = netřeba posilovat útok

Blackburn - Santa Cruz - McCarthy + Derbyshire a Fowler = Možná kdyby odešel Santa ale jako že myslim že zůstane (ManU nejspíš uloví Berbatova a nikdo pak už takového Santa nepotřebuje )

Everton - Yakubu - Johnson + Anichebe a Vaughan = možná kdyby odešel Johnson jako že myslim že neodejde tak by se o Cissem dalo uvažovat ale stejnak myslim že by raději udělaly dvojku pro Yakubua s Vaughana

Tottenham - Berbatov - Keane + Bent a Giovani = jeden z nejlepších útoku PL . Na odchodu je sice Berbatov ale Keane si myslim že dkyž už někoho přivede tak ze Španělska

Jediný u koho sem uvažoval je Man City ....

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Tottenhamu mělo být že Ramos přivede nějakého hráče ze Španělska a né Keane ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ja si myslim ze by mohl do City nebo Newcastelu

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neni 6-7místo ...

Reagovat
božský John

on chtel napsat 16-17..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja myslel ze tuto sezonu o ty mista budou hrat

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je jasný ... nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

hm uvidime,ale je mi to celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ne protože na pohár EUFA mi jsou hrozně sympatičtí Portsmouth, Everton a A.Villa narozdíl tými s velkými ambicemi jako Newcastle, ManCity zrovna moc nemusim . Doufám že budou 10. a níže

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouthu bych to prál

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se mu zastesklo po Anglii a tamním stylu života

Reagovat
smazaný uživatel

Djibril je skvelej. Mel by zustat. Marseille je dobrej klub a s tema novyma oporama ma na to, aby bojovali o titul. Ale kdyby odesel, tak bych ho rad videl treba v Portsmouthu.

Reagovat
božský John

Mel by zustat,treba kdyz ti lidi vyberou tech iks mega na Drogbu tak budou hrat spolu ..ted vazne..mylsim si ze s Niangem a s Ben Afrou bude OM v utocny fazy jeden z nejlepsich tymu v Ligue 1..preju jim nejvic titul(jednak je mam rad od mala a jednak za ne hraju ve Fife:D)

Reagovat
smazaný uživatel

POdlě mě by se hodil do Manchasteru city...ten má sice kvalitní útok ale hráč jako Cisse by se vždycky hodil.Když Man.city peníze na Ronaldinha,kterej tam nechce tak proč si nemůžou vzít Cisseho!!??

Reagovat
smazaný uživatel

.. protože ho Hughes třeba nechce

Reagovat
milan78

hráč kterej zmešká trenál a jako omluvenku má, že se zdržel u kadeřníka..., nebrat, ideál pro OM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele