Gebre Selassie: Byli jsme jaloví a hráli jsme jen po vápno

17.10.2012, 09:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
REPLIKATOR

To je ale novinka...

Reagovat
Puskas

tragédie je ta hra,hochu

Reagovat
Y.N.W.A

když kluci nevěděj co hrát, tak je to těžký... nevěděj kde se pohybovat, jak nabíhat, lajny byly uzavřený a najednou nešlo rozehrát, protože stopeři neměli komu dát, tak dali plachťák na přikrytý útočníky a balon byl zpět... jasný, silnou generaci nemáme, ale lepší fotbal ti kluci hrát uměj, jen kdyby od trenéra věděli co hrát...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Milan.B

ale aspon to povie na rovinu a nevykruca sa jak pan Bilek, alebo nasi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, aspoň někdo řekne na plnou hubu to, co bylo všem jasné

Reagovat
j_mrazik

Naší hru bez Rosickýho musí být neskutečně lehký bránit. Pokryju běhavý krajní beky (Limba, Gebre), střed trochu otevřu, aby mohli dostávat balony a tam se oni o jakýkoliv náznak šance připraví sami, protože to nakopnou na útočníka, který to nezvládne nebo na palici krajnímu záložníkovi, který je zády k bráně, takže zase v klidu. Na tohle člověk nepotřebuje být génius. Včera tohle Bulhaři zvládli hravě.

Mimochodem, ten Rezek s tím Bílkem fakt musí něco mít, to není možný.

Reagovat
Kongo

Proč je tam Plašil?Co on udělá navíc než ostatní nějaký střední záložník?Darida aspoň nebezpečně vystřelil.Ale Plašil má jen nahrávky dozadu,žádná finální nahrávka,minimum střel.Dost pokažených balonů.

Reagovat
Kongo

Bílek tvrdí,jak je to zkušený hráč,ale jeho zkušeností si nijak nevšímám.

Reagovat
cetto

At je zkušenej jak chce, zkušenosti jsou kolikrát spíš na škodu. Mladí hráči si mnohem víc dovolí, jsou drzí, nemají na sobě tolik zodpovědnosti. Už to chce prostě aby byl v základu pravidelně Darida, at je ve formě nebo není..aji Darida z formy je lepší

Reagovat
Neuro

a ty Plašilové centry to než dopadne na zem tak by si Bolt stihl dát půlku hřiště tam a zpátky..

Reagovat
cetto

Co o to než to dopadne na zem, problém je spíš v tom, že on to nedokopne dál, než k prvnímu bránícímu hráči...

Reagovat
j_mrazik

Hlavně že jsou všichni vycákaní z toho, že je mu jedno pravá, levá.

Reagovat
Didier Drogba

....obě stojí za ho***

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plašila jsem tam nemusel nikdy v tý repre. Jako za klub asi hraje dobře, ale v té reprezentaci je takovej ustrašenej, nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ležérní. vždycky je v základu (bude to 10 let jeho nedotknutelnosti), přestože je často nejhorší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju!!! Konečně nekdo, kdo si toho všiml!

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak nejste jediny dva, kdo si toho vsima. Plasil zahral skvele v barazi proti Cerny Hore, ale na Euru to byla bida, tam pusobil extremne unavene, a zatim se z toho zda se prilis nezved. Vcera se celkem snazil, kdyz videl, ze rozehravku CR ridi Sivok, tak si chodil pro balony az k nemu, ale pak mu to rozdelovani mice moc neslo, castecne i proto, protoze po carach nas Bulhari drzeli zkratka a ve stredu mel pred sebou de facto jen Jiracka. Coz je taky debilita, protoze za nim stal jeste v tu chvili uplne zbytecnej Hubschman. Ve druhym polocase se pak posunul dopredejc a toho "dispecera" hral prave Hubsch, coz uz byla totalni krec, protoze ten proste vyvazet mice a rozdavat chytry prihravky neumi, to vi snad kazdej kdo ho nekdy videl hrat.

Reagovat
Posledni Kovboj

Plus za ty standartky bych ho nekdy zardousil, no.

Reagovat
cetto

Definition of insanity: doing the same things over and over again expecting different result.

Lépe řečeno Bílek je insane. Pokud tam budeme furt dokola cpát neschopnýho Pekharta a 3 DZ, tak nikdy nic nevymyslíme. Klidně aji nehrajícího Morávka s Vackem nebo seniora Horvátha, ale prostě naše hra potřebuje nějakou myšlenku, nápad, blikanec, prostě takový to jak tomu hráčovi sepne a on dá geniální pas, kterej nikdo nečeká. Tohoto není schopen žádnej z našich záložníků. To samý napravo - v repre neschopnej Rajtoral hraje a Petržela, kterej taky sice není žádný terno, ale je to jeden z našich mála drzejch a přímočarejch hráčů, sedí na lavce...

Reagovat
cetto

Čech - Suchý, Sivok, Kadlec - Jiráček - Gebre, Darida, Rosický (Hušbauer), Pilař (někdo - asi Petržela nebo Dočkal) - Kozák, Chramosta (Necid, Vydra)

Reagovat
Jolly Roger

A na lavičce Bílek, asistenti Pešice a Galásek

Reagovat
j_mrazik

Chceš hrát 3-5-2?

Reagovat
cetto

s tím, že Jiráček by byl zataženej a krajní záložníci by toho museli hooodně naběhat

Reagovat
j_mrazik

Zrovna Jiráček, který se nebojí to zkusit vepředu?

Reagovat
cetto

no zkusit dopředu...i v mém systému by to mohl "zkusit dopředu", jde mi spíš o to, že ho nemám kam jinam dát. Nehledě na to si myslím, že jeho hlavní síla je v takové té špinavé defenzivní práci a do útoku se dostává spíš jen díky tomu, že se jako jeden z mála opravdu snaží

Reagovat
cetto

Spíš mi jde prostě o tu změnu. Jednak v rozestavení a pak taky pár změn v sestavě. Páč pokud budem hrát s furt stejnýma hráčema, tak si budeme jen namlouvat, že se to zlepší, ale nezlepší. Koller by sám na hrotu taky nic nedokázal...

Reagovat
exse

To je totální blbost ta sestava, na tři obránce si repre nemůže dovolit hrát ani náhodou a Gebre je daleko platnější v obraně. Dva útočníci, bijec a rychlík, by možná za úvahu stáli, ale zase by to hodně zprůchodnilo střed hřiště, což je proti dnešním trendům.

Reagovat
cetto

Byl by to takovej ten systém, jakým hrála Kodan - když by se útočilo, tak by byl připraven směrem dozadu Jiráček, a když by se bránilo, tak by se zatáhli krajní záložníci a Jiráček by se vysunul dopředu. Střed hřiště by určitě nebyl průchodnější o nic víc, než je ted. To bys musel zase stáhnout jednoho útočníka a byli bychom zase v prdýlce

Reagovat
exse

Takovejhle systém je vhodnej pro kluby, kdy jsou ti hráči celej rok spolu a mají čas si věci nacvičit, repre která se sejde na pár dnů za měsíc nemá šanci se takovej propracovanej systém naučit.

Reagovat
cetto

Je to možný, ale než se furt dívat na tu bídu...

Reagovat
exse

Já bych chtěl prostě trenéra, kterej má jasnou vizi a kterej je schopnej ji naplnit a je mi uplně jedno kdo to konkrétně bude a jaká bude ta vize.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by ti nevadil trenér s vizí: bránit v devíti lidech a nakopávat balóny na Pekharta, pokud by jí měl jasně promyšlenou a uměl by jí naplnit?

Reagovat
exse

Ok zase si mě dostal.

Já bych chtěl prostě trenéra, kterej má jasnou vizi a kterej je schopnej ji naplnit a je mi uplně jedno kdo to konkrétně bude a jaká bude ta vize, pokud bude znamenat ofenzivní fotbal a přinese adekvátní výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale kde brát a nekrást? Podle mě je hlavním Bílkovým problémem fakt, že je to strašně labilní trenér. On umí vtisknout týmu svou vizi a hrát s ním poměrně solidní a efektivní fotbal. Jenže když se začnou kupit problémy (ve Spartě absence Řepky apod.) a stane se terčem kritiky, tak má hned nervy v kýblu, při zápasech je opřený o střídačku, sotva mluví a má skelný pohled. Kdyby se lidi kolem českýho fotbalu nadýchali rajského plynu a Míša by si pohrál trošku s nominací, tak by to podle mě vypadalo úplně jinak.

Reagovat
Puskas

on je trenér pro ligu,nan takto vysokou úroveň nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no to je taky možnost, že je to výhradně klubový trenér.

Reagovat
Puskas

ti hráči umí fotbal, lae pokud opakovaně začínají hrát až ve druhé půli, tak musí být vina v tom, kdo je postavil, motivoval, úkoloval. jenže to on odmítá, jak jsme dnes mohli slyšet.

Reagovat
exse

Prostě Bílek je pro mě už odepsanej. Ten člověk je tam skoro 3 roky, ale po celé ty 3 roky má pořád stejné problémy a pořád mluví o tom jak je bude řešit, ale žádný řešení nepřichází. Za takovou dobu by měl mít konsolidovanej tým, kterej by byl sehranej a jeho výkonost by stabilně rostla a to ani náhodou nemá. V každé nominaci je několik nových jmen a 30 zápasů v řadě nebo kolik nepostavil 2 stejný základní sestavy po sobě, nemluvě o výkonech toho týmu, který jsou taky jako na houpačce.

Reagovat
Azazelo RD

Tak zrovna poslední dva zápasy se nastoupilo ve stejné základní sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se celkem líbilo, kdyby zkusil s repre rozestavení 4-3-1-2. S tím, že brankář+obrana by zůstala tak jak je. Do zálohy Matějovskýho (v zájmu Sparty ho v repre ale nechci), Hybšu a Jiráčka. Před ně Daridu a na hrot Holendu (za zkoušku to stojí) a rychlého, dravého útočníka (Vydra, či Kadlec). No a pak by se vidělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Suchý, Sivok, Kadlec - Gebre, Hubschman, Rosa/Horvath, Jiraček, Limberský - Kozák, Pilař/Vydra/Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Na neprohru Bulharska kurz přes dva, zadarmo.

Reagovat
Lamskej#RMCF

a nechápu co tam jako chce ukázat Hušbauer....ten mi přijde taky hodně jalový...jinak včer a furt hruzostrašně zahrál Pekhrat...to kopyto negramotné nevyhraje jedinou hlavičku....Plašilovy krátké centry mi taky lezzou na nervy...

Reagovat
exse
Reagovat
poz3n

Jsou věci, které si za peníze nekoupíte. Třeba takový koukatelný fotbal naší repre...

Reagovat
Liquid

potvrdili se má slova, ten včerejší zápas by byl pro mě i zadarmo drahej

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že si to hráči rozeberou a řeknou si a ví, co dělají špatně, když jim to trenér neřekne. Snad si z toho něco vemou. Bílek je takovej krypl, že by klidně byl schopnej říct, že jsme neinkasovali branku tudíž zápas splnil účel.

Reagovat
teenz

Nebo ze pokud takhle budeme pokracovat tak goly prijdou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsme na dobré cestě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, nevím co s balonem tak vystřelím, nacentruju, aspon to kopnu dopředu, naběhnu vole...kua hrají fotbal odmalička a nejsou schopní dát gól...týmy velikostí podobné našim - rakousko, norsko, madarsko, belgie atd. všechno pohodové výhry s nejmín třemi goly a jenom debilové češi nejsou schopní dát balon do brány. to je fakt k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

TAK a ja to tadi ješte včera se kecalo že smetou Bulhaři a ješte nevim co a tet zase keci Plašil muže za to Rezek taky a ješte takiva bla bla bla.Okaza se fakta že na Balkaneh se fotbal hal a hrat se bude.Balkanski Lvi se probrali ze spanku a bezkompromisne se perou za kkaždem cantimeter hrište včera predvedli viborna prace až na to že nedali gol daleko vic kecu by bylo dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Twe to je salát. To se nedá číst.

Reagovat
Posledni Kovboj

ty ses a) bulhar b) lehce retardovanej c) oboji?

Reagovat
Azazelo RD

za d) pere prádlo na 1940

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni Kovboj: Prostě se smiř s tím,že jste nic nehráli a basta,nemusíš hned urážet. 2 body ztracený !!!!! Neříkam to jen proto,že jsem bulhar,ale tady je okolo toho spousta řečí. My jsme mohli jen překvapit,ale vy jste nám to dost usnadnili. To je všechno....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele