Gasperiniho těší výkony Atalanty a vyhlíží souboj s Juventusem

30.11.2016, 13:59
Aktuality
Fotbal přináší zajímavé příběhy a jeden z nich aktuálně prožívá Gian Piero Gasperini. 58letý trenér se před letošní sezonou ujal kormidla Atalanty a po mizerném vstupu do sezony mu hrozilo rychlé odvolání, celek z Bergama ho ovšem podržel a tento krok se mu vyplatil...

Atalanta prohrála čtyři z úvodních pěti ligových zápasů nové sezony, od konce září ovšem funguje jako dobře promazaný stroj a v dalších devíti duelech ztratila body pouze za bezbrankovou remízu ve Florencii. Aktuálně se veze na vítězné vlně a vyhrála šestkrát v řadě, její poslední obětí se o víkendu stala Bologna.

"Nebylo to pro nás snadné vzhledem k tomu, jakého uznání se nám dostalo za výhru nad Římem. V prvním poločase jsme se na malou chvíli dostali pod tlak, ovšem celkově jsme si vedli velice dobře a mohli dát více branek. Jsme spokojeni s tím, co aktuálně děláme, jenom se nesmíme dostat pod velký tlak očekávání. Každopádně jsem strašně rád, když vidím svůj tým hrát takový fotbal," raduje se někdejší kouč Janova či Interu Milán.

Atalanta získala ve čtrnácti zápasech 28 bodů a v tabulce Serie A je na pátém místě. V sobotu před sebou bude mít další velkou výzvu, představí se totiž na půdě Juventusu.

"Byla by to lež, kdybych řekl, že jsem naše současné postavení očekával, stejně jako že budeme tak blízko k Juventusu. Do zápasu půjdeme alespoň v nejlepší formě. Juventus má lepší dny a pro nás možná není nejlepší to, že se proti nám bude chtít vrátit na vítěznou cestu. Atalantě se v Turíně nikdy nedařilo a totéž platí o mně, tak uvidíme. Ale vše je jednou poprvé... Nezměníme svůj styl hry, pokud máte zbraně dostat některé kluby pod tlak, můžete jim způsobit vážné problémy," vyhlíží Gasperini další test svého týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fešák

Reagovat
minoLFC

Ancelotti po diete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

OT: Vraj sa AS zranil Salah a Lazio Keita, u oboch je otázne či stihnú derby

Reagovat
Alberto Aquilani

jo, Verminátor ho zranil

Reagovat
Pipo123

Zázrak že sám seba nezranil

Reagovat
Largo

Vermaelen snad přicestoval do Říma s pokynem co nejvíc AS oslabit tyjo.... Zatím jedna smůla za druhou...

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, ten Seck je viacmenej tak isto dobrý ako Vermaelen. Prišiel, zranil seba a aj spoluhráča (Rui x Salah) :D

Reagovat
Pipo123

Tak Keita bude hrať, ten len odskočil do Barcelony pre nejakú cenu

Reagovat
smazaný uživatel

La Dea. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Interu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele