GAMBRINUS LIGA - 12. KOLO

05.11.2005, 21:00, aktualizováno 07.11.2005, 18:51
Aktuality
Sparta se stále propadá, tentokrát prohrála v Jablonci. Pozici v čele si upevnil Liberec, byť jen remizoval v Příbrami. Nečekaně totiž ztratily druhé Teplice, prohrály doma s Ostravou. Na dobrý výkon z minulého týdne nenavázalo Brno a ze Zlína si veze porážku 0:2. Třetí Sigma vyhrála nad Blšany, čtvrtá Slavia přehrála Slovácko, Boleslav porazila Most, Plzeň remizovala s Jihlavou.


Tabulka:
1. Slovan Liberec1283120:727
2. FK Teplice1273218:1024
3. Sigma Olomouc1271419:1822
4. Slavia Praha1263322:1421
5. Marila Příbram1254319:1419
6. Mladá Boleslav1253419:1818
7. FK Jablonec1152418:1617
8. Viktoria Plzeň1244414:1416
9. Baník Ostrava1244412:1216
10. Tescoma Zlín1243512:1315
11. Sparta Praha1241716:2113
12. Vysočina Jihlava1234510:1713
13. 1. FC Slovácko1225511:1511
14. Siad Most1131712:1510
15. Chmel Blšany1224613:2510
16. 1. FC Brno1215612:188


Příští kolo
10.11.2007
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav
FK Teplice - České Budějovice
Sigma Olomouc - FK Jablonec
Viktoria Žižkov - Slavia Praha
Sparta Praha - Bohemians 1905
Baník Ostrava - 1. FC Brno
Slovan Liberec - Siad Most
Tescoma Zlín - SK Kladno



Autor: Jiří Tvarůžek

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když už není první Sparta, tak aspoň já Teda doufám, že mě nikdo nepředběhne, než toto napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze se Zlinu vykartoval Pikl, kdyz uz sme zas prohrali

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak ti to asi s tím 16. místem Baníčku nevyjde. Teď ještě porazit Jablonec doma a jsem z nejhoršího venku. Zato Brno to bude mít těžké. Zase mu odskočila o bodík Jihlava.

Reagovat
HOST*

brňáci só laty

Reagovat
HOST*

brňáci só laty

Reagovat
Mr.Jindros

Sparta si bod zasloužila? No nevím, nevím...

Reagovat
HOST*polda

Další přísná penalta ve prospěch Sparty. To už snad není možné. Blšany měli kopat na Spartě daleko jasnější penci a nekopalo se nic ...

Reagovat
HOST*

jestli tohle nebyla penalta tak uz nevim...

Reagovat
HOST*alan

Tak Baník je tento rok fakt zvláštní. 8b. - doma a 8b. venku. Navíc body z venku jsou ze Sparty, Slovácka, Teplic a Brna. Naopak prohráli doma s Boleslaví i Příbramí + debakl v Mostě. Fakt podivná sezona.

Reagovat
HOST*jampadampa

Baník má třetí nejlepší obranu v lize a třetí nejhorší útok v lize.

Reagovat
HOST*olda

Tak jsem se zamýšlel nad tím v čem je problém současné Sparty. Je to jednoznačně pan Hřebík.

Počítejte se mnou:

Za stav současné Sparty může Hřebík, za porážku na Arsenálu a v Jablonci může zase jenom Hřebík a pokud Sparta prohraje za pět let nějaké utkání v Champions league tak za to bude moci zase jenom Hřebík.

PS. Soudný člověk pochopí jak jsem to myslel

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Jo "hřebíkova deka" toť vděčná výmluva. Hráči prostě odchoděj zápas a když se jich někdo zeptá co to mělo znamenat, tak jenom řeknou že je na nich pořád ta "hřebíkova deka". Fanošci jim to samozřejmě odpusí a ještě jim zatleskají (vždyť za všechno může Hřebík).

Připadá mi, že "hřebíkova deka" padla i na Standu Grigu s Křetinským.

No to jsme mi Češi pořád se budeme vymlouvat. No a fanoušci prokázali Spartě mědvědí službu, když místo vypískání vlastních hráčů raději řvali hřebík ven!!!

Tak teď vy co jste to dělali alespoň vidíte čeho jste dosáhli

Reagovat
HOST*spartan

no nevim jestli napr. zapasy s jabloncem nebo arsenalem odchodili, faktem je ze hracu je malo chybi ti nejlepsi (Poborsky, Sivok, pak i Kisel...), pro pana Hrebika zbytecny Drobny, Homola....

A Kretinsky je sasek co nerozumi fotbalu vi hovno ten nepotrebuje zadnou deku.

Reagovat
smazaný uživatel

to sou jenom vymluvy, ne omluvy. Chybi par hracu? To je sice pekny, ale treba nam chybi Gedeon, dlouho byli zraneni Pitak, Svec a Holenak. A taky sme to zvladli. Ono problemem sparty je to, ze o vsem rozhoduji hraci. Jak se verejne rikalo: tre¨ner neco rekne a vsichni se kouknou na Poborskyho, co on na to. Hrac prece nemuze trenovat, ma delat, co rekne trener. Navic odchodem Hrebika si nepomohli: 7 zapasu a 5 proher, 2 vyhry proti predposlednim Blsanum a usmudlana s pomoci rozhodciho porti druholigovymu Kladnu. Nevim, co chce kdo za vetsi dukaz, ze "Hrebikem to nebylo"

Reagovat
HOST*

A tos ještě zapoměl, že i proti Blšanům jim pomohl rozhodčí, kdýž nepískl tu penaltu pro chmelaře za stavu 2:1 pro spratu.

Reagovat
HOST*spartan

Netvrdim ze to je jenom hrebikem ale jeho vyber hracu pred sezonou byl katastrofalni at mi nikdo netvrdi ze ne. Kreta mu to vsechno zral tak proc tam natahal kopyta Slepicku a Doska kdyz se mohl snazit udrzet Juna. A ta obrana... no raci nic. Kralovstvi a pul princezny za reznika Homolu.

Reagovat
smazaný uživatel

blazne, Homola Takovy drevo by ted do sparty fakt zapadlo, ale rozhodne by jim nepomohl. Vysla mu pulka sezony a uz se z nej delal obrance pro repre ( ostatne cim horsi hrac, tim spis do sparty a cim vetsi drevo pak ve sparte, tim spis do repre, z toho je mi na bliti )

Reagovat
HOST*Karagounis

Plně s tebou souhlasím. Prostě jeden velký alibismus.

Reagovat
HOST*spartička

prostě to budu psát pořád dokola Kde jsou ti šmejdi co řvali na letné Hřebík ven!!!! Vy šmejdi jedni !! se podívejte co ste udělali. Pod Hřebíkem bychom hráli alespoň předkolo LM z druhého místa. Takhle budeme hrát max. intertoto. Vy pitomci!!!!

Pane Hřebíku, snažně Vás prosím o návrat do Sparty dokud je ještě čas . A ty Stando se vrať do tý Indie a nevotravuj. Jsem si alespoň ulevil úúúúf.

Reagovat
HOST*spartička

Kurňa ten žalostný pohled na tabulku . A to všechno jenom kvůli těm vypatlaným trotlům z kotle . Prý že vysvitlo sluníčko na letné (viz. co řekli po odchodu Hřebajze Zelenka a Blažek). Ať si strčí takové slunko do prdele. Ten Zelenka to je největší imbecil všech dob a Bláža už je asi senilní dědek. Jinak by nemohli plácat takové krávoviny do médií.

Reagovat
HOST*spartan

A ty ses ferda co tomu nerozumi. Moc by me zajimalo jkde by ted byla sparta s hrebikem, treba ne tak nizko. Ale este vic by me snad zajimalo kde by byla s frantou. Myslim ze ten by nechal ve sparte ty spravny hrace a od toho by se odvijela cela sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Franz, to je ten správný trener

Reagovat
HOST*

ted nevim jestli to myslis ironicky nebo ne...

Reagovat
HOST*spartička

valašský šmejde. Však to o tobě tady říkali, jaký jsi votrapa, který furt fušuje do něčeho vo čem nemá šajn. Hlavně něco napsat, ztrapnit se, ale hlavně se zviditelnit že? Zalez na Lapač ty "vyprchaná slivovico".

Reagovat
smazaný uživatel

Som Slovák ale Sparta sa mi páči-la myslím že bolo nešťastné vyhodiť Straku za jeho čias bola Sparta tam kde patrí

Reagovat
HOST*Banikovec

Jediné msto kam Sparta patří je velmi velmi hluboko v piči!

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ze Banik je tiez v prdeli

Reagovat
Jajinek

No pohled na tabulku mne velice tesi,po zapase v Liberci to vypadalo ze je sezona zase v tahu ale chlapci se nejak zvedli - asi proto ze se vyprazdnuje marodka.A az se uzdravi Gaucho a Babnic tak nas nezastavi nikdo .Ne, to sem prehnal ale to treti misto by se mohlo udrzet.Pohar UEFA by byl skvelej.

Reagovat
Shevchenko

Nevíte kdy bude ten článek??

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě to celkem zajímalo.

Reagovat
HOST*Baroš

Máte pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele