Gaitán potřebuje více minut, uvědomuje si Simeone

25.10.2017, 12:55
Aktuality
Hodně složitě si hledá cestičku do základní sestavy Atlética Madrid Nicolás Gaitán. Argentinský Křídelník nenastupuje pravidelně a trenér Diego Simeone si uvědomuje, že fotbalistovi by prospělo více minut strávených na trávníku...

29letý fotbalista přišel loni v létě z Benfiky a ve španělské lize zatím odehrál 28 utkání, v základní sestavě se ovšem objevil pouze ve dvanácti případech.

"Neměl možnost nastoupit k šesti nebo sedmi zápasům po sobě. Jeho přirozeným postem je levé křídlo, ale má to těžké, jelikož na této pozici nastupuje Carrasco. Zkoušel jsem ho postavit na pravou stranu, ale neodvedl tam výkon, v jaký jsme doufali," hodnotí Simeone svého svěřence.

"Cítí se mnohem lépe na levé straně a je mojí odpovědností, abych mu dal více minut, takže je to moje chyba. Neustále se díváme do rezervy a jakmile se naskytne příležitost, jsou hráči zabudováváni do prvního týmu," dodal.

Gaitán se do základní sestavy s největší pravděpodobností podívá dnes v pohárovém souboji s Elche. Ve zbytku podzimu pak může hrát i o místo v kabině, jelikož mu přibude jeden konkurent, zaregistrován bude transfer Vitola ze Sevilly, který zatím hostuje v Las Palmas.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Simeone je vynikající trenér (to uznávám i jako fanda Realu), jeho jediný problém je, že neumí pracovat se širším kádrem. Z toho důvodu si i myslím, že zatím nedorostl pro roli velkoklubů s velikým rozpočtem typu Real nebo PSG.

Reagovat
Raul=Real

Jeho problem je, ze s hracmi akych Atleti maju, hra stale svoju sracku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Raul=Real

Na toho Vitola som teda zvedavy...

Reagovat
FC Porto FC

Gaitan už měl zůstat v Benfice když se neodhodlal k přestupu dřív tam byl hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

do Celty s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

OT: Včerajší pohárový zápas Barcelony

https://www.youtube.com/watch?v=mPX2WO5zWos

Ta Deulofeova rýchlosť keď dostane priestor... Arnáiz z akadémie na opačnom krídle tiež nevyzeral zle.

Reagovat
Footballer

K čemu mu je rychlost, když neumí udělat kličku, neumí rozhýbat hráče, nevidím u něj žádné klamavé pohyby. Umí si jen posunout míč kolem hráče a doufá, že ho přesprintuje. Navíc chodí pořád jen na pravou stranu, už i třetiligoví hráči to rozpoznali a kolikrát mu to přečetli.

Na to, že to byl ve své době jeden z největších talentů La Masie, velká slabota.

Reagovat
patas92

To je šílené, jak dělá furt to samé. Kterýkoliv lepší obránce ho vygumuje, pokud se nenaučí i něco jiného, než si to furt jen předkopávat na pravačku. Jedinou předností je jeho rychlost.

Reagovat
ADM

No Dembele to nie je, ale do takýchto slabších zápasov mi ako squad player vyhovuje, Práve s tou rýchlosťou nesúhlasim, že by nedokázal rozhýbať hráča. Vždy mu nejaký ten prienik vynde a v niektorých zápasoch v sezone to stačí na to, aby si zvyšok útoku oddýchol. Minulý rok sme tuším mali problem vyhrať vonku v Cope s Bečkovou zostavou .. Síce má "už" 23, ale verím, že trošku horší Pedro by z neho mohol byť. Pedro mal skvelé kombinačné schopnosti, ktorých sa asi nedočkáme, ale aspon ho nahradí tou dynamikou a pracovitosťou

Reagovat
Footballer

Taky si pořád říkám, že to je takový horší Pedro

Reagovat
Hristo Stoichkov

S Pedrem nemá společnýho fakt vůbec nic.

Reagovat
Footballer

Minimálně bojovnost, nasazení a ochotu k pressinku určitě.

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Arnaiz přišel v létě z Valladolidu, kde na něj šla docela chvála. Snad bude hrát i v dalších kolech Copy. Je docela šikovný.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pedro 2.0 Měl by být jednoznačně v áčku, na křidlech máme problém a on je fakt dobrý.

Reagovat
patas92

To by byl asi moc velký skok. Za měsíc by mělo být příští kolo poháru a už snad proti ligovému soupeři. Tam by se mohlo vidět, jak na tom je.

Reagovat
Billy McClane

Tak to uz predpokladam budete hrat v plnej sile.

Reagovat
patas92

To je možné, proto doufám, že dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Za měsíc je odveta proti Murcii.

Reagovat
Billy McClane

"Za měsíc by mělo být příští kolo poháru a už snad proti ligovému soupeři " citanie s porozumenim demente

Reagovat
patas92

však já se spletl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt ještě větší lejno, než jsem si myslel. Ale jsem ochoten ti ten rozhovor vysvětlit. Murcia hraje třetí ligu a patas myslel, že už v listopadu hrajeme další kolo, kde už můžeme narazit na PRVOligového soupeře, což by pro Arnaize byla lepší zkouška a my bychom neriskovali ztrátu. Tak jsem mu jen připomněl, že v tom listopadu hrajeme teprve odvetu s TŘETIligovým týmem. Napřed se vždycky zkus zamyslet, co daný účastník asi měl na mysli a kdybys to nepochopil, tak nenadávej jiným, chyba je zase pravděpodobně v tobě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se tvrdí pořád a pak místo těchto hráčů hrají ti naši hotoví průměráci. Arnáiz hraje podle všeho v béčku výborně, nevidím důvod proč mu nedat šanci v áčku (mimo Copu), Aleňa to samý. Místo toho zase budeme celou zimu trapčit s Coutinhem.

Reagovat
Visca el barca

No ono zbavit se Ardy, Gomése a bohužel Rafinhy. Přivézt Coutse není zas tak zlý. V létě prodat Rakitice a záloha ve složení. Iniesta, Coutinho, Busi, Paulinho, Alena, Roberto, Denis bohatě stačí. Tak bych to udělal já

Reagovat
Hristo Stoichkov

Coutinho = míň času pro Aleňu, takže bych ho už nechal na pokoji. Stejně by stál strašný ranec a za to můžeme tým zdokonalit podstatně víc.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Bohužel to je taky pravda. Já bral v potaz, že Aleňu v béčku vidím dost na ivanově pozici a v budocnu by hrála trojka busi, aleňa, couts. P

Reagovat
smazaný uživatel

Uměl bych si je představit oba, navíc, když Ivan už hodně ztrácí a Andrés bude příští rok hrát zřejmě poslední sezonu. I když podepsal doživotní smlouvu, herně už to dávno není ono.

Reagovat
Visca el barca

Já dona nepodceňuju tak jako ostatni, ale bral jsem to takhle. Jak jsem psal vejš no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o podceňování, ale o realitu, věk nezastavíš. Podívej, jak je třeba Ronaldo dnes už herně mizerný a Don je ještě o rok starší, my už prostě musíme mít vymyšlenou plnohodnotnou náhradu.

Reagovat
Visca el barca

Však jasně, proto bych to chtěl do budoucna tu dvojičku couts+aleňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ikdyž Rafu bych si rád nechal, ale aby hrál Aleňa tak musíme ještě nekoho obětovat

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Přinejhorším půjde hostovat do některého slabšího španělského celku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosťovať v takom veku? Ten skončí niekde v Číne...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, kolik za něj ČÍna nabídne. Přeci jen mají nové cizinecké kvóty, a tak jim větší počet cizinců na soupisce moc nepomůže. Na návrat do Argentiny je ještě brzo a otázkou je, zda by ho někdo koupil třeba do PL nebo zpět do Portugalska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvóty a finančné obmedzenia v Číne sku*vili trh Najpravdepodobnejšia varianta je že ostane v ATM, lebo Cholo je jeho veľký fanda a odstrelí sa niekto iný (najhoršia varianta asi)... Nevymeníte za Lanziniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento prestup je ešte väčší prepadák ako J. Martinez, lebo za neho sa prachy aspoň vrátili... Za celý čas, čo tu je tak mal tak 2 skvelé výkony (Granada a Betis doma minulú sezónu), inak slabota, zranenia a jeho zaradenie na pravo tomu asi nepomohli (Cholo si mohol všímnúť, že aj za ARG tam nehral nič - aspoň sa mi teda zdá, že som ho tam pár krát videl hrať).... najlepšia liga sveta proste nie je pre každého

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele