Gaitán v lednu určitě odejde z Atlética, oznámil agent

21.12.2017, 22:34
Aktuality
Nicolás Gaitán v průběhu ledna minimálně dočasně ukončí své působení v Atléticu Madrid. Argentinský záložník nezapadl do fungujícího týmu trenéra Diega Simeoneho a chystá odchod, ve hře je například angažmá v anglické Premier League...

"Mohu prozradit, že zájem mají anglické kluby. Ano, v průběhu ledna z Atlética určitě odejde," prozradil agent José Iribarren.

"Má spoustu konkrétních nabídek. Když hrál v Argentině, Benfice a za národní tým, byl Nicolás důležitým hráčem. Za těchto podmínek nemůže pokračovat. Nenastupuje pravidelně a nezískal si důvěru trenéra. Fotbalisté chtějí hrát. Chystáme schůzku s Atléticem, na níž najdeme řešení," pokračoval.

Atlético koupilo 29letého fotbalistu loni v létě z Benfiky a zaplatilo za něho 25 milionů eur. Gaitán v první sezoně stihl 23 ligových startů a v nich tři branky, letos ovšem naskočil jenom k šesti duelům LaLigy, další čtyři starty přidal v Lize mistrů.

"Doufáme, že najdeme klub, v němž bude spokojený a pravidelně hrát. Nicolás nepatří mezi hráče, kterým stačí odehrát za zápas patnáct minut. Chce hrát v každém zápase. Nejedná se ale o nějakou zášť vůči Atléticu. Nicolás se potřebuje cítit jako důležitý, aby ze sebe mohl vydat to nejlepší. Každý hráč pracuje jinak. Atlético má nyní výborné výsledky, ale nepraktikuje fotbal, který Nicolásovi vyhovuje. Nejlepší tak bude změna. Může odejít na hostování i na trvalý přestup, rozhodnutí je na Atléticu. Vůči klubu a prezidentovi chováme velký respekt. Musíme najít řešení, které bude vyhovovat hráči i Atléticu," dodal Iribarren.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hroznej prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 6 let přestupoval do MU, tak snad se už tentokrát dočkáme

Reagovat
Ferguson6

to nebol Garay?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho spajali aj s Bayernom dost dlho.

Reagovat
.13

Mohla by to byt slusna varianta za dobry peniaz pre tim ako napr. Neapol. Vedel by som si ho tam aj predstavit, kedze moc variant na kridla nemaju

Reagovat
niflheim

Reagovat
andkoo

naspat do benficy alebo nejake muzstvo z druhej polovice tabulky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele