GAGO A HIGUAÍN DO REALU?

15.11.2006, 16:40
Aktuality
Zdá se, že Real Madrid pokračuje v zimním posilování svého současného kádru. Po již potvrzeném příchodu brazilského obránce Marcela z Fluminense, který podepsal na Santiago Bernabeu smlouvu až do roku 2012, má tentokrát vedení Realu namířeno na dvojici hráčů z argentinské ligy – středního záložníka Fernanda Gaga z Bocy Juniors a ofenzivního záložníka či útočníka Gonzala Higuaína z týmu jeho městského rivala – River Plate.

Začněme u hráče River Plate – "francouzsko-argentinského" Gonzala Higuaína. Jeho otec Jorge potvrdil, že Real za jeho syna nabídl River Plate částku deset milionů eur. Již dlouho se mluví o zájmu kouče "merengues" Fabia Capella o tento ofenzivní talent, který se ještě nerozhodl, zda bude reprezentovat rodnou Francii nebo Argentinu, kde momentálně žije a která je také domovem jeho rodiny. O Higuaína se mimo jiné zajímají i jiné velklokluby, například AC Milán, Chelsea či francouzský Lyon. Jeho případný příchod by se konal spíše až v létě příštího roku.

Na jaře by totiž měl ještě River Plate pomoci v zápasech Copa Libertadores. Osmnáctiletý Higuaín tvrdí, že pro něho samotného by bylo lepší vydržet v argentinském velkoklubu až do června příštího roku. "Jsem nesmírně šťasný, že o mě projevil zájem takový velkoklub, jakým je Real Madrid. Ale současně bych chtěl v mém současném klubu vydržet až do příštího léta, na jaře bych chtěl nastupovat za River i v Copa Libertadores, budou to nesmírně atraktivní zápasy. Uvidíme ale, jak to všechno dopadne," zní názor samotného Higuaína.

Přesuňme se k Fernandu Gagovi. O jeho příchodu do Madridu se spekuluje už delší dobu, absence tvořivého středního záložníka těmto spekulacím jen nahrává. Dvacetiletý Gago by měl z Bocy Juniors odejít za cenu pohybující se okolo patnácti milionů eur. V blízké budoucnosti by měl obdržet pas evropské unie, takže by po jeho případném příchodu neměl vzniknout problém ani nově příchozímu Brazilci Marcelovi. Svým stylem hry je často přirovnáván k bývalé hvězdě "merengues" a taktéž Argentinci Fernandu Redondovi.

Nedávno se ovšem prezident Bocy Juniors Mauricio Macri vyjádřil, že Gaga potřebují na Copa Libertadores. Jednou z možností ovšem také je, že tím chtěl docílit zvýšení ceny hráče na přestupovém trhu. K jeho možnému příchodu se vyjádřil sportovní ředitel Realu Predrag Mijatovič: "Věřím, že jsme si vybrali dobře, ale přestup ještě není úplně dokončen. Zájem o něho měly také jiné velkokluby, ale on zvolil ten náš."

K situaci u obou hráčů se vyjádřil také prezident Realu Ramon Calderón, podle jehož názoru oba fotbalisté přijdou již v zimním přestupovém období. Zdá se, že se Real vydal cestou omlazování mužstva a vybral si na to jihoamerické posily. Uvidíme, zda nakonec oba Argentinci do Realu skutečně zamíří.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (120)

Přidat komentář
HOST*kuk

Tak a chybí jen Děda Mráz, Sněhurka a sedm trpaslíků, Princ Bajaja k tomu, a Real bude kompletní! A ostatní kluby koupí vlka, aby všechny merengues postupně sežral...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba zbytečné a nesmyslné nákupy.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty chytrej kyslíku jsi je viděl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

A co vyřeší? Já myslel, že jste tady všichn is Ruudem spokojení? A i kdyby ne, vyřeší to osmanáctiletý hráč z JA? Asi těžko. Gago nemá v Realu o co hrát. Stačí mi popis toho hráče a taky to, že jen co dostal v Boce trochu jiné úkoly, tak hraje tužku.

Marcelo je další takový, Cicinho si pod capellem skoro nezahraje, ale Marcela, který je údajně úplně stejný, koupí...

Saviola s Riquelmem byly svého času mnohem větší "bomby".

Reagovat
smazaný uživatel

real je na vzestupu, nemusí být hned oporami, ale můžou být platní a hvězdami až za čas (někdy je té negace moc )

Reagovat
smazaný uživatel

Menotti:

"No veo a Gago en un Madrid que no apuesta por tener la pelota y sí por un fútbol vertical. Mi pregunta es para qué lo llevan, por qué lo quieren fichar."

O Higuaínovi:

"Más de lo mismo. Es como si al médico que se licencia hoy en cardiología le mandan mañana que haga un trasplante de corazón. ¡Que empiece con cirugía menor, ya le llegará su momento! Cuando se saltan los tiempos pasa lo que con Saviola, Aimar, D'Alessandro, que les costó muchísimo adaptarse a Europa."

Reagovat
smazaný uživatel

že sme tě nenechali s Yardou někde umrznout, mohl sis tyhle větičky opakovat z posledních sil (nemusíš machrovat s tou španělštinou nebo co to je)

Reagovat
smazaný uživatel

Přežil jsem už horší věci.

Píše tam, že nevidí Gaga v realu, který nespoléhá na držení míče ale na teď nevím jak to říct, prostě přímější hru. Že se ptá, na co ho Real přivádí, proč ho kupuje.

O Higuaínovi zas to, že je to jak kdyby právě vystudovaný doktor šel vykonat velkou operaci. Když se přeskočí čas, dopadne jak Saviola nebo DAlessandro...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě nikdo z nich nějak špatně nedopadl, ale hlavně nemůžeš přece názor někoho jiného takhle bez výhrad hned vzít jako svůj vlastní (i když je ti 16 let)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten muž (mimochodem trenér vítězného týmu MS 1978, abych tě trochu poučil), oba hráče zná mnohem lépe, není důvod nenechat se poučit, pokud to dokáže logicky odůvodnit...

Saviola y DAlessandor pendlovali po různých klubech...

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola hrál v Barce dobře, doplatil na to že byl stavěný s tehdy nemožným Kluivertem a svezl se se špatnými výsledky

D´Alessandro neměl jít do reichu, ale asi tehdy nikdo jiný zájem neměl, podívej se kde je ted v tabulce zaragoza a se soudy jak s aimarem dopadli počkej (Aimar doplatil na trenery, už Rafa ho stavěl příliš vysoko, QQ ho nechtěl, i když se mi to nepíše snadno, Valencia byla na něj příliš defenzivní tým)

Reagovat
smazaný uživatel

rozuměj bála se ho postavit na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, teď ano. Ale jaká uplynula doba, si orapvdu myslíš, že si tam Real bude ty hráče vyhřívat tak dlouho, dokud se neproberou?

Reagovat
RMCF

Taky tam zmiňuje Aimara, kterej se ve Valencii docela prosadil až pozděj přestal hrávat taky hodně kvuli zraněním. Saviola v Barce taky ze začátku hrál, ale nesedí mu ten styl se třema útočníkama...

Reagovat
smazaný uživatel

Mu nesedělo ani 4-2-3-1, Aimar? Jako fajn no, ale na to, jak obrovský to byl talent, to jako fakt ne...

Reagovat
RMCF

4-2-3-1 je dost podobný je to s jedním hrotem a křídly, jemu nejlíp sedí klasicky na dva hroty s utočníkem typu Crespo vedle sebe ve vašem rozestavení by tak možná mohlo sednout místo které okupuje Messi pravé křidlo...Jasně Aimar to se svým talentem měl dotáhnout rozhodně dál, ale u něho nebyl problém v tom že by šel do evropy brzo protože ze začátku docela zářil až postupem času začal uvadat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, že mu nejvíce sedí 4-4-2 (či jiný systém s dvěma hroty), ale taky je to o tom, dostat čas si an to zvyknout a tak a to nedostal. v nějakém menším klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

on nemachruje a jenom okopiroval nejaky text a sam nevi co to znamena

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to kousek pod tím přeložil, pěkný pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to nadávání do pražských kurev by si to opravdu asi zasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostatek informací ze zákulisí Realu je v tvém případě vskutku alarmující, měl bys ho řešit absencí příspěvků na toto téma nebo mnohem důkladnější informovaností...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nezajímá zákulisí, ale hra. A hru vidím a pro ni nemusím znát zákulisí. Takže smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hru vidíš? Tak mi napiš kolik zápasů s Gagem si viděl? Po pravdě, nemusíš lhát jako vždycky...

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí mi hra Realu trochu detailnější popis hráče, hru Realu vidím, lžeš tak leda ty a moc dobře to víš (viz zastávka)...Ten argentinkský trenré mluví za vše a ty orpavdu nemšá na to, aby jsi mu mohl nějak protiargumentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A tvůj nesmyslný a zbytečný příspěvek psaný s jediným cílem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na tostejný názor jako jeden z nejlepších trenérů Argentiny, to myslím mluví za vše, nic ve zlém, ale oproti němu je tvé slovo a tvůj názor orpavdu hodně nízko...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, oportunista jako vždycky, kolik toho dokázal za poslední roky? A navíc, potřebujeme někoho jako je Gago (Higuaína ať si klidně strčej), pokud nechceme, ať se nám o Vánocích Guti složí ze všech těch kopanců, co každý zápas dostane. A když už tak rád poučuješ: Koupi Gaga doporučil Capello, žádný Calderón, takže s ním má asi své úmysly a nebude ho cpát ani na křídlo ani na spojku, ale tam, kde bude hrát nejlíp. Capellovi zřejmě docvaklo, že by trocha kreativity neškodila. Takže Menotti může být kdo chce, ale než vůbec Gago přijde a než začne hrát, tak se můžu tobě a jemu smát. Za kecy a la věštecká koule...

Reagovat
smazaný uživatel

I emersona doporučil Capello a taky doporučil prodloužit Carlosovi smlouvu. Mennoti toho možná za poslendí roky mco nedokázal, no tady tebou i řpesto jasně vede.

Reagovat
HOST*

Myslím, že to nejsou hráči na úrovni Realu. Teda prozatím.

Reagovat
HOST*??

A videl si ich hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor: Gago ano, Higuaín zatím ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrdo, chválím za článek, až na jednu nepřesnost, Higuaín vypadá v současné době mnohem nadějněji než Gago. Z hlediska důležitosti, přes názor pana chytrého barcelonského, je lepší Gago, který má být náhrada za Gutiho (který v současné době "dvojičku" nemá)... Ale všichni víme, jak se jedná s Argentinci, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hraje tužku, když hraje něco podobého, jak teď guti.

Reagovat
smazaný uživatel

Numerus stultorum est infinitus...

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas; Ángel, Juanito, Navarro, A. López; Ángulo, “Cesc”, Xabi Alonso, Silva; Villa y Morientes. (rfef.es)

to je sestavička jenom ten Casillas to kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho a kdo by tam měl být místo něj? Peroxid nebo Žvejkačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo ANO, ANOOOOOOO

jenom by mě zajímalo jak by chtěli přitáhnout Buffona , jedině snad na obojku, ve španěl je přece tolik nadějných golmanu (třeba Riesgo, když toho teď vytlačil z branky ten Chilan Bravo )

Reagovat
HOST*

Juventus se prý ohlíží po Villovi na příští sezónu. Hodí pry Zalayetu a nějaké libry.

Reagovat
smazaný uživatel

přece jen se našel někdo kdo tomu uvěřil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky četl, nabízí kolem 6 milionů liber a k tomu Zalayetu, blázni... Valencie prý chce minimálně 18 mio liber, což se jí nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom 18? Klauzuli má asi tak sto a navíc by netopejři byli úplně blbí, kdyby ho prodávali...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc se ale těším na dnešní ---- Mára Čech - dream debut

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý na Šírla, snad dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Booooohemians!

Reagovat
smazaný uživatel

Modli sa, aby Bohemku nekúpil ten prachsprostý mafián Filo z Ružomberka Dúfam, že Toník Panenka ma všetko zistené. Filo a Kmotrík s Poórom u nás = Košťál, Starka, Horník u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by se hodil blicí smajlík...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně rodina Huigaínů bude asi trochu jednodušší...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak potom ty budeš asi složitější, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ.

Reagovat
HOST*Jiří Štádler

2 Dr. Kyslík:

Ty jsi asi fakt nějak chytrej, co? Ani Gaga, ani Higuaína jsi nikdy neviděl hrát, tak je ani nemůžeš hodnotit. Já je oba sleduju už půl roku a řikam - Gago je fakt skvělej, tvořivej def. založník a Higuaín - zas takovej talent to neni, zahrál pořádně akorát v derby s Bokou, jinak nic moc.. I jeho brácha Federico je v arg. lize lepším střelcem.. a to hraje za průměrný Nueva Chicago!!!

Jinač já osobně bych nejraději viděl Gaga v Barce, stylem hry se tam hodí. A k němu by mohli přibrat i Palacia, milionkrát lepšího shootera jak oba Higuaínové. Nebo aspoň Milita (Diega myslim.. no i když možná i Gabriela )

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsi napsal už na efotbalu, ale jestli sleduješ argentinskou ligu, tak bys je mohl rozebrat podrobněji. Obzvláště ten Higuaín mě velice zajímá...

Reagovat
HOST*Tavo

Tak to se shodneme, chlape. Já bych taky nejredši viděl Gaga v Barce, ale vzhledem k naprostý spokojenosti našeho vedení s týmem si na 90% necháme uniknout jeden z největších světových talentů do řad největší rivala... Je to smutný, ale je to tak. Gago by do Barcy skvěle zapad, náramně by se doplňoval se Xavim. Je to trochu podobný hráč (ne kvalitativně, ale typově) jako Guardiola a jak jemu se dařilo v barvách azulgrana

Řikam jasně - Gago do Barcy! 15 mega není moc peněz za takovýho hráče. (pro připomenutí Saviola byl třicetimilionový)

Reagovat
smazaný uživatel

Však za něj váš nechutný president už nechutně lobboval...

Reagovat
smazaný uživatel

četls v Blesku. V dalším vydání už bylo, že to není pravda, já myslel, že jsi pravidelný čtenář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Blesku? Že by věděli, kde je Španělsko? O Laportovi možná jo, byla tam určitě ta fotka, jak stál na letišti ve slipech...

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkal, že jsi pravidelný čtenář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě tím už neoblafneš

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mě ne... Stejně jako s tou španělštinou....

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy o inteligenci si nech, když fandíš mužstvu, které má ve svých řadách proslulého myslitele "Einsteina" Eto´a...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys věděl něco o inteligenci, tak bys jistě pochopil, že to není žádný ukazatel. Ale aspoň jsi ukázal svou neznalost, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

A ukojilo tě to v tvém uzavřeném světě neomylného mudrce ze slonovinové věže? Naživo tak ani zdaleka nepůsobíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovej pocit, že si ťal do živýho.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to říká někdo, kdo dvě hodiny formuluje jednu větu...ale dobrý yardo, ěm to envad, vždy nakonec řekneš, co chceš. A když máš kolem sebe trpělivé lidi, tak jim to ani nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nerád, ale musím sa obávať, či náhodou nebude mať Kyslík pravdu. Ja viem, že on nám lepšieho hráča nedopraje, ale:

čo poznám Capella, tak vždy staval na skúsených, starších hráčoch s veľkými menami. Zvlášť teraz, keď sa chce " zviditeľniť " jako muž, čo navrátil Realu zašlú slávu.

Takže to je prvý rozpor, veď pozrime čo nakúpil doteraz / Emerson, Diarra, Cannavaro, Ruud - samí starí alebo osvedčení borci.

Druhý rozpor - čo je Capello u nás, tak robí všetko iné, len nie to, aby dával šancu technickým juhoameričanom. Cicinha odstavil za Michela / lebo je skúsenejší / a Robinha postavil, až keď mu nič iného neostávalo. Ako to má pod ním Ronaldo, je zrejmé, vždy bude len ten druhý za Ruudom. A navyše ďalší technický hráč Reyes už zdá sa nadlhšie obsadil lávku.

Ale tretí rozpor - píše sa , že Higuaína chce Fabio, tu mi to nehraje.

Takže sumár :

Marcelo : bude to náhradník za Carlosa, ale kedy? Veď Carlosa má Fabio rád a pokým si nezlomí obidve nohy, tak bude hrať, veď mu dáva aj novú zmluvu. Marcelo skončí na lávke alebo je tu len na prestupnej stanici.

Gago : tvorivý záložník, tu bych veril, že ho asi Fabio skúsi, ale koho odstaví zo zostavy? Emersona? Diarru? Gutiho? Lebo keď by mal hrať aj Higuaín, ktorého tak Fabio obdivuje a ktorý by mohol vymeniť Gutiho alebo Robinha, tak Gago musí zákonite vymeniť Emersona alebo Diarru. A to sú Capellove " kone".

Higuaín : ofenzívny záložník je potrebný, to je fakt, tohto by snáš Fabio stavať mohol.

Ale, ako sa títo hraví borci zvyknutí na juhoamerické prostredie adaptujú, Spomeňme len , aké problémy mal Robinho... A kto na to všetko doplatí? Nie náhodou práve Robinho, ktorý sa konečne dostal do formy a adaptoval sa? Guti asi určite, ale ten má dajme tomu svoj vek a niečo už odohraté. Podľa mňa títo dvaja, lebo asi už každý pochopil, že borci Ruud a Raúl budú hrať vždy pod Fabiom. Takže takto?:

A : Casillas - Michel, Cannavaro, Ramos, Marcelo - Diarra, Emerson - Raul, Gago, Higuaín - Ruud alebo

B : Casillas - Michel, Cannavaro, Ramos, Carlos - Higuaín, Diarra, Gago, Robinho / Guti, Reyes / - Raul, Ruud .

A čo s Ronaldom?

Jedno je isté, že v tom mám zatiaľ pekný hokej

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Vazquezi, tvé obavy jsou na místě. Nicméně: R.Carlos prodlouží o jednu sezónu, Marcelo bude hrát za Castillu, pokud přijde Gago, nebo za áčko (najednou jako třeba Javi García by to nešlo). Higuaín bude spíš útočník než záložník, ačkoli se zdroje celkem rozcházejí... Při současné formě Ruuda a "štěstí" Ronalda by se na něj mohlo dostat... Dále, Gaga a jeho typ hráče potřebujeme jako sůl, ale necpi ho, prosím, za útočníky, to by si ho zaříznul, poněvadž je to anchor, takže patří vedle DM... Navíc nevěřím, že by zpočátku oba hráli v základu (navíc ještě ani jeden není potvrzený). A Gago by mohl hrát i s Gutim, vypadalo by to asi takhle:

Iker - Ramos (Cicinho) - Cannavaro - Helguera - Carlos (Marcelo) - Gago - Diarra (Emrdson) - Robinho (Beckham) - Guti (Raúl) - Reyes - Ruud (Ronaldo, Higuaín)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dokonca sa ti tam podarilo dostať 5 Španielov . No mohlo by to byť aj tak, to máš recht. Len neverím tomu, že by nehral jeden z dvojky Diarra, Emerson. No, uvidíme, možno k nám Higuaín ani nebude chcieť ísť .

Každopádne si na rozdiel od Kyslíka nemyslím, že je na tom s IQ nejak biedne, pretože zatiaľ postupuje v kariére veľmi prezieravo - účasť v repre, možný prestup. Možno má dobrého agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Šest Španělů, Carlos má občanství... Higuaín k nám právě chce hodně (viz rozhovor v AS). A prozradím ti na závěr sladké tajemství: KAŽDÝ, kdo chce/má jít do Realu, tak má podle pana Neomylného barcelonského v Praze se nevyznajícího Kyslíka nějakou vadu: Higuaín (IQ), Joaquín (IQ), Diarra (trhá tým), Gago (neadaptivní, na křídle by hrál tužku), Marcelo (neperspektivní), Robinho (primadona), Woodgate (to radši ani zmiňovat nebudu), Reyes (nepřišel včas fax), Baptista (už ani nevím co), Figo (parchant či kurva)...takže bych se tím vůbec nevzrušoval

Reagovat
smazaný uživatel

By ma zaujímalo, jakú vadu má on

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

na eurofotbalu hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to pošeptám

Reagovat
smazaný uživatel

Epizoda 3 yarda vrací úder.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pětka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, byla to pětka. To ale nic nemění na tom, že yarda Kysličníkovi pěkně naplácal na prdel. Vlastně ani nevim proč z toho mam radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to sám nedokážeš. On to koneckonců nedokáže ani yarda, když už jsme u toho, chápu ale, že ty bereš všechno.

Reagovat
HOST*Tavo

Reagovat
smazaný uživatel

V době, kdy se všichni okolo Realu snaží za každou cenu zbavit zakletého "galacticos" on řekne, že chce být "dalším galactico" a ještě že Real je nejdůležitější organizace na světě, Ten asi orapvdu dál než za fotbal nevidí...

A Prahu orapvdu rád nemám a nikdy se v ní vyznat nechci, namyšlení lidé, ucpané silnice, nedýchatelný vzduch, ani se tím nedivím, že se z tama budeš stěhovat kdesi na vesnici, jen nevím, jak tam s tím tvým pražským mylšením obstojíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty si nevidíš ďalej od nosa

Reagovat
smazaný uživatel

Přeber si, jak se chováš ty, když jsi v cizím prostředí, a pak povídej, chytrolínku...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se někdo chová jako buran, opravdu se k němu nebudu chovat slušně...To je asi celý problém Praha vs.okolí

Reagovat
smazaný uživatel

PRoblém bude asi ten, že kdo se nechová, jako by mu patři lsvět, tak se chová jako buran. Ale já vám to neberu, jistě má ta desetina pravdu a ostatních devět desetin se plete.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Jsou to pražské kuwy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker (Diego) - Ramos (Míchel, Cici), Helguera (Paco), Cannavaro (Bravo), Carlos (Marcelo) - Gago (Guti), Diarra (Eme) - Robi (Becks), Raúl (Higuaín), Reyes (Toncek) - Ruud (Ronie)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám Cici... A Toncek? Ale jinak konečně dva hráči i tam, kde nás to pálilo... V létě ještě Woody a Navas a bude...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím určitě souhlasím a ještě bych od sezony 2008-09 zajistil Huntelaara

Reagovat
smazaný uživatel

Možno medzitým niekto vyskočí aj z rezervy..

Reagovat
smazaný uživatel

Adán, Javi, De la Red, Mata nebo Bueno. Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to nezakřikl, tak Mata s Buenem jsou zatím lepší než Negredo s Raycem...Míchel je dobrý trenér, je třeba mu dát čas...A De la Red by mohl jít příští rok o kategorii výš...

Reagovat
smazaný uživatel

V poháru byl pomalu nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

Gago bych veřil že se prosadí v Argentině své kvality prokazuje už trochu delší dobu a je to přesně ten hráč který nám chybí, ale na Higuana si myslím že je ještě brzo přecejenom (pokud se nepletu) se vyrazněj neprosazuje ještě ani sezonu a potřebuje se ve svým věk hlavně vyhrát což si myslím že by mu v Realu nebylo umožněno , kdyžtak ho nechat zatím v River na hostování nebo ho poslat na hostování někam v Evropě třeba do mnohokrát zmiňovaného Holandska...

Reagovat
smazaný uživatel

Horší se zdravotní stav Ference Puskáse...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa jeden z veľkých z histórie, ktorým by toľko oslavovaný Guardiola mohol len nosiť kopačky. Dúfam, že sa z toho znovu dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Má Alzeheimera, tak asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto se to s takovou pomocí hraje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no holt každý nemá štestí hrát za královský klub

Reagovat
smazaný uživatel

a každý tam ani hrať nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo by mi: abych vypadal jako Dave, abych si oblíkal dámské prádlo, abych si rozhádal svůj předešlý kub, abych uměl aspoň trochu kopnout do míče, abych měl krásnou manželku, abych hanil největší konkurenty, abych vyhlašoval, že real je the best, abych se dobře prodával atd.

Proč teda ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..jediné, čo má zmysel z tvojho príspevku je tá krásna manželka len, ktorú myslíš, lebo tá Davidova, no neviem. Chudá je jak latka...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

abych vypadal jako Dave, abych si oblíkal dámské prádlo, abych se dobře prodával----- Jen tohle byla narážka na pana Davida Beckhama , ostatní jsem hodil jen tak pro srandu králíkům (vazquez, yarda) do placu. Ale myslel jsem si, že si to budete spojovat s Davidem, vy jedny pokakaný kukuřice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě doplň nějakou tu svou poezii, ať se můžu poblejt definitivně...

Reagovat
HOST*Jiří Štádler

OK, někdo chtěl abych to tady trochu rozved, tak se pokusím...

Začnu GAGEM:

Je to typický střední defensivní záložník, který je na svůj věk velice vyspělý a hlavně perfektně čte hru a dokáže dát parádní přihrávku i za obránce. Z toho vyplívá, že je vysoce kreativní, dokáže rozehrát, ale i podržet balon a zabrzdit akci soupeře. Problém je jestli ho Boka pustí, Macri chce, aby Gago i Palacio hráli za Boku v poháru i na jaře.

A Gonzalo HIGUAÍN:

Před sezonou ho znali lidi max. v Argentině. Zpočátku hrál v River ofenzivního záložníka (v útoku hráli Farías a Ortega - než začal chlastat). Docela mu to tam i padalo a i vytlačil ze sestavy Marcella Galarda. Zazářil v derby s Bokou, když dal dva góly. Jinak typově je to asi opravdu takovej Trezeguet, dokáže ale oproti TRE i rozehrát. Jinak zakončení pravá levá - to je jedno a i dobře hlavičkuje. Problém je v tom, že vylít až letos a těžko říct, co to s nim v 18 letech udělá... Navíc myslím, že je v Argentině ještě víc lepších útočníků než on - hlavně Palacio (Boka - perfektní zakončovatel, umí oběma nohama, je hodně rychlej a technickej hráč), nebo Zárate (Veléz) a dokonce i jeho starší bratr Federico Higuaín je podle mě lepší...

Takže muj názor - Gago i Palacio rozhodně maji na španělskou ligu aby se tam víc prosadili, Gonzalo Higuaín zatim otázka - ještě bych ho alespoň půl roku viděl v River

Reagovat
smazaný uživatel

Díky a pokud nejsi Andy C., tak to na tebe neplatilo...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ještě dál mu vlez, ty řiťofile

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dík A Zárate z Vélezu, to asi není ten co hrával za Real, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám Jirko, že na eurofotbal nezanevřeš a občas sem něco napíšeš. Dobrý názory a postřehy od člověka, kterej má zmapovanou Jižní Ameriku vždycky potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, moc lidí specializujících se na Jižní Ameriku není.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Yardovi se chce blít

mně zas klít,

ty ničemo ničemný

dnes budu tu jemný

bo nechci čpět sprostotou

jak pražák, píšící tou

tou trapnou latinkou

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, ó milý Andy

prdly ti snad kšandy?

Nebo ti snad ňákej Pražák

sežral pod nosem tvůj smažák?

Či snad cestou k poli jetele

bodl tě čmelák do prdele?

Tak nebuď jak utahský mormon

a zklidni svůj básnický hormon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

smekám

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo do Racingu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio prohlásil, že chce do Evropy, konkrétně sní o Barce. Ale těžko bude k mání za méně než 15 mio eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 15 mega bych ho ještě bral. Otázkou zůstává, na co by nám byl, až by se uzdravilo naše útočný trio. Pokusim se odpovědět.

Ezquerro půjde po sezóně nejspíš jinak, nebo skončí.

Saviolovi smlouvu určitě neprodlouží.

Maxi López půjde někam na hostování, nebo odejde úplně. I kdyby za nás hrál, tak ho zatím nemůžu považovat za plnohodnotného hráče, kterýá by se tlačil do základní sestavy.

Giulymu zbývá ještě tahle a příští sezona. O víc se těžko bude pokoušet.

Takže koupě útočníka není nesmyslná. Tuhle situaci stejně budeme muset řešit.

Tak proč ne teď? Když se nám nabízí výborný hráč za v celku přijatelné peníze. Věřím tomu, že by nám Palacio pomohl.

Můj verdikt: koupit! Takže doufám, že Laporta Rodriga přivede. Stačí "jenom" vysolit určitou částku a je náš.

Reagovat
HOST*Jiří Štádler

Budu trošku reagovat:

2 merengues:

Ne, neni to on, jmenuje se Mauro Zárate a je mu 19 let. Skoro stejně tak starej jako Higuaín. Ve Velézu hraje v útoku spolu s L. Castrománem (dřív Lazio..). Je to typ spíš takovýho Tevéze..

2 Tavo, sterda:

Díky, každýho názoru a pochvali spíš si moc vážim. Konkrétně jsem zaměřenej spíš na Argentinu, Chile, Paraguay... Třeba Brazílie, Uruguay, nebo Kolubie atd. nejsou mojí silnou stránkou. Jinak k efotbalu - já na něj samostřejmě nezanevřu, dali mi šanci a já si jí vážím, navíc jim to chci nějak oplatit a slib, že člověk píše pro jeden portál a ne pro dvacet zatim určitě dodržim.. Ale tady se mi moc líběji diskuze ke článkům, jsou vážně super.

Jinač s Palaciem máte oba pravdu, uvidíme jak to dopadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele