Fulham přišel o Zamoru, ten bude chybět hodně dlouho

11.09.2010, 20:23
Aktuality
Fulhamu se dnes povedl obrat z 0:1 na 2:1 a díky dvěma trefám Dembeleho doma porazil Wolverhampton, příliš velká radost ale v táboře Cottagers nepanuje. Utkání kvůli vážnému zranění nedohrál Bobby Zamora, který zřejmě bude mimo hru minimálně čtyři měsíce...

Důrazný útočník a člen širšího kádru anglické reprezentace ze zápasu odstoupil ve 30. minutě poté, co ho poslal na zem Karl Henry. Zamora byl následně převezen do nemocnice se zlomeninou, která si podle všeho vyžádá minimálně čtyřměsíční přestávku.

"Pokud je zranění tak vážné, jak si myslíme, bude zřejmě mimo hru čtyři měsíce. Pokud chirurg zítra přijde a najde ještě další poranění vedle oné zlomeniny, která je čtyři centimetry nad kotníkem, tak bude doba léčení ještě delší. Vypadá to, že čtyři měsíce to budou minimálně," řekl manažer Mark Hughes.

Zamora, který v týdnu prodloužil smlouvu do léta 2014, měl skvělou loňskou sezonu a měl velký podíl na tom, že se Fulham senzačně prokousal až do finále Evropské ligy. Hodně hlasitě si říkal i o nominaci na světový šampionát, trenér Fabio Capello ale nakonec upřednostnil jiné útočníky. Letos stihl Zamora jednu branku.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj smula ho ze se nedostal na MS byl by tam o dost platnejsi nez drevenej rooney

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Musí z Fanty pryč

Reagovat
homeles8

ježiš, tak to je fakt v prdeli....

Reagovat
smazaný uživatel

není pokuď bude hrát zoli gera

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeee toto neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě v minulosti velmi neoblíbený. Býval to pro mě jeden z nejhorších útočníků v lize. Nicméně se vypracoval a začínám ho mít v oblibě, je to škoda.

Reagovat
vicinda07

dajte sem pls niekdy link na ten faul

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.. nemohli by ste k clankom davat aj videa?? hmm

Reagovat
smazaný uživatel

neumíš používat google?? hmm

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele