Fuego: Není to jenom o trenérovi, na vině jsme také my

23.09.2015, 15:04
Aktuality
Valencia se v úvodu nové sezony trápí a probuzení v jejím podání nepřišlo ani ve včerejším utkání pátého kola španělské ligy na půdě Espanyolu. Netopýři znovu nedali gól a prohráli 0:1...

Valencia si sice přes AS Monaco proklestila cestu do skupiny Ligy mistrů, tu ovšem začala domácí prohrou 2:3 se Zenitem Petrohrad. Daleko k dokonalosti pak mají i její výsledky ve španělské nejvyšší soutěži - v pěti duelech vyšla hned třikrát střelecky naprázdno a dala pouhé dva góly. Celkem posbírala jenom šest bodů.

"Takový výsledek v našich plánech rozhodně nebyl. Espanyol byl lepší. Každý zápas je jiný, v ostatních utkáních jsme hráli plynuleji, ale nejsme tak efektivní, chybí nám efektivita před bránou a to nás stojí body. To, co se nám v úterý stalo, má snadné vysvětlení, zkrátka jsme nehráli na takové úrovni, na níž jsme hrát měli. V pátek musíme hrát lépe," uvědomuje si záložník Fuego.

"Snažíme se uhrávat dobré výsledky a když nepřicházejí, vyskytují se obavy. To je lidské a stává se to v každé profesi. Lhal bych, kdybych tvrdil, že okolo nás pochybnosti nejsou. Ve druhém poločase jsme měli špatný pocit a to se musí změnit. Zodpovědní za to všechno jsme my. Jsme všichni na jedné lodi, není to jenom o trenérovi, jedenácti hráčích na trávníku a třech střídajících. Espanyol byl lepší a po porážce se vše soustředí na trenéra, ale my víme, že na vině jsme také. Fanoušci stáli za námi a my jim to musíme oplatit. Nejsme v situaci, kdy po nich můžeme žádat něco dalšího," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pravda Javi ale konec Nuna bude prvni krok k naprave.

Reagovat
Kongo

Pizzi byl ten pravý chlap pro Valencii.Společně s tím jeho šílencem to byla super dvojka a tréninky fakt na úrovni a takové hodně odlechčené.Nuno je sympaťák,ale absolutně nevhodný kouč pro Valencii.Má hromadu kvalitních křídel a útočníků a přesto se hraje defenzivně.Tohle není Portugalsko.A pokud chce hrát defenzivně,tak kde jsou defenzivní posily?Pokud chce hrát vzadu na nulu,proč hraje Barragan?Ten se snaží,hraje svůj strop,ale je to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se nezbavíme Mendese spolu s Nunem, tak to bude dopadat stejně celou sezónu. Máme za sebou 5 zápasů a 2 vstřelený góly?!

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsou mi ale prohlaseni.. samozrejme ze to neni o trenerovi,ten v dobe zapasu neni na hristi. Ale jsem rad ze na to kluci po nejakym case dosli. Bude lip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele