Fritz prodloužil smlouvu s Brémami

04.05.2015, 17:16
Aktuality
Clemens Fritz se podle očekávání dohodl s Werderem Brémy na prodloužení smlouvy. Zkušený defenzivní univerzál měl se severoněmeckým klubem smlouvu jen do konce sezóny, nyní zůstává o rok déle...

Bývalý německý reprezentant přišel na Weserstadion před devíti lety z Bayeru Leverkusen a prakticky okamžitě se zařadil mezi opory tehdy pravidelného pohárového účastníka.

Poslední čtyři roky pak Fritz na rukáv navléká kapitánskou pásku, což by mělo platit ještě minimálně nadcházející sezónu. "Jsem přesvědčený, Werder zde vytváří projekt, kterému mohu svými zkušenostmi pomoci na hřišti i mimo něj," prohlásil po podpisu smlouvy Fritz.

Fritze během uplynulých sezón často limitovaly zdravotní problémy, letos se však stal důležitou součástí základní sestavy kouče Viktora Skripnika. "Chtěl jsem se ujistit, že moje tělo vydrží další rok na nejvyšší úrovni, vypadá to dobře," dodal Fritz, jenž za SVW odehrál 310 soutěžních zápasů.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com, dfb.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Projekt

Reagovat
smazaný uživatel

severonemecky kloub, asi dobrej oddil

Reagovat
stas87

Jeden cas bol ale fakt na odstrel,nedarilo sa mu nic a prislo mi,ze do toho ani nedaval 100%.Neviem co s nim Skripnik spravil,ale pochopil co po nom chce a poziciu lidra ukazuje kazdu minutu na ihrisku.Osobne som s nim spokojny a kvitujem predlzenie jeho zmluvy.

Projekt..to je take skarede slovo.No,ak tym slovom ale myslim to,ze zapojime viac odchovancov a mladikov,nevadi mi to.Tato sezona ukazala,ze ked ten tim ma formu a slape,moze aspon cast sezony o to 6-7 miesto zabojovat.Pred dvoma rokmi by som toto asi nikdy nenapisal.

Ten projekt ale moze skoncit velmi rychlo,Staci,ak utecie Franco a sme bez utocnika.Zvysok sa ejako posklada,len nemame alternativu na praveho beka.Fritz patri do stredu.Stoperov mame dost,DM tiez.Na kridla by to chcelo 1-2 hracov a utocnika tiez.Selke je prec,dufat v Lorenzena je fajn,bohvie ako na tom bude po tom zraneni.Snad to na nom stopy nezanecha a bude platnym hracom.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa, že po Di Santovi pôjde Gladbach, ak stratia Kruseho a myslím, že Franco sa tomu prestupu určite nebude brániť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Miro by přišel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele