FRINGS DO JUVENTUSU NEPŮJDE

19.03.2007, 13:37
Aktuality
Z přestupu Torstena Fringse z Werderu Brémy do Juventusu Turín pravděpodobně nic nebude. "Stará dáma" má podle italských médií o německého reprezentanta velký zájem, hráč ale dres změnit nechce a stejného názoru je také jeho zaměstnavatel...

"Je to vtip, nic na tom není. S nikým jsem nemluvil, italské noviny si vždycky najdou něco, o čem psát," mávl rukou nad údajným zájmem Juventusu Frings.

Spekulace o možném transferu 31letého záložníka do Turína odstartoval hráčův agent Norbert Pflippen. Ten se nedávno nechal slyšet, že obdržel několik nabídek na přestup svého klienta a brzy je předloží sportovnímu řediteli Werderu Klausi Allofsovi.

"Na mém stole nejsou žádné nabídky ani dotazy," reaguje Allofs. "Torsten má smlouvu u nás a zatím nám nijak nenaznačil, že by chtěl odejít. Tohle je jenom výmysl," dodal sportovní ředitel aktuálně druhého týmu bundesligové tabulky.

Frings tedy do Juventusu nepůjde, jeden fotbalista Werderu by ale tímto směrem zamířit mohl. Z Brém po letošní sezóně pravděpodobně odejde kanonýr Miroslav Klose a jako o jeho dalším zaměstnavateli se mluví právě o turínském klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele