FREI MYSLÍ NA ODCHOD Z DORTMUNDU

25.04.2007, 14:15
Aktuality
Alexander Frei se v Borussii Dortmund možná moc dlouho nezdrží. Švýcarský útočník v létě přišel do německého klubu jako velká posila a dá se říci, že očekávání naplňuje, i vzhledem k současnému postavení jeho zaměstnavatele by se ale nebránil návratu do Francie...

Frei dal v 28 zápasech za Dortmund 13 ligových branek a je jasně nejlepším střelcem týmu, ani to ale Borussii nepomohlo k lepšímu než třináctému místu s pouhým dvoubodovým náskokem na příčky znamenající sestup z Bundesligy.

V případe sestupu by Frei z Dortmundu odešel určitě, není však vyloučeno, že dá Německu sbohem, i když se Borussia udrží mezi elitou. O 27letého útočníka se zajímají přední francouzské kluby v čele s Racingem Lens a PSG.

"Nikdy jsem nebyl kontaktován nikým z Paříže. Pokud by se tak stalo, docela vážně bych o tom uvažoval," prohlásil švýcarský reprezentant v rozhovoru pro magazín France Football.

Freiovo jméno má ve Francii velmi dobrý zvuk. Před příchodem do Dortmundu totiž hájil barvy Stade Rennes, ze který odehrál sto zápasů a nastřílel 47 branek. V sezóně 2004/2005 se dokonce stal nejlepším střelce Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele