Frankfurt na dlouhou dobu přišel o záložníka Fluma

01.12.2015, 18:52
Aktuality
Johannes Flum musí na hodně dlouhou dobu zapomenout na fotbal. Záložník Eintrachtu Frankfurt si na dnešním tréninku utrhl čéšku a mimo hru bude s největší pravděpodobností až do konce sezóny...

Univerzální středopolař přišel do Eintrachtu před startem předminulé sezóny z Freiburgu, ovšem prakticky během celé své kariéry je Flum přibržďován zdravotními neduhy.

Ne jinak tomu bude i nyní. Flum se na dnešním tréninku srazil se Slobodanem Medojevičem, následně musel být vrtulníkem transportován do nemocnice, kde porbobní vyšetření odhalilo utrženou čéšku. "Je to tragická zpráva," reagoval sportovní ředitel Bruno Hübner.

Přesná doba absence 27letého záložníka ještě nebyla stanovena, předpokládá se však, že bude mimo hru po celý zbytek letošního ročníku. "Zvláště pro Johanna jde o velmi smutnou událost, protože on se neustále potýká se zdravotními problémy. Doufáme, že se co nejrychleji uzdraví," dodal funkcionář Eintrachtu, který tak dost možná bude muset hledat náhradu.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de, eintracht.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rudnevs

A to sa akurát vracal späť do zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Dočkal

Reagovat
CubONE

Flume > Flum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele