FOWLER SI PLÁCL S CARDIFFEM

21.07.2007, 17:40
Aktuality
Po Teddym Sheringhamovi bude "pouze" druhou nejvyšší anglickou soutěž hrát také další zkušený útočník. Na dvouleté smlouvě s Cardiffem se dohodl Robbie Fowler, s nímž přestal počítat manažer Liverpoolu Rafael Benitez...

O Fowlerově odchodu z Angield Road bylo prakticky jasno již delší dobu. 32letý útočník se do sestavy těžko prosazoval již v uplynulé sezoně, v létě navíc Benitez přivedl Ryana Babela, Andreje Voronina a Fernanda Torrese. Fowler nyní odmítl nabídku australského Sydney a zvolil stejný krok, jako nedávno Teddy Sheringham, který se upsal Colchesteru.

"Stálo to hodně tvrdé práce, ale naštěstí je nyní vše hotové. Potkal jsem Robbieho na dovolené v Americe a zeptal se ho, co bude dělat. Nebyl si jistý, tak jsem šel na internet, našel si jeho bilanci a zjistil, že to nebyl vůbec špatný hráč," popisuje manažer Cardiffu Dave Jones.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Svanty

Doufam že se ti pude dařid Robbie.......

Reagovat
HOST*

KURVA TEN TEDA DOPADL

Reagovat
HOST*svanty

kdyby nechtel do Cardifu jít nepodepisoval by....

Reagovat
HOST*elxter

Přesně určitě by přišli i jiné nabídky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele