Fournier: Moje osobní budoucnost není v tuto chvíli důležitá

14.12.2015, 20:51
Aktuality
Další hořkou pilulku museli včera večer spolknout fanoušci Lyonu. Olympique se představil na půdě mistrovského Paris Saint-Germain a domů si odvezl debakl 1:5, po němž ještě zesílily spekulace o odchodu trenéra Huberta Fourniera...

Lyon nezvládl úvodu utkání a již v sedmnácté minutě prohrával po trefách Zlatana Ibrahimoviće a Serge Auriera o dvě branky. Do zápasu ho sice rychle vrátil Jordan Ferri, vyrovnat se hostím ovšem nepovedlo a po změně stran naopak ještě třikrát inkasovali, do černého se trefili Edinson Cavani, znovu Ibrahimović a v samém závěru Lucas Moura.

"Vítězství PSG vypadá logicky, výsledek zase příliš krutě. Hodně nám ublížil třetí gól. Znamenal ukončení veškerého napětí a PSG mělo komfortní náskok. Čtvrtý gól se tvářil jako chyba rozhodčího a pátý už byl podružný. Pomohli jsme soupeři svým špatným vstupem do utkání," hodnotil po duelu Fournier.

Lyon tak nedokázal navázat na triumf z půdy Valencie a v tabulce Ligue 1 spadl na šesté místo. Z posledních pěti ligových zápasů přitom bodoval jen díky bezbrankové remíze z Nantes.

"Moje osobní budoucnost není v tuto chvíli důležitá. Líbil se mi přístup hráčů a i přesto, že jsme hráli proti lépe umístěným soupeřům, jsme byli jednotní a ukázali odvahu. Z výsledku jsem pochopitelně zklamán, ale znovu jsem byl ujištěn o správnosti myšlení hráčů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"znovu jsem byl ujištěn o správnosti myšlení hráčů" ... myslím, že je jedinej na světě

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu je trenér, kterej na veřejnosti nepodrží svoje hráče? Těžko asi věřit tomu, že je v kabině hladil po vláskách a chválil je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

deluded Fournier

Reagovat
jester Radka Bejbla

Libilo by se mi, kdyby Lyon prevzal treba Juninho

Reagovat
smazaný uživatel

aj na to dôjde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele