Fotbalista Lukeš se po zranění uzdravuje rychleji, než čekal

08.11.2007, 15:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
plechi

brzký návrat na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Už aby byl na place.

To ho jako fakt operoval ten psychopat Husták? To se mi nechce věřit, že tam nejsou žádné komplikace.

Reagovat
HOST*Oxbow

Za prve vubec nemas predstavu o tom jestli je to dobrej nebo spatnej doktor mas jen informace z nejakych clanku a za druhe se taky vzdycky nemusi lecba probihat tak si to naplanovali vzdy se preci muzou vyskytnout nejaky problemi takze napsat ze je psychopat mi prijde dost na hovno kdyz nemas vubec poradny informace

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap možná známější tváře odoperuje bez problémů, ale normálním lidem to koleno ještě více zničí a to nemluvím o jednom případu. Mám hodně známých, kteří si na něj kvůli toho hodně stěžujou. Až budu mít problém s kolenem já, tak za ním určitě nezajdu.

Reagovat
HOST*

ja mam dve kolena a obe mi operoval on a obe mam v hajzlu

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Bedi007

Psychopata máš v trenkách!Mně Justák operoval a dnes chodím, běhám, hraju a vše bez bolesti!Do té doby jsem po zápase tři noci nespal!Že šel Martin k Hustákovi jsem jen quitoval!Zeptej se třeba Radka Slončíka jak byl spokojenej!Sám psal v novinách, že kdyby se nechal operovat u Hustáka hned mohl dnes za Baníček ještě hrát!Takže shrnutí... dojebej se někde a běž se nechat zoperovat do Nemocnice v Havířově!My jí tady říkáme řeznictví u Kauflandu

Reagovat
HOST*banikovec

Martine vrat se co nejdriv ad nas pomuzes k dalsimu titulu banicek nejlepsi u nas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele