FORTUNA:LIGA - preview 20. kola: Slavia odpovídá Spartě

10.02., 08:45, aktualizováno 11.02., 08:35
Previews
Mojmír Chytil (© SK Slavia Praha)

Sparta po sobotním programu vede už o osm bodů a Slavia si tak na úvod jara nesmí dovolit žádné zaváhání, roli favorita bude nejprve plnit proti Jablonci.

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

Fotbalisté Hradce Králové se sice po podzimní části nachází až na dvanáctém místě, devátým Bohemians jsou však vzdáleni jen na tři body. A právě s Klokany změří síly v rámci úvodního jarního kola.

Votroci na podzim nenavázali na předcházející sezonu a spíše než ambice na první šestku mají sestupové starosti. Na vině je zejména nepříliš vyvedený závěr první poloviny ročníku, když ze šesti posledních zápasů vyhráli jen v jediném. Do zimní přestávky navíc šli značně zdecimováni, těsně před ní totiž schytali debakl 4:0 ve Zlíně, kde navíc bylo konečné skóre stanoveno již o půli. Na přípravu si nicméně přichystali zajímavé soupeře, na Tipsport Malta Cupu se smírně střetli s Austrií Vídeň, generálku pak úspěšně absolvovali proti Šachťaru.

Zatímco Východočeši se do žádných změn v kádru nepouštěli, u Klokanů drobné úpravy nastaly. Brankář Martin Jedlička se vrátil do svého mateřského klubu v Plzni, kádr naopak posílili útočníci Milan Ristovski z Trnavy a na hostování také pardubický David Huf.

Rovněž u Bohemky došlo na podzim ke zhoršení a vůbec to nevypadá, že by se v létě zase měla podívat do předkol evropských pohárů. I v jejím případě byly poslední týdny před přestávkou poměrně nevydařené, což podtrhuje bilance jediné výhry z osmi závěrečných zápasů.

Domácí pro utkání nepomohou počítat s vykartovaným Klímou a zraněným Heidenreichem, na straně hostí se nepředstaví indisponovaní Dostál, Necid, Novák, Smrž a Petrák.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Harazim, Čihák, Leibl - Čmelík, Kučera, Kodeš, Horák - Šašinka, Pilař - Vašulín

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Křapka, Vondra, Hybš - Köstl, Hůlka, Beran, Kovařík - Matoušek, Hála - Prekop

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.21 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Zlín

neděle 15:00

Dostat se hned na úvod jara do poměrně komfortní pozice mohou hráči Teplic, potřebují k tomu ale porazit Zlín. Naopak v případě nezdaru by se jim barážové příčky zase nebezpečně přiblížily.

Skláři prožili relativně povedený podzim, který zakončili na desátém místě tabulky. Mohlo to být ještě lepší, kdyby si v závěru lépe vedli v nakonec neúspěšných venkovních zápasech v Jablonci a na Spartě. Pomoci k dalším dobrým výkonům mají i dvě zimní posily, ze Slavie dorazil mladý Ondřej Křičfaluši, z Podbrezové zase Richard Ludha. Naopak se fanoušci na severu Čech museli rozloučit s Nemanjou Krsmanovićem a Soufianem Dramém.

To Ševci dojem z první poloviny ročníku zachraňovali až v posledních týdnech, kdy si připsali remízu s Jabloncem i Olomoucí či výhry nad Pardubicemi a Hradcem Králové. Právě duel s Votroky je ideálně naladil na jaro, díky dvěma gólům Žáka a trefám Janetzkého s Bartošákem je přejeli 4:0.

Zmíněný Žák jim nicméně v neděli vinou zranění nepomůže stejně jako Tkáč. Na straně domácích trápí zdravotní indispozice Havelku, Jukla a Radostu, kvůli žlutým kartám si nezahrají Křišťan ani Chaloupek, jehož v zimě koupila Slavia, aby ho obratem odeslala na hostování zpět Na Stínadla.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kričfaluši, Knapík, Mičevič - Urbanec, Mareček, Trubač, Hronek, Labík - Fila, Gning

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Bužek, Nombil - Vukadinovič, Janetzký, Bartošák - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.40 - 4.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec

neděle 18:00

Navázat na povedený závěr podzimu chtějí hned od začátku jara hráči Slavie. Ti mají aktuálně na kontě osm po sobě jdoucích soutěžních výher, navíc pro Jablonec nejde o nejpovedenější sezonu.

Slávisté začátkem listopadu okusili hořkost porážky ve šlágru proti Plzni, pak se však rozjeli jako správně namazaný stroj. Zdolali všechny své evropské soupeře včetně AS Řím, postoupili v poháru přes Hradec Králové a naplno bodovali ve všech třech ligových střetech včetně toho posledního s Baníkem, který se nesl ve znamení velkého boje a vítězství 3:2. Slušnou formu vykazovali i v přípravě, poradili si totiž se Sönderjyske, AIK i Zlatými Moravci, jen ve dvojzápase s Pekingem je jednou dokázal soupeř obrat.

V honbě za titulem jim má pomoci i bohatá sbírka zimních posil prvního mužstva. Navrátilcem se stal stoper David Zima z Turína, v rámci české ligy se stěhovali brankář Jindřich Staněk a defenzivní univerzál Ondřej Zmrzlý. Variabilitu na kraj hřiště má přinést Malick Diouf z norského Tromsö. Zato Jablonec byl na přestupovém trhu podstatně skromnější, útoku vypomůže Bienvenue Kanakimana z Vyškova, střed pole pak vyztuží host z chorvatské Istry Sebastian Nebyla.

Severočeši v zimní přípravě přivítali řadu neokoukaných klubů. Střetli se s íranským Gol Goharem, srbským Novim Pazarem a ukrajinským celkem Veres-Rivne, k tomu přidali polskou Jeleniu Goru a celky z nižších českých soutěží. Výsledkově to však podobně jako celý podzim žádná sláva nebyla a vyhlídky zeleno-bílých jsou tak ve hvězdách.

Pro utkání navíc nemohou počítat s vykartovaným Hurtadem a zraněným Čermákem, marodka domácích je ještě početnější. Mimo hru jsou Pech se Staňkem a Sinyanem, otazník visí i nad starty Holeše a Wallema.

"Je to podobné jako vloni, první jarní kolo jsme taky hráli doma proti Jablonci. S ním jsou to vždy zajímavé ofenzivní zápasy. Většinou rychle padne gól a zápas je pak z jedné nebo druhé strany otevřený. Věřím, že navážeme na loňský zápas. Myslím, že kádr Jablonce je hodně kvalitní a neodpovídá postavení v tabulce. Myslím, že se budou postupně zlepšovat a půjdou nahoru. Připravujeme se na to, že zápas bude hodně náročný. Budeme muset soupeře dobývat, na druhou stranu budeme určitě chytat spoustu brejků, protože mají nahoře rychlé hráče," odhaduje trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Vlček, Ogbu, Zima - Douděra, Oscar, Zafeiris, Zmrzlý - Provod, Jurečka - Chytil

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, F. Souček, Houska, Kratochvíl, Polidar - Chramosta, Alégué

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.16 - 15.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava

sobota 15:00

Baník se těsně před výletem do Českých Budějovic dočkal velké vzpruhy. Do jeho kádru se vrátil Ewerton a i s brazilským křídelníkem v sestavě chtějí Ostravané uspět na hřišti nejhoršího celku soutěže.

Ewerton Slezanům výrazně pomáhal již během podzimu a na východ republiky jej Slavia, jíž je kmenovým hráčem, uvolnila i na zbytek sezony. Pro Baník jde o důležitou zprávu, neboť s jihoamerickým šikulou v kádru má větší šanci zabojovat o vyšší pozice v ligové tabulce.

Před startem jarní části ročníku drží Ostravané šesté místo. Rádi by se ovšem ještě trochu posunuli. "U všech mužstev teď panuje takové očekávání, až liga ale ukáže, jak jsme všichni připraveni. Naši hráči pracovali celou přípravu dobře a věřím, že to v Budějovicích i ukážeme naším výkonem," doufá trenér Baníku Pavel Hapal, že jeho svěřenci demonstrují sílu co nejdříve.

Českobudějovické Dynamo tak vysoko jako Slezané nemíří. Bohatě mu bude stačit, pokud se vydrápe z posledního místa, což ale nebude jednoduché. Kvůli trenérským rošádám, změnám ve sportovním úseku a pozdě chodícím výplatám nepanovala na Střeleckém ostrově dobrá atmosféra. Klub nyní hlásí, že na problémech pracuje, i tak je ovšem zřejmě největším favoritem na pád do druhé ligy.

Sami Budějovičtí si každopádně nechtějí větší nesnáze připouštět. "Tým je semknutý, vytvořila se parta. Atmosféra je dobrá. Věříme, že na jaře uspějeme. Někdy je lepší, když vás pasují do role outsidera. Máme pár zraněných hráčů, kteří na Ostravu nebudou. Ale doufám, že to doma i tak zvládneme," řekl kouč Dynama Jiří Lerch.

Kvůli zdravotním potížím se na straně Jihočechů proti Baníku nepředstaví obránci Lukáš Havel s Ondřejem Čoudkem, středopolař Michal Hubínek ani útočník Tomáš Zajíc. Hostům bude scházet forvard Abdullahi Tanko, neboť ten v posledním soutěžním mači roku 2023 viděl červenou kartu, která znamená disciplinární trest. Zranění pak do hry nepustí defenzivního univerzála Ladislava Takács a záložníka Daniela Tetoura.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Nikl, Králik, Trummer - Čermák, Suchan Hellebrand - Šigut, Ondrášek, Alli

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Kubala, Boula, Rigo, Ewerton - Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.96 - 3.92 - 1.87

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha

sobota 15:00

Sparta během podzimní části sezóny jasně ukázala, že hodlá obhájit ligový titul. A svou sílu demonstrovala rovněž během zimních přípravných zápasů. Potvrdí Letenští roli favorita též ve svém úvodním soutěžním zápase v roce 2024, v němž se představí na půdě Karviné?

Po nedávných seancích v rámci lednového a únorového drilu se sparťané mohou pochlubit skalpy mistrů Dánska, Norska i Švédska. To fanoušky Pražanů jistě těší, sami si ovšem dobře uvědomují, že důležitá utkání jejich oblíbený mančaft teprve čekají. A to hned na třech frontách. V domácí nejvyšší soutěži budou hájit první místo, k tomu je čeká play-off Evropské ligy i národního poháru.

Každopádně se zdá, že na zbytek ročníku jsou Letenští dobře nachystáni. "Prožili jsme velmi dobrou přípravu. Ne všechno je stoprocentní, ale po fyzické stránce jsme víc než připraveni. V sobotu nám v Karviné začne důležitá část sezony. Chceme si odtamtud odvézt tři body. Musíme hrát organizovaně a jít do všeho naplno," uvedl asistent hlavního trenéra Sparty Lars Friis.

Také Karviné se v uplynulých týdnech dařilo. Z osmi přípravných duelů podlehla jen jednou slovenské Žilině, zbylé protivníky naopak přemohla. Reálné zrcadlo ovšem Slezanům nastaví až následující boje. MFK na rozdíl od Letenských působí už pouze v lize, v níž touží dosáhnout jasného cíle: vyhnout se sestupu. Pokud Karvinští chtějí této hrozbě s jistotou uniknout, měli by alespoň o jednu pozici vylepšit současnou 14. příčkou v tabulce.

Úspěch proti Spartě se moc neočekává, přesto Slezané chtějí překvapit. "Fotbal děláme pro to, abychom se porovnávali s nejlepšími. Jsme odhodlaní, hrajeme doma a věřím, že by nás mohl hnát vyprodaný stadion. Bodovat chceme v každém utkání, toto nebude výjimkou. Na domácím trávníku to s námi nebude mít nikdo lehké, ani Sparta. Chce to mít herní a taktický plán, který budou hráči do puntíku plnit, a samozřejmě i štěstí," řekl kouč MFK Juraj Jarábek.

Karviné dlouhodobě schází zraněný univerzál Rajmund Mikuš. Pražané si ve Slezsku budou muset poradit bez záložníka Lukáše Sadílka. Ten totiž v posledním podzimním mači viděl červenou kartu, kvůli čemuž si nyní musí odpykat disciplinární trest. K tomu není jisté, zda Letenským pomůže křídelník Lukáš Haraslín.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bederka - Memić, Moses, Budínský, Fleišman - Ayaosi - Akinyemi, Doležal

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Tuci, Kuchta, Birmančević

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.26 - 5.44 - 1.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc

sobota 15:00

S novým majitelem v zádech vstoupí liberecký Slovan do jarní části sezony. Severočeši zatím sídlí ve středu ligové tabulky a rádi by jistě zamířili i výš. Ambicemi se ovšem netají ani Olomouc, která bez bázně a hany vyhlásila útok na pozice zajišťující kvalifikaci do evropských pohárů.

Liberec se zkraje probíhajícího ročníku rozjížděl pozvolna, postupně se ale dostal do formy. Toho si dobře všimli i zástupci olomoucké Sigmy. "Závěr podzimní části měl (Liberec) dobrý. Ale pokud chceme hrát nahoře, musíme se pokusit bodovat. Čekám vyrovnané utkání, které rozhodnou maličkosti," řekl trenér Hanáků Václav Jílek. Sigma naopak zvládla začátek sezony lépe než poslední týdny roku 2023. Po zimní přestávce chce tak navázat spíše na srpnové či zářijové zápasy, v nichž se Hanákům dařilo.

Napínavý střet, který před výkopem nemá favorita, očekávají nejen hosté, ale i domácí Slovan. A to i s ohlédnutím na stav hrací plochy. "Zápas asi bude na těžkém terénu vzhledem k počasí, jaké tady panuje. Dá se očekávat bojovné utkání, jako to tak v prvních zápasech bývá. Většinou jsme první zápasy v sezoně zvládali, tak doufám, že tomu tak bude i v sobotu. Věřím, že domácí prostředí může být jazýčkem na miskách v náš prospěch," uvedl kouč Liberce Luboš Kozel.

V kádru Severočechů setrval stoper Matěj Chaluš hostující ze švédského Malmö. Do Plzně odešel středopolař Lukáš Červ, jedinou zimní posilou Slovanu se stal útočník Lukáš Letenay. Slovenský fotbalista se ovšem zranil a proti Sigmě si nezahraje stejně jako dlouhodobě absentující zadák Dominik Plechatý.

Olomouc v uplynulých týdnech zlákala obránce Jakuba Elbela a hostujícího forvarda Ebrimu Singhateha, místo něhož však do Slavie zamířil bek Ondřej Zmrzlý. V Liberci se neukáží záložník Jan Navrátil ani forvard Denis Kramář. Z marodky naopak po dlouhé době zmizel útočník Antonín Růsek, jenž se pomalu vrací na trávníky a možná Hanákům pomůže již na severu Čech.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Mikula, Žambůrek, Varfolomejev, Ghali - Frýdek, Tupta - Kulenović

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Novák - Chvátal, Breite, Ventúra, Sláma - Vodháněl, Zorvan - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.33 - 2.99

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice

sobota 15:00

Dost odlišným způsobem zakončili podzimní část sezony fotbalisté Slovácka a Pardubic. Zatímco Moravané se svezli na vítězné vlně, Východočechům se moc nedařilo. Zůstane jejich forma totožná i po jarní pauze?

Slovácko díky solidnímu předvánočnímu finiši poskočilo v ligové tabulce na čtvrté místo. Sídlí tedy o devět pozic nad Pardubicemi. Vzájemný střet každopádně Uherskohradišťští nepodceňují. "Vůbec se nedíváme na tabulku, kde jsou. Viděli jsme jejich zápasy v přípravě i z konce podzimní sezony, kdy už podávali mnohem lepší výkony. Jsme ostražití a připravení. Chceme neinkasovat, vstřelit nějaký gól, zlomit je a dovést utkání do vítězného konce," prohlásil asistent hlavního trenéra Moravanů Jan Baránek.

Východočeši chtěli na nevydařený závěr podzimu zapomenout během zimní přípravy. A to se jim povedlo, neboť v přátelských zápasech porazili norské Tromsö i dánské Odense. "Máme za sebou úspěšné soustředění ve Španělsku. Odehráli jsme tam dva těžké zápasy a budeme rádi, když výkony z těchto soubojů přeneseme do ligy. Kádr máme kompletní, zranění se nám vyhýbala a snad to vydrží i pro další měsíce," doufá kouč Pardubic Radoslav Kováč.

I v průběhu jara bude Východočechům pomáhat Kryštof Daněk, středopolař zapůjčený z pražské Sparty. Pardubice posílil taky středopolař Laurent Kissiedou. V Uherském Hradišti si Kováčova družina bude muset poradit bez dvou ofenzivních hráčů. Útočník William Mukwelle bude pykat za červenou kartu, kterou viděl v posledním podzimním střetnutí s Libercem, záložníka Vojtěcha Sychru zase limituje zranění.

Na straně Slovácka se v sobotu neobjeví levý bek Merchas Doski, jehož do hry nepustí disciplinární trest za čtyři udělené žluté karty v sezoně. Středopolař Daniel Holzer zase zůstává na marodce, a to dost možná až do konce ročníku. Moravané však mohou vyzkoušet nové tváře: univerzála Patrika Blahúta i forvarda Marka Kvasinu. A nadále budou spoléhat na jednoho z nejlepších hráčů soutěže Marka Havlíka.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Kalabiška - Trávník, Kim - Petržela, Havlík, Juroška - Cicilia

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Icha - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk, Zlatohlávek, Patrák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.42 - 7.16

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav

sobota 18:00

Navzdory značnému bodovému manku chce plzeňská Viktoria v jarní části sezóny nahánět dva rivaly z Prahy. Do druhé poloviny ročníku vstoupí Západočeši soubojem s Mladou Boleslaví, v jejímž realizačním týmu i managementu došlo k zajímavým personálním změnám.

Plzeň sice během podzimu nedokázala držet krok se Spartou ani Slavií, přesto s dosavadním průběhem sezóny panuje u soutoku Mže s Radbuzou spokojenost. Západočeši si osvojili herní styl ordinovaný koučem Miroslavem Koubkem, v ligové soutěži drží chvalitebné třetí místo a působivý výsledek uhráli v Evropské konferenční lize, kde ovládli skupinu C bez ztráty jediného bodu.

Na jarní pokračování sezóny se Viktoria těší. Sice prodala gólmana Jindřicha Staňka do Slavie, avšak na jeho místo si dělají zálusk jak Martin Jedlička, tak taky talentovaný Viktor Baier. Za Staňka získali Plzeňští náhradu v záložnících Matěji Valentovi a Lukáši Červovi, jimž uvolnili místo Pavel Bucha, který přestoupil do zámořského Cincinnati, s Adamem Vlkanovou, jenž dočasně hostuje v polském Ruchu Chorzów. Posílení se dočkalo taky vedení mužstva, hlavním skautem se totiž stal ze zkušený Jan Říčka.

Mladá Boleslav by stejně jako Západočeši ráda zaútočila na postup do pohárové Evropy. Na konci podzimu jí ovšem poněkud došel dech, kvůli čemuž v ligové tabulce klesla na sedmé místo. Z toho důvodu přišel o místo trenér Marek Kulič, s nímž město automobilů nedobrovolně opustil taky sportovní manažer Pavel Hoftych. Místo Kuliče se novým lodivodem stal David Holoubek, Hoftycha zase nahradil Jakub Dovalil.

S novými tvářemi se Středočeši hodlají posunout tabulkou někam výš. Těžko ovšem říct, zda se jim to podaří už na západě Čech. "Současný plzeňský trenér Koubek umí tým vždy dobře takticky připravit na daného soupeře. Plzeň je určitě v nastávajícím utkání velkým favoritem, ale my se jí tuto roli budeme snažit velmi znepříjemnit," nečeká na hřišti Viktorie nich jednoduchého lodivod Boleslavi Holoubek.

Opatrně ovšem hovoří taky protistrana. "Mladá Boleslav je v tuto chvíli velmi nebezpečné mužstvo. Došlo u nich ke změnám, jsou tam nové prvky hry. Na soustředění v Turecku vypadali velmi dobře. Čeká nás na úvod jarní části sezony těžký soupeř," prohlásil kormidelník Plzně Koubek.

Západočeši se ve zbytku ročníku budou muset obejít bez útočníka Rafiua Durosinmiho, jemuž zranění překazilo přestup do německého Frankfurtu. Po zranění se pomalu vrací krajní bek Milan Havel, na sobotní zápas ale ještě nebude připraven. Boleslav bude v Plzni postrádat záložníka Bensona Sakalu, který pyká za čtyři obdržené žluté karty. Kvůli nemoci je navíc nejistý start protřelého středopolaře Marka Matějovského.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Chorý, Vydra

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Suchomel, Suchý, Karafiát, Kostka - Mareček, Kubista - John, Ladra, Kušej - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.11 - 8.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
19
16
2
1
47 : 13
50
2
Slavia Praha
18
14
3
1
35 : 13
45
3
Viktoria Plzeň
18
11
2
5
45 : 25
35
4
1. FC Slovácko
19
10
5
4
27 : 19
35
5
Sigma Olomouc
18
8
4
6
28 : 23
28
6
Baník Ostrava
18
8
3
7
27 : 20
27
7
FK Mladá Boleslav
19
8
3
8
35 : 33
27
8
Slovan Liberec
19
6
7
6
28 : 29
25
9
Bohemians Praha 1905
19
6
5
8
15 : 24
23
10
FK Teplice
18
5
5
8
16 : 20
20
11
FK Jablonec
19
4
8
7
18 : 26
20
12
FC Hradec Králové
19
5
5
9
21 : 30
20
13
FK Pardubice
18
4
4
10
15 : 25
16
14
MFK Karviná
18
4
3
11
20 : 31
15
15
FC Zlín
18
3
5
10
22 : 42
14
16
Dynamo České Budějovice
19
3
2
14
15 : 41
11

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele