FORTUNA:LIGA - preview 20. kola: Slavia odpovídá Spartě

10.02., 08:45, aktualizováno 11.02., 08:35
Previews
Mojmír Chytil (© SK Slavia Praha)

Sparta po sobotním programu vede už o osm bodů a Slavia si tak na úvod jara nesmí dovolit žádné zaváhání, roli favorita bude nejprve plnit proti Jablonci.

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905

neděle 15:00

Fotbalisté Hradce Králové se sice po podzimní části nachází až na dvanáctém místě, devátým Bohemians jsou však vzdáleni jen na tři body. A právě s Klokany změří síly v rámci úvodního jarního kola.

Votroci na podzim nenavázali na předcházející sezonu a spíše než ambice na první šestku mají sestupové starosti. Na vině je zejména nepříliš vyvedený závěr první poloviny ročníku, když ze šesti posledních zápasů vyhráli jen v jediném. Do zimní přestávky navíc šli značně zdecimováni, těsně před ní totiž schytali debakl 4:0 ve Zlíně, kde navíc bylo konečné skóre stanoveno již o půli. Na přípravu si nicméně přichystali zajímavé soupeře, na Tipsport Malta Cupu se smírně střetli s Austrií Vídeň, generálku pak úspěšně absolvovali proti Šachťaru.

Zatímco Východočeši se do žádných změn v kádru nepouštěli, u Klokanů drobné úpravy nastaly. Brankář Martin Jedlička se vrátil do svého mateřského klubu v Plzni, kádr naopak posílili útočníci Milan Ristovski z Trnavy a na hostování také pardubický David Huf.

Rovněž u Bohemky došlo na podzim ke zhoršení a vůbec to nevypadá, že by se v létě zase měla podívat do předkol evropských pohárů. I v jejím případě byly poslední týdny před přestávkou poměrně nevydařené, což podtrhuje bilance jediné výhry z osmi závěrečných zápasů.

Domácí pro utkání nepomohou počítat s vykartovaným Klímou a zraněným Heidenreichem, na straně hostí se nepředstaví indisponovaní Dostál, Necid, Novák, Smrž a Petrák.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Harazim, Čihák, Leibl - Čmelík, Kučera, Kodeš, Horák - Šašinka, Pilař - Vašulín

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Křapka, Vondra, Hybš - Köstl, Hůlka, Beran, Kovařík - Matoušek, Hála - Prekop

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.21 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Zlín

neděle 15:00

Dostat se hned na úvod jara do poměrně komfortní pozice mohou hráči Teplic, potřebují k tomu ale porazit Zlín. Naopak v případě nezdaru by se jim barážové příčky zase nebezpečně přiblížily.

Skláři prožili relativně povedený podzim, který zakončili na desátém místě tabulky. Mohlo to být ještě lepší, kdyby si v závěru lépe vedli v nakonec neúspěšných venkovních zápasech v Jablonci a na Spartě. Pomoci k dalším dobrým výkonům mají i dvě zimní posily, ze Slavie dorazil mladý Ondřej Křičfaluši, z Podbrezové zase Richard Ludha. Naopak se fanoušci na severu Čech museli rozloučit s Nemanjou Krsmanovićem a Soufianem Dramém.

To Ševci dojem z první poloviny ročníku zachraňovali až v posledních týdnech, kdy si připsali remízu s Jabloncem i Olomoucí či výhry nad Pardubicemi a Hradcem Králové. Právě duel s Votroky je ideálně naladil na jaro, díky dvěma gólům Žáka a trefám Janetzkého s Bartošákem je přejeli 4:0.

Zmíněný Žák jim nicméně v neděli vinou zranění nepomůže stejně jako Tkáč. Na straně domácích trápí zdravotní indispozice Havelku, Jukla a Radostu, kvůli žlutým kartám si nezahrají Křišťan ani Chaloupek, jehož v zimě koupila Slavia, aby ho obratem odeslala na hostování zpět Na Stínadla.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kričfaluši, Knapík, Mičevič - Urbanec, Mareček, Trubač, Hronek, Labík - Fila, Gning

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Bužek, Nombil - Vukadinovič, Janetzký, Bartošák - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.40 - 4.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec

neděle 18:00

Navázat na povedený závěr podzimu chtějí hned od začátku jara hráči Slavie. Ti mají aktuálně na kontě osm po sobě jdoucích soutěžních výher, navíc pro Jablonec nejde o nejpovedenější sezonu.

Slávisté začátkem listopadu okusili hořkost porážky ve šlágru proti Plzni, pak se však rozjeli jako správně namazaný stroj. Zdolali všechny své evropské soupeře včetně AS Řím, postoupili v poháru přes Hradec Králové a naplno bodovali ve všech třech ligových střetech včetně toho posledního s Baníkem, který se nesl ve znamení velkého boje a vítězství 3:2. Slušnou formu vykazovali i v přípravě, poradili si totiž se Sönderjyske, AIK i Zlatými Moravci, jen ve dvojzápase s Pekingem je jednou dokázal soupeř obrat.

V honbě za titulem jim má pomoci i bohatá sbírka zimních posil prvního mužstva. Navrátilcem se stal stoper David Zima z Turína, v rámci české ligy se stěhovali brankář Jindřich Staněk a defenzivní univerzál Ondřej Zmrzlý. Variabilitu na kraj hřiště má přinést Malick Diouf z norského Tromsö. Zato Jablonec byl na přestupovém trhu podstatně skromnější, útoku vypomůže Bienvenue Kanakimana z Vyškova, střed pole pak vyztuží host z chorvatské Istry Sebastian Nebyla.

Severočeši v zimní přípravě přivítali řadu neokoukaných klubů. Střetli se s íranským Gol Goharem, srbským Novim Pazarem a ukrajinským celkem Veres-Rivne, k tomu přidali polskou Jeleniu Goru a celky z nižších českých soutěží. Výsledkově to však podobně jako celý podzim žádná sláva nebyla a vyhlídky zeleno-bílých jsou tak ve hvězdách.

Pro utkání navíc nemohou počítat s vykartovaným Hurtadem a zraněným Čermákem, marodka domácích je ještě početnější. Mimo hru jsou Pech se Staňkem a Sinyanem, otazník visí i nad starty Holeše a Wallema.

"Je to podobné jako vloni, první jarní kolo jsme taky hráli doma proti Jablonci. S ním jsou to vždy zajímavé ofenzivní zápasy. Většinou rychle padne gól a zápas je pak z jedné nebo druhé strany otevřený. Věřím, že navážeme na loňský zápas. Myslím, že kádr Jablonce je hodně kvalitní a neodpovídá postavení v tabulce. Myslím, že se budou postupně zlepšovat a půjdou nahoru. Připravujeme se na to, že zápas bude hodně náročný. Budeme muset soupeře dobývat, na druhou stranu budeme určitě chytat spoustu brejků, protože mají nahoře rychlé hráče," odhaduje trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Vlček, Ogbu, Zima - Douděra, Oscar, Zafeiris, Zmrzlý - Provod, Jurečka - Chytil

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, F. Souček, Houska, Kratochvíl, Polidar - Chramosta, Alégué

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.16 - 15.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava

sobota 15:00

Baník se těsně před výletem do Českých Budějovic dočkal velké vzpruhy. Do jeho kádru se vrátil Ewerton a i s brazilským křídelníkem v sestavě chtějí Ostravané uspět na hřišti nejhoršího celku soutěže.

Ewerton Slezanům výrazně pomáhal již během podzimu a na východ republiky jej Slavia, jíž je kmenovým hráčem, uvolnila i na zbytek sezony. Pro Baník jde o důležitou zprávu, neboť s jihoamerickým šikulou v kádru má větší šanci zabojovat o vyšší pozice v ligové tabulce.

Před startem jarní části ročníku drží Ostravané šesté místo. Rádi by se ovšem ještě trochu posunuli. "U všech mužstev teď panuje takové očekávání, až liga ale ukáže, jak jsme všichni připraveni. Naši hráči pracovali celou přípravu dobře a věřím, že to v Budějovicích i ukážeme naším výkonem," doufá trenér Baníku Pavel Hapal, že jeho svěřenci demonstrují sílu co nejdříve.

Českobudějovické Dynamo tak vysoko jako Slezané nemíří. Bohatě mu bude stačit, pokud se vydrápe z posledního místa, což ale nebude jednoduché. Kvůli trenérským rošádám, změnám ve sportovním úseku a pozdě chodícím výplatám nepanovala na Střeleckém ostrově dobrá atmosféra. Klub nyní hlásí, že na problémech pracuje, i tak je ovšem zřejmě největším favoritem na pád do druhé ligy.

Sami Budějovičtí si každopádně nechtějí větší nesnáze připouštět. "Tým je semknutý, vytvořila se parta. Atmosféra je dobrá. Věříme, že na jaře uspějeme. Někdy je lepší, když vás pasují do role outsidera. Máme pár zraněných hráčů, kteří na Ostravu nebudou. Ale doufám, že to doma i tak zvládneme," řekl kouč Dynama Jiří Lerch.

Kvůli zdravotním potížím se na straně Jihočechů proti Baníku nepředstaví obránci Lukáš Havel s Ondřejem Čoudkem, středopolař Michal Hubínek ani útočník Tomáš Zajíc. Hostům bude scházet forvard Abdullahi Tanko, neboť ten v posledním soutěžním mači roku 2023 viděl červenou kartu, která znamená disciplinární trest. Zranění pak do hry nepustí defenzivního univerzála Ladislava Takács a záložníka Daniela Tetoura.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Nikl, Králik, Trummer - Čermák, Suchan Hellebrand - Šigut, Ondrášek, Alli

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Lischka, Pojezný, Kpozo - Buchta, Kubala, Boula, Rigo, Ewerton - Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.96 - 3.92 - 1.87

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha

sobota 15:00

Sparta během podzimní části sezóny jasně ukázala, že hodlá obhájit ligový titul. A svou sílu demonstrovala rovněž během zimních přípravných zápasů. Potvrdí Letenští roli favorita též ve svém úvodním soutěžním zápase v roce 2024, v němž se představí na půdě Karviné?

Po nedávných seancích v rámci lednového a únorového drilu se sparťané mohou pochlubit skalpy mistrů Dánska, Norska i Švédska. To fanoušky Pražanů jistě těší, sami si ovšem dobře uvědomují, že důležitá utkání jejich oblíbený mančaft teprve čekají. A to hned na třech frontách. V domácí nejvyšší soutěži budou hájit první místo, k tomu je čeká play-off Evropské ligy i národního poháru.

Každopádně se zdá, že na zbytek ročníku jsou Letenští dobře nachystáni. "Prožili jsme velmi dobrou přípravu. Ne všechno je stoprocentní, ale po fyzické stránce jsme víc než připraveni. V sobotu nám v Karviné začne důležitá část sezony. Chceme si odtamtud odvézt tři body. Musíme hrát organizovaně a jít do všeho naplno," uvedl asistent hlavního trenéra Sparty Lars Friis.

Také Karviné se v uplynulých týdnech dařilo. Z osmi přípravných duelů podlehla jen jednou slovenské Žilině, zbylé protivníky naopak přemohla. Reálné zrcadlo ovšem Slezanům nastaví až následující boje. MFK na rozdíl od Letenských působí už pouze v lize, v níž touží dosáhnout jasného cíle: vyhnout se sestupu. Pokud Karvinští chtějí této hrozbě s jistotou uniknout, měli by alespoň o jednu pozici vylepšit současnou 14. příčkou v tabulce.

Úspěch proti Spartě se moc neočekává, přesto Slezané chtějí překvapit. "Fotbal děláme pro to, abychom se porovnávali s nejlepšími. Jsme odhodlaní, hrajeme doma a věřím, že by nás mohl hnát vyprodaný stadion. Bodovat chceme v každém utkání, toto nebude výjimkou. Na domácím trávníku to s námi nebude mít nikdo lehké, ani Sparta. Chce to mít herní a taktický plán, který budou hráči do puntíku plnit, a samozřejmě i štěstí," řekl kouč MFK Juraj Jarábek.

Karviné dlouhodobě schází zraněný univerzál Rajmund Mikuš. Pražané si ve Slezsku budou muset poradit bez záložníka Lukáše Sadílka. Ten totiž v posledním podzimním mači viděl červenou kartu, kvůli čemuž si nyní musí odpykat disciplinární trest. K tomu není jisté, zda Letenským pomůže křídelník Lukáš Haraslín.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bederka - Memić, Moses, Budínský, Fleišman - Ayaosi - Akinyemi, Doležal

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Tuci, Kuchta, Birmančević

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.26 - 5.44 - 1.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc

sobota 15:00

S novým majitelem v zádech vstoupí liberecký Slovan do jarní části sezony. Severočeši zatím sídlí ve středu ligové tabulky a rádi by jistě zamířili i výš. Ambicemi se ovšem netají ani Olomouc, která bez bázně a hany vyhlásila útok na pozice zajišťující kvalifikaci do evropských pohárů.

Liberec se zkraje probíhajícího ročníku rozjížděl pozvolna, postupně se ale dostal do formy. Toho si dobře všimli i zástupci olomoucké Sigmy. "Závěr podzimní části měl (Liberec) dobrý. Ale pokud chceme hrát nahoře, musíme se pokusit bodovat. Čekám vyrovnané utkání, které rozhodnou maličkosti," řekl trenér Hanáků Václav Jílek. Sigma naopak zvládla začátek sezony lépe než poslední týdny roku 2023. Po zimní přestávce chce tak navázat spíše na srpnové či zářijové zápasy, v nichž se Hanákům dařilo.

Napínavý střet, který před výkopem nemá favorita, očekávají nejen hosté, ale i domácí Slovan. A to i s ohlédnutím na stav hrací plochy. "Zápas asi bude na těžkém terénu vzhledem k počasí, jaké tady panuje. Dá se očekávat bojovné utkání, jako to tak v prvních zápasech bývá. Většinou jsme první zápasy v sezoně zvládali, tak doufám, že tomu tak bude i v sobotu. Věřím, že domácí prostředí může být jazýčkem na miskách v náš prospěch," uvedl kouč Liberce Luboš Kozel.

V kádru Severočechů setrval stoper Matěj Chaluš hostující ze švédského Malmö. Do Plzně odešel středopolař Lukáš Červ, jedinou zimní posilou Slovanu se stal útočník Lukáš Letenay. Slovenský fotbalista se ovšem zranil a proti Sigmě si nezahraje stejně jako dlouhodobě absentující zadák Dominik Plechatý.

Olomouc v uplynulých týdnech zlákala obránce Jakuba Elbela a hostujícího forvarda Ebrimu Singhateha, místo něhož však do Slavie zamířil bek Ondřej Zmrzlý. V Liberci se neukáží záložník Jan Navrátil ani forvard Denis Kramář. Z marodky naopak po dlouhé době zmizel útočník Antonín Růsek, jenž se pomalu vrací na trávníky a možná Hanákům pomůže již na severu Čech.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Prebsl, Chaluš, Purzitidis - Mikula, Žambůrek, Varfolomejev, Ghali - Frýdek, Tupta - Kulenović

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Novák - Chvátal, Breite, Ventúra, Sláma - Vodháněl, Zorvan - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.33 - 2.99

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice

sobota 15:00

Dost odlišným způsobem zakončili podzimní část sezony fotbalisté Slovácka a Pardubic. Zatímco Moravané se svezli na vítězné vlně, Východočechům se moc nedařilo. Zůstane jejich forma totožná i po jarní pauze?

Slovácko díky solidnímu předvánočnímu finiši poskočilo v ligové tabulce na čtvrté místo. Sídlí tedy o devět pozic nad Pardubicemi. Vzájemný střet každopádně Uherskohradišťští nepodceňují. "Vůbec se nedíváme na tabulku, kde jsou. Viděli jsme jejich zápasy v přípravě i z konce podzimní sezony, kdy už podávali mnohem lepší výkony. Jsme ostražití a připravení. Chceme neinkasovat, vstřelit nějaký gól, zlomit je a dovést utkání do vítězného konce," prohlásil asistent hlavního trenéra Moravanů Jan Baránek.

Východočeši chtěli na nevydařený závěr podzimu zapomenout během zimní přípravy. A to se jim povedlo, neboť v přátelských zápasech porazili norské Tromsö i dánské Odense. "Máme za sebou úspěšné soustředění ve Španělsku. Odehráli jsme tam dva těžké zápasy a budeme rádi, když výkony z těchto soubojů přeneseme do ligy. Kádr máme kompletní, zranění se nám vyhýbala a snad to vydrží i pro další měsíce," doufá kouč Pardubic Radoslav Kováč.

I v průběhu jara bude Východočechům pomáhat Kryštof Daněk, středopolař zapůjčený z pražské Sparty. Pardubice posílil taky středopolař Laurent Kissiedou. V Uherském Hradišti si Kováčova družina bude muset poradit bez dvou ofenzivních hráčů. Útočník William Mukwelle bude pykat za červenou kartu, kterou viděl v posledním podzimním střetnutí s Libercem, záložníka Vojtěcha Sychru zase limituje zranění.

Na straně Slovácka se v sobotu neobjeví levý bek Merchas Doski, jehož do hry nepustí disciplinární trest za čtyři udělené žluté karty v sezoně. Středopolař Daniel Holzer zase zůstává na marodce, a to dost možná až do konce ročníku. Moravané však mohou vyzkoušet nové tváře: univerzála Patrika Blahúta i forvarda Marka Kvasinu. A nadále budou spoléhat na jednoho z nejlepších hráčů soutěže Marka Havlíka.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Kalabiška - Trávník, Kim - Petržela, Havlík, Juroška - Cicilia

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Icha - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk, Zlatohlávek, Patrák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.42 - 7.16

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav

sobota 18:00

Navzdory značnému bodovému manku chce plzeňská Viktoria v jarní části sezóny nahánět dva rivaly z Prahy. Do druhé poloviny ročníku vstoupí Západočeši soubojem s Mladou Boleslaví, v jejímž realizačním týmu i managementu došlo k zajímavým personálním změnám.

Plzeň sice během podzimu nedokázala držet krok se Spartou ani Slavií, přesto s dosavadním průběhem sezóny panuje u soutoku Mže s Radbuzou spokojenost. Západočeši si osvojili herní styl ordinovaný koučem Miroslavem Koubkem, v ligové soutěži drží chvalitebné třetí místo a působivý výsledek uhráli v Evropské konferenční lize, kde ovládli skupinu C bez ztráty jediného bodu.

Na jarní pokračování sezóny se Viktoria těší. Sice prodala gólmana Jindřicha Staňka do Slavie, avšak na jeho místo si dělají zálusk jak Martin Jedlička, tak taky talentovaný Viktor Baier. Za Staňka získali Plzeňští náhradu v záložnících Matěji Valentovi a Lukáši Červovi, jimž uvolnili místo Pavel Bucha, který přestoupil do zámořského Cincinnati, s Adamem Vlkanovou, jenž dočasně hostuje v polském Ruchu Chorzów. Posílení se dočkalo taky vedení mužstva, hlavním skautem se totiž stal ze zkušený Jan Říčka.

Mladá Boleslav by stejně jako Západočeši ráda zaútočila na postup do pohárové Evropy. Na konci podzimu jí ovšem poněkud došel dech, kvůli čemuž v ligové tabulce klesla na sedmé místo. Z toho důvodu přišel o místo trenér Marek Kulič, s nímž město automobilů nedobrovolně opustil taky sportovní manažer Pavel Hoftych. Místo Kuliče se novým lodivodem stal David Holoubek, Hoftycha zase nahradil Jakub Dovalil.

S novými tvářemi se Středočeši hodlají posunout tabulkou někam výš. Těžko ovšem říct, zda se jim to podaří už na západě Čech. "Současný plzeňský trenér Koubek umí tým vždy dobře takticky připravit na daného soupeře. Plzeň je určitě v nastávajícím utkání velkým favoritem, ale my se jí tuto roli budeme snažit velmi znepříjemnit," nečeká na hřišti Viktorie nich jednoduchého lodivod Boleslavi Holoubek.

Opatrně ovšem hovoří taky protistrana. "Mladá Boleslav je v tuto chvíli velmi nebezpečné mužstvo. Došlo u nich ke změnám, jsou tam nové prvky hry. Na soustředění v Turecku vypadali velmi dobře. Čeká nás na úvod jarní části sezony těžký soupeř," prohlásil kormidelník Plzně Koubek.

Západočeši se ve zbytku ročníku budou muset obejít bez útočníka Rafiua Durosinmiho, jemuž zranění překazilo přestup do německého Frankfurtu. Po zranění se pomalu vrací krajní bek Milan Havel, na sobotní zápas ale ještě nebude připraven. Boleslav bude v Plzni postrádat záložníka Bensona Sakalu, který pyká za čtyři obdržené žluté karty. Kvůli nemoci je navíc nejistý start protřelého středopolaře Marka Matějovského.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Chorý, Vydra

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Suchomel, Suchý, Karafiát, Kostka - Mareček, Kubista - John, Ladra, Kušej - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.11 - 8.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
19
16
2
1
47 : 13
50
2
Slavia Praha
18
14
3
1
35 : 13
45
3
Viktoria Plzeň
18
11
2
5
45 : 25
35
4
1. FC Slovácko
19
10
5
4
27 : 19
35
5
Sigma Olomouc
18
8
4
6
28 : 23
28
6
Baník Ostrava
18
8
3
7
27 : 20
27
7
FK Mladá Boleslav
19
8
3
8
35 : 33
27
8
Slovan Liberec
19
6
7
6
28 : 29
25
9
Bohemians Praha 1905
19
6
5
8
15 : 24
23
10
FK Teplice
18
5
5
8
16 : 20
20
11
FK Jablonec
19
4
8
7
18 : 26
20
12
FC Hradec Králové
19
5
5
9
21 : 30
20
13
FK Pardubice
18
4
4
10
15 : 25
16
14
MFK Karviná
18
4
3
11
20 : 31
15
15
FC Zlín
18
3
5
10
22 : 42
14
16
Dynamo České Budějovice
19
3
2
14
15 : 41
11

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
PISTOLERO

Hurááá!!!

Reagovat
Kaspar

Fajn, ze to u tech hracu ve Fante co prestoupi zmeni samo dresy a nemusim je z novych klubu kupovat za vetsi prachy

Reagovat
Y.Cabaye

To mi přijde jako nejmenší starost když má člověk k dispozici 2x wild card

Reagovat
Kaspar

ale snad budou od novy sezony zmeny, protoze takhle je to nuda si to nastavit na zacatku sezonu a pak na to nemusis uz sahnout skoro, tamto kazdy tyden delat sestavu bylo lepsi aspon pro me

Reagovat
Freedo

Tak to nesouhlasím. V sazka fantasy, kde se stavěl každý kolo nový tým, odpadalo dlouhodobý plánování. Právě díky tomu, že máš omezený počet změn na kolo, musíš i sledovat rozlosování a nějak si plánovat finance. Super je taky omezení počtu hráčů z jednoho týmu. V minulé hře si stačilo postavit full Slavii nebo někoho jiného, když byl lehký los.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Y.Cabaye

Tak takhle to funguje v PL fantasy a nepřijde mi to špatný. Horší je, když se tvojí sestavě pak nedaří, tak pak 1 změna za kolo je málo no. Já sem si sestavil papírově nejsilnější sestavu co šlo podle toho jak se hráčům dařilo minulou sezónu, a hned v 10. kole sem to musel celý předělávat.

Reagovat
Coutinho10

+ teď na jaro tam je nová teď nastartuju top jízdu nahoru

Reagovat
Coutinho10

hlavně nová wildcard je záchrana

Reagovat
Miguel19

Akorát je na hovno, že nemůžu využít dvojitého kapitána, když jsem použil WC...

Reagovat
Coutinho10

taky jsem chtěl, ale bohužel, nicméně neměnil bych, wildcard byla priorita

Reagovat
Sosi

Tam je suchej hajzl?

Reagovat
kilobyte

WC je zkratka water clozet. Což je splachovací záchod.

Reagovat
Sosi

Reagovat
St. Pauli

To mi pripomnelo, jak tehdy na zadni strane Bravicka prelozili Emuv "Cleanin' Out My Closet" jako "Cistim svuj zachod".

Reagovat
fabec1222

Nejlepší liga světa se vrací

Reagovat
Cotton

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pingla

Reagovat
Mada

Reagovat
Bex5

Reagovat
didosh

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
mayday

K čertu s premiér league, k čertu s Primera división, tohle je ono, je to tadyyy, kurvaaa

Reagovat
Axelrose

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Jak tak koukám na sestavu Sparty, tak Sadílek má asi po sezoně, ne?

Těžko se tam bude tlačit, pokud nepřijdou nějaká zranění.

Reagovat
kilobyte

V následujících 20 dnech Sparta odehraje 7 zápasů. Na podzim tam z nouze hrál Pavelka přes 500 minut. Pokud nebude vypadat hrozně na tréninku, tak prostor dostane.

Reagovat
Uwe háže buly

Nic moc se pro něj nemění. Solbaken je spíš konkurence pro Karinena.

Reagovat
doshcz

Reagovat
wjillm

Nemůže hrát, červená.

Reagovat
Man__United

Jediné přání do jarní části, ať vyhraje titul kdokoliv kromě buzerantské Sparty

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
jenage

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Buzerant jsi akorát tak ty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
kilobyte

Dík. Tahle nepřejícnost mi chyběla. Aspoň už máme potvrzené, že jsme nejlepší.

Reagovat
Freedo

Budete nejvíc nenáviděnej tým, i kdybyste hráli druhou ligu

Reagovat
kilobyte

Protože jsme pořád nejlepší. I ve druhé lize.

Reagovat
Freedo

Ono to bude i dalšími věcmi - spojením s komoušema, tím jak vám šli na ruku v devadesátkách, kulturou kolem klubu, která dřív byla v mnoha ohledech povýšená (teď pod Priskem se to podle mě zlepšuje), "sympaťáky" jako byl Řepka, tím jste dřív vykupovali celou ligu atd. Ale i tak vám fandí hodně vesničanů po celé republice jen kvůli těm titulům, to nepopírám

Reagovat
Nieuwendyk

Vy máte podporu komunistů a dalšího svinstva doteď, vekslaci, zloději, podvodníci

Reagovat
Marisic

To spojení s komoušema je spíš takovej ubulenej mýtus, reálně to takhle nikdo kromě pár slavistů nebere, pokaždý když jsem mluvil s pamětníkama, tak si spíš stěžovali jak Dukla sbírala po republice nejlepší hráče díky vojně a jak ta liga byla ze všech stran cinklá . Chápu ale že největší bojovníci proti komunismu který drželi x let za režimu hubu a šoupali nohama si musej i 35 let po revoluci něco dokazovat a vymejšlet. Obdobně jak Tykač no.

Ale jo ta kultura kolem Sparty je dost arogantní, zvlášť v 90s byla. Vzhledem k tehdejším úspěchům to bylo logický, a stejně je logický že to fanoušky ostatních klubů štvalo.

Už jen ubohost je pak od tebe ten závěr s vesničanama, upřímně bych si z nějakýho respektu vůči rivalovi netrouf říkat o slavii kde a kdo ji fandí a z jakejch důvodů, protože je úplně logický, že se všude navalej fanoušci úspěchu. Jen je teda fajn si všimnout, že vždycky když se dělaj fotbalový průzkumy, tak v Praze je nejvíc fanoušků Sparty a to většinou o dost

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Bex5

Budete nejvic nenavidenej tym prvni ligy, i kdybyste hrali druhou ligu

Reagovat
delfin

To je pravě i přejícnost - těm okolo Sparty.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kaspar

Budejce- Ostrava, i bod by byl uspech, hlavne Zlin dostat pod sebe, zase by tu na jihu nebyl fotbal

Reagovat
Kepy_FCB

Vyhrajeme 0:3 a více

Reagovat
Uwe háže buly

1:1

Reagovat
Marisic

tyjo akorát naopak zatim

Reagovat
Sigma Olomouc

když se nevedlo nám, tak aspoň to pokazil Baník

Reagovat
Blasphemer

čo chýbalo

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kaspar

https://twitter.com/spartanske/status/1756243662512558224 To je prece bezny, ze tak do 5 let dochazi u tymu k prestavbe ne?

Reagovat
ratusek

Tak ono i to že "moc českých kluků nehraje" působí jako nesmysl. Poslední zápasy hrála vždy aspon polovina základu a třeba v Pardubicích bylo 9 čechů. Bohužel éra za Vrby, že hráli jen češi a nějací slováci dnes už nejde. Pokud teda chtějí úspěch i v Evropě

Reagovat
PISTOLERO

zasekl se v čase...

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
kilobyte

Je to běžný. V Plzni to měl trochu jinak. Asi moc Spartu nesleduje a nebo si potřebuje rýpnout. Že by si říkal o pozici experta v TV?

Reagovat
Bakary3

Ublizena vrbovinka, no

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
andrew96

2011: první titul v Plzni, 2016: výbuch na Euru.

Bych čekal, že zrovna on by mohl znát, jak se fotbal za 5 let promění.

Reagovat
Migelinh0

Máte někdo prosím nějakou stránku se streamy na českou ligu ? Jsem v UK a ani za hovno nemůžu najít solidní stream

Reagovat
kilobyte

Jsem zvědavý na spolupráci Karabce s Preciadem. Dneska by mohl Ryneš trefit nějaký dělo do šibenice.

Reagovat
JackBlack

14 stupňů, přijede Sparta a nevyprodají ani 5000 míst nebo kolik tam mají

Reagovat
kilobyte

Neříkali, že je vyprodáno?

Reagovat
JackBlack

právě na začátku říkali, že vyprodáno není... a je to i vidět

Reagovat
kilobyte

Vidět je, že není plno. Ale to nemusí znamenat, že není vyprodáno.

Reagovat
Kaspar

Kladrubsky s tou ksiltovkou, to se proste neda

Reagovat
bobis21

Za mě mezi těma dvěma skluzy rozdíl není, dát za jeden žlutou a druhý úplně pustit mi smysl nedává

Reagovat
nevolno

Dynamo vyhraje a odrazí se k záchraně.

Reagovat
John Obi Mikel

Memič

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSeRw!n

Memeic

Reagovat
naheCZ

Dobře rozhodčí, ty simulace jim nežere

Reagovat
John Obi Mikel

Kluci Karvinští, tohle musíte dávat. Kolik myslíte, že vám Sparta dovolí šancí?

Reagovat
KingMaster13

Zatím překvapivě dost

Reagovat
John Obi Mikel

No jo, ale ti druzí luckeři se prosadí z první šance.

Reagovat
KingMaster13

To máš fuk, furt je Karviná tým ze spodku. Bylo jasný že něco takovýho přijde. Titul se bude lámat jiné dny.

Reagovat
kilobyte

Jednu.

Reagovat
KingMaster13

Což je o jednu víc než se čekalo

Reagovat
kilobyte

To si nemyslím. První zápas po pauze. Hrají doma. Proti Spartě se jim dlouhodobě daří skórovat.

Reagovat
ACSeRw!n

nazdaaar

Reagovat
PBLead

Reagovat
PBLead

Zdravím věrné pozorovatele zápasů Sparty do Edenu.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Gelu28

Bohužel pod tím Hapalem to nikdy nebude mít ten správný glanc....Dyt ty Budějky jsou i místy lepší.....

Reagovat
doocetung

Nedotáhnout mu toho Ewertona tak by byl schopný zahučet ještě do skupiny o záchranu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Kubala...

Reagovat
0:1

Byly lepší po většinu času. Hlavně tedy technicky. Baník působil v první půli dost těžkopádně.

Reagovat
Kepy_FCB

První půle máme slabší,jsem v klidu

Reagovat
Zdechlina

Druhé ještě slabší

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
srandamač

První zápas jara a v Karviné to vypadá že ve vápnech chovali prasata.

Reagovat
JackBlack

a to je ještě krásný počasí na leden/únor

Reagovat
doocetung

Asi se tam rozcvičoval Svozil

Reagovat
0:1

Jinak jsou terény dobrý jako každoročně v Únoru nebo v Lednu či Prosinci. Nejhorší jsou v Březnu a v první půli Dubna.

Reagovat
Rimmer77

Přesně za tohle postrčeni dostal v posledním zápase Sadílek červenou

Reagovat
C-M@ster

Borci, sorry za malý OT, ale řešil někdo migraci O2, kvůli které už na ní nefunguje fotbal?

Jinak Krejčí dobrej golaso

Reagovat
Freedo

migranty tu nechceme, vyřešeno

Reagovat
C-M@ster

no, to já taky nechci, ale byl jsem donucen a teď jsem bez fotbalu na televizi

Reagovat
Grupma

Já chtěl objednat tu bronzovou, ale jim už nestačí peníze, chtějí telefon a pomalu už i jméno babičky za svobodna. Já ta tohle kašlu všude. Prostě jsem bez Ligy. Mám víc času na knížky a tak O2 do hnoje

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
John Obi Mikel

Holec nevybíhal a přesto zneškodnil

Reagovat
kilobyte

Nejdřív jsem byl nasraný na Kuchtu, ale ten to tlačil dobře na tyč. Holec výborný zákrok. Snad se vykoupí nějakou chybou.

Reagovat
djiros

Tohle musí dávat, zákrok nezákrok.

Reagovat
kilobyte

Jo, dát to měl. Ale Holec ho vychytal. Nebylo to tak, že by to Kuchta posral. Třeba jako Memič na druhé straně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Rimmer77

Kuchtic ho měl obejít stejně jako karvinský krumpáč a dával by do prázdný, Holec byl asi kilometr z brány

Reagovat
kilobyte

Vždyť právě Holec skoro vůbec nevyběhnul.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Pavel Zifčák definitivně ze Sigmy out?

Reagovat
didosh

A kde je?

Reagovat
Sigma Olomouc

Nejspíše na tribuně. Někde na EF jsem slyšel, myslím, že zájem má Liberec.

Reagovat
Sigma Olomouc

Ta naše obrana, co to je?! Penner si nemůže jen tak vstřelit.

Reagovat
kecipep

Tvl proč tu penaltu rušil?

Reagovat
Mimalu

wtf, však byla jasná

Reagovat
srandamač

Vi někdo důvod odvolane penalty Pardubic?

Reagovat
Cotton

Taky nechápu, za mě jasná.

Reagovat
KingMaster13

Se posrali ze Svědíka

Reagovat
thewall

Livesport umí precizně popsat gólové situace:

"Gól! Samuel Šigut (České Budějovice) využil svého dobrého postavení v pokutovém území a dostal se k dorážce, kterou bezchybně uklidil po zemi k levé tyči. Stav utkání je 1:0."

Levá tyč uprostřed brány se jen tak nevidí

Reagovat
Salfovic

Ty jejich komentářo jsou totálně vo hovně. To je random generátor komentů.

Reagovat
John Obi Mikel

Občas tam jsou slušné perly u faulů

Reagovat
KingMaster13

Co to je za kolotoč v těch Budějovicích?

Reagovat
bobis21

Myslím že mám naběháno mezi židlí, lednicí a hajzlem víc než někteří hráči. Úplně bez energie

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Neběhal s nimi Hapal maratony po lesích ?

Reagovat
Mass

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Cotton

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Bex5

Reagovat
doocetung

typíčo chtěl jsem něco napsat ale na toto už snad ani nic napsat nejde

Reagovat
Salfovic

Tak těch 3:0 Kepymu vyšlo

Reagovat
ACSeRw!n

a ted vsichni do Belmonda, hej hej

Reagovat
naheCZ

Holec

Reagovat
guzman

Kuchtič

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kuchtíííííííííííííč

Reagovat
Skalda29

Jaaaj Holec když už tak vyběhl, ho měl aspoň sejmout. On mu ještě uhýbá

Reagovat
Čenda

Si tak jednou vsadis na baník kurva.. Co na to říct, už chápu pokřik baník pičo.

Reagovat
ratusek

Kdybys to tady četl, tak.bys v životě na Baník nevsadil

Reagovat
Čenda

nečíst už ani diskuze? Permaban.

Reagovat
John Obi Mikel

Budějky

Reagovat
John Obi Mikel

To co je za výsledek? Budějky bez trenérů, bez nějakých posil a bez sportovního ředitele a 3:0

Reagovat
ratusek

Protože je Baník naprosto zoufalej a má zoufalýho trenéra. To je celý. Nic jinýho jsem ani nečekal. Psal jsem to i Kasparovi, že čekám ostudu

Reagovat
Kaspar

klanim se a dekuji

Reagovat
ratusek

Cením

Reagovat
Puskas

Teď si vezmi, kdyby tohle všechno měli, jaký by byl výsledek...

Reagovat
kilobyte

0:0

Reagovat
Firkraag

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
Kaspar

Rozjel se opoždený Podrotoč

Reagovat
spider_8

A bez vyplat

Reagovat
nevolno

Když jsem tu psal, že Dynamo vyhraje moc ohlasů jsem se nedočkal. Ale já vám to říkal.

Reagovat
ratusek

Já jsem to tu psal taky

Reagovat
0:1

Co se divíš? Odborníci říkali, že nemají šanci. Takové posvěcení od českých expertů je vlastně záchrana zadarmo.

Reagovat
John Obi Mikel

Kozelball > Jílekball

Reagovat
Sigma Olomouc

Bohužel

Reagovat
Sigma Olomouc

Budějky

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes od nás hrůza, snad to příště bude lepší

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes od nás hrůza, snad to příště bude lepší

Reagovat
ratusek

Tak 5.místo bude, ale od konce. Za mě spokojenost

Reagovat
Kaspar

tak to ma byt, maly cile jsou snaze dosazitelne

Reagovat
Salfovic

Malý jest ten, co má jen malý cíl.

Reagovat
KingMaster13

Nadávání do židovských kurviček za 3,2,1.....

Reagovat
Kaspar

ten uz tu ma vse smazany ne?

Reagovat
KingMaster13

Počkej však se tu za chvíli objeví nějaký nový random účet

Reagovat
Kaspar

Pokud jo, tak to bude beztak klasicky zase tak ve dve v noci az bude na sracky

Reagovat
Kily

při poslední registraci stihl jeden příspěvek, než jsem ho smazal. Pak se nasral, vrátil mi to a smazal si mě z přátel na facebooku

Reagovat
ratusek

Jak bez toho můžeš žít?

Reagovat
Kily

zjistil jsem to teprve začátkem týdne, takže si ten kříž zatím nesu jen několik dní

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Kurvičky ne. Ale do chcanek a pak něco o pecích

Reagovat
Kepy_FCB

Ten sem chodí nadávat jen po výhrách venku

Reagovat
ACSeRw!n

Slovacko

Reagovat
Rimmer77

Už se těším na aroganta Novotnyho v Kudy běží zajíc na výmluvy proč prohráli

Reagovat
STR

Reagovat
Rimmer77

Je to dobrej moderátor, to nic nemění na tom že je to arogant a nežije v reálném světě podle těch keců co má když zabrousí na ceny vstupenek apod

Reagovat
Uwe háže buly

Není ani dobrý moderátor, všude převažuje jeho arogance.

Reagovat
Nieuwendyk

Přesně. Je to ulhanej picus arogantní.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nejdřív si musíš poslechnout ale jak skvělej turnaj dneska bude mít, pak ještě jak hrával házenou, pak něco ze Survivoru a on ti pak tom kmenu, teda pardon, klubu něco poví

Reagovat
Cotton

Na jaký úrovni hrál házenou?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Asi v juniorský reprezentaci, ale v mužích už nehrál nikde bych řekl

Reagovat
Rimmer77

Jinak ty sešívání klauni v 02 jasný faul pristrceni od karvinského a následnou červenou hodnotili tam nic nebylo, zatímco co v posledním zápase Sparta Teplice viděli úplně stejné pristrceni od Sadilka a červenou. Ve druhém poločase gól Olatunjiho viděli jasný ofsajd z jediného záběru od brankové čáry

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
MikeHavenaar

Nemůžou ty komentátoři někdy aspoň chvíli držet hubu? Kecy jak někdo vystřelil v prvnim kole jara, že na podzim hrál jeden napravo a druhej veprostřed a teď je to naopak. Pičoviny

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud objevíš moment, kdy ani jeden z O2 komentátorů nic neříká, jsi kouzelník.

Reagovat
kilobyte

Mě se to jednou už povedlo. Vypadnul obraz a když ho nahodili, tak byli chvíli zticha. Asi aby se nemuseli omlouvat za výpadek.

Reagovat
JarousFCB

Však na O2TV jdou vypnout. Taky raději poslouchám atmosféru ze stadionu.

Reagovat
Uwe háže buly

Jak?

Reagovat
Coutinho10

jednuduše přes ty 3 tečky v nastavení toho přenosu a dát původní znění

https://ibb.co/3c1nyd7

Reagovat
Uwe háže buly

Jo aha, já to mám trošku jinak, ale díky. Tohle je přes PC ne? ten už hodně let nemám.

Reagovat
Coutinho10

na tv nebo mobilu či tabletu to bude podobný, že v tom přenose, kde máš zvuk, titulky atd., tak máš i zvukovou stopu...má to myslím např. i Novasport, když máš zahraniční soutěže, že tam je třeba anglický komentář v té druhé zvukové stopě

Reagovat
JarousFCB

V appce na TV to jde přepnout v pohodě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, je to uplne sileny, nemaj mnohdy co rict, ale stejne musi mlit nejaky hovna. A mistr je v tom Radotinsky, ten je uplne prepalenej.

Reagovat
PavlíčeQ

dneska neni o cem, jasna prohra, pak ale az do konce zakladni casti vsechno zapasy kde se da otevrene bojovat o body, tak snad se povede posun do prostredni skupiny

Reagovat
Fernando_Torres

Csaplár ve studiu fantastickej výkon, v přípravě ani jeden tým neviděl, na nic si netroufne přímo odpovědět, protože do toho nevidí, a nakonec ještě přizná, že ani netuší, že Huf před tejdnem přestoupil do Bohemky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
STR

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
DieFohlenBMG

Slavia vyhlíží 3 body

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila z první střely na bránu v zápase

Reagovat
Kaspar

jen to drzte, je potreba dostat Zlin na dno

Reagovat
ACSeRw!n

Lada uz nehraje ani za Hradec

Reagovat
Kaspar

Co je v Bohemce s Matouskem ze neni ani v absencich?

Reagovat
Fernando_Torres

Veselý před zápasem říkal, že dostal nějakýho většího koňara a tak se ho rozhodli dneska radši pošetřit

Reagovat
monty25

Trubač taková tutovka

Reagovat
monty25

Zlín sotva začal něco hrát a hned je vyrovnáno. Grigar tam zase chrápal nebo co.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning a Fila

Reagovat
KingMaster13

Jak to vůbec je s tím Filou. Já už se v tom neorientuju, je oficiálně Váš, nebo furt je u Vás na hostování?

Reagovat
monty25

Na hostování, stejně jako Hronek a Labík.

Reagovat
KingMaster13

Tak ať mu to vydrží a mohl by snad se konečně chytnout i u nás Sice o 2 roky později než všichni chtěli ale lepší než nikdy

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tecl out (presune se k realizaku), Fila in.

Reagovat
KingMaster13

Ideál, navíc Buren není nějakej top útočník a nějak by se tam střídali s Mojmou a Tijim

Reagovat
Kaspar

Skoda, Kovar, urcite po sezone i Kolar, casem Tecl, Boril......tam tech trafik bude V tomhle je dobry Sadek, ze nevymsli s tema hracema po kariere picoviny a vedel, ze jediny kdo z ty party mel rozum byl Kolar a toho si tam nechal

Reagovat
Mass

Možná tim, že v Plzni to nebyla fakt parta nějakých manažerských typů.

Reagovat
kilobyte

A ve Slavii je to samý manažer?

Reagovat
Imos

a ten Horvi dřív, Bakoš a Kozáčik teďka není to samý?

Reagovat
Sosi

Tak Bakoš na asistenta ok, navic on blbej neni. A Kozacik golman top, nevzit ho na trenera brankaru by byl hrich

Reagovat
Imos

ale tak to se dá říct i o slávistech

Reagovat
mrtvej ofsajd

U Fily je alfa a omega zdraví...hodne trpi na zranění, i Trpis to nekde zmiňoval.

Reagovat
Greny

A co by tam dělal ? Seděl na lávce a fandil?

Reagovat
John Obi Mikel

Fila, hráč jako pila!

Reagovat
John Obi Mikel

Shejbal 2 góly.

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
mrtvej ofsajd

Bude Vas zajímavý sledovat, když mame ve Stinadlech svoji kolonii...

Jak hral dnes Labik a Krič?

Reagovat
monty25

Labík se mi docela líbil, z těch jeho centrů by příště mohlo něco být. Kričfaluši taky nic zásadního nepokazil. Zlín toho moc neměl, jejich jediný nebezpečný hráč byl Slončík.

Reagovat
srandamač

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Coutinho10

Tak pojďme

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš, – Douděra, Ševčík, Oscar, Wallem – Provod – Jurečka, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Zima, Tijani, Tecl, Diouf, van Buren, Bořil, Schranz, Vlček, Tomič, Zmrzlý

Reagovat
ACSeRw!n

8 cechu a Diouf se Zimou sedi

Reagovat
Coutinho10

nejsou tady dlouho...vpoho

Reagovat
naheCZ

Zima předpokládám se na hřiště dostane v nějaké 70. minutě a nedivil bych se, kdyby se Zlínem už byl v základu. Zafeiris a Jurásek si zas přivodili co za zranění?

Reagovat
Coutinho10

nepíšou detaily

Ze zdravotních důvodů chybí Matěj Jurásek, Christos Zafeiris, Sheriff Sinyan, Jindřich Staněk a dlouhodobě zraněný David Pech.

Reagovat
ACSeRw!n

no mozna by byli lepsi, nez ta nestihajici dnesni obrana

Reagovat
Coutinho10

to každopádně souhlas...aspoň můžeme věřit, že ty velký investice do obrany měly smysl, dnes se to ukázalo, že problém není v ofenzivě, ale v defenzivě, takže už se nemůžu dockat, až ti noví borci dostanou prostor

Reagovat
Nuno čomes

100 mega na lavici

Reagovat
Greny

Nakoupit posily za já nevím 250 mega a ani jeden nehraje

Reagovat
Harley111

A klauni už od začátku jedou chorály o naší Spartě

Dnes všichni normální fandové fandí Jablonci.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ne no

Reagovat
John Obi Mikel

Waleeeeeeeeeem

Reagovat
naheCZ

Wallem

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JackBlack

Wallem super ale co ten Černák dělal?

Reagovat
Greny

To co Wallem?

Reagovat
JackBlack

škoda slov

Reagovat
John Obi Mikel

A teď ať už na to neodpovídá na druhé straně

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole, tak si otočili role

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Gelu28

Mandous je sněhulák

Kéž by Jablonec vyhrál

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem si rikal, ze to moch mit

Reagovat
Greny

Látal má na sobě dvě zimní bundy ?

Reagovat
John Obi Mikel

Je mu Zima a je Zmrzlý.

Reagovat
Greny

To je škoda

Reagovat
Remt

Reagovat
John Obi Mikel

Waleeeeeeem

Reagovat
naheCZ

Wallem u všeho

Reagovat
JackBlack

to je dvojka

Reagovat
KingMaster13

Konrád bude neskutečný dělo Ten ještě možná půjde i dřív ven jak Zafeiris

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole Obrana gde?

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadalo na ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Jo my vlastne nemame lajnu

Reagovat
naheCZ

Ofsajd

Reagovat
ACSeRw!n

jj

Reagovat
mrtvej ofsajd

Taky mi přišlo

Reagovat
meno

To je fotbal! Tak výhra aspoň 7:4, děkuju

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Mandous na Koláře

Reagovat
ACSeRw!n

Mandous mimo, Stanek zranen, Koly v duchodu.. tak co ted ?

Reagovat
Uwe háže buly

Markovič, a ten Slovák? Ti měli být tak před dvěma rokama top.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zatím je to jízda...reklama na ligu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Mandousovi se neměla přivést konkurence. On vždy když mu někdo dýchal na záda tak chytal na hovno, na podzim když měl za sebou slepého Koláře tak byl v pohodě.

Reagovat
Losinho

Taky už dneska neměl chytat, jít vše podle plánu.

Reagovat
KingMaster13

Neměl no ale teď mě děsí, že Staněk taky už není co byl před 2 lety a navíc ta zranění jsou u něj častější A jestli Mandous jakožto náhradní golman bude vyvádět tohle, tak nám to může posrat sezonu

Reagovat
Nuno čomes

Tak snad se potvrdí teorie

Reagovat
mrtvej ofsajd

Goool

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaa

Mojma udělal z obranného odkopu šanci

Reagovat
Remt

Chytil excelentní práce

Reagovat
naheCZ

Chytil Jurečka

Reagovat
naheCZ

ne

Reagovat
KingMaster13

Inženieeer

Reagovat
meno

Chytil je odpornej hráč, miluju to!

Reagovat
KingMaster13

Takovej méně čuráckej Kuchta

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
DieFohlenBMG

Mojmír Chytil, nejlepší ve hře zády

Reagovat
Coutinho10

fenomenálně

Reagovat
DieFohlenBMG

Na góly z ofsajdu by to bylo 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle byl úplně jasnej, tamten těsnej, uvidim, co ukáže záběr o poločas.

Reagovat
naheCZ

Konečně hned řekli, že to bez lajny vyhodnocovat nebudou. Jen škoda, že to neplatilo už pár měsíců zpátky, kdy si ofsajd hledali, dokud ho nenašli...

Reagovat
Gelu28

Občas jsi říkám, zlatej Vlasta Vlášek nebo Čapek...na o2 to jsou pěkný jelítka ty mikrofonisti

Reagovat
naheCZ

Jurečka je v mezihře fakt absolutně k ničemu

Reagovat
naheCZ

Pěkně divoký poločas klasická nekoncentrace v obraně po pouze a bohužel to Jablonec byl schopný potrestat. Druhý poločas už snad bude bez problémů.

Reagovat
John Obi Mikel

Pro nezávislého diváka to musí být pěkný fotbal, já trochu trnu z naší defenzívy, ale dopředu nám to dnes docela šlapalo. Góly 3:2, zákroky brankářů 1:0.

Reagovat
kilobyte

Jablonecká obrana Nebyla, ta slávistická dala Walle.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych ji nenazval úplně pevným Wallem.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
kilobyte

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Neon

Reagovat
STR

Reagovat
Bex5

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Snatus

Nemáte někdo stream na Slavii? Na klasickém redditu jsem nic nenašel.

Reagovat
Migelinh0

Někdo stream na Slávku pls ?

Reagovat
mrtvej ofsajd

streambible.org

Jedu Polaky, vse ok...

Reagovat
Snatus

Reagovat
Migelinh0

Díky moc !

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole, jak přes kopírák první branka

Reagovat
naheCZ

Ogbu jedinej obránce

Reagovat
wwwx

Kéž by slavia měla dost zdravejch stoperů k dispozici...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ogbu je jedinej skutecnej obránce, co dneska hraje.

Reagovat
Fernando_Torres

Ta defenzivni faze je naprosto katastrofalni, Masopust, Wallem absolutne mimo...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Holes taky slabý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nuno čomes

Škoda, že to i tak stačí.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ogbu hraje obránce

Reagovat
Radin

Tvrdík s Trpišákem si chtějí obhájit Zimu za takové prachy, tak ho tam dnes nedali a řekli bez obran vyhrát útokem..

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
mrtvej ofsajd

Totální fotbal nezastavil(a) ani Zima.

Reagovat
John Obi Mikel

Jdem na 2 stopery?

Reagovat
JackBlack

Inženýr dal sice gol, ale jinak je tragickej... odráží se to od něj, míč nepodrží...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
nafukovaci.tucnak

V dalším kole určitě bude chytat špekáček

Reagovat
naheCZ

Ty vole, proč furt ty standartky zkouší střílet ti samí hráči, když to sakra neumí a nikdy z toho nedali gól

Reagovat
JackBlack

nejhorší je, že jsou na hřišti teď samý nekopové a nemá to kdo kopnout

Reagovat
John Obi Mikel

Mohli to centrovat

Reagovat
naheCZ

Nebo to aspoň měl zkusit ten Zmrzlý, který má kopací techniku na to. Ale když tam vidíš Jurečku a Douděru, tak víš, že jsou dvě možnosti - buď to skončí někde v 20. řadě nebo ve zdi...

Reagovat
pingla

Tecl na hřiště, proč ne???

Reagovat
John Obi Mikel

Protože už nemůže střídat.

Reagovat
pingla

jsem to psal v době, kdy ještě nebyl Tomič na place

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zacina to byt křeč...

Reagovat
naheCZ

bohužel

Reagovat
PhilipS

Vystřídat Conrada i Provoda byla blbost. Ta hra se úplně rozpadla. Chjo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Ofsajd vůbec

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaaaa

Reagovat
mistr129

To je fakt absurdní že jsme bez té čáry, tady si ani netroufám odhadnout, jestli to ofsajd byl nebo ne... takže to musí uznat

Reagovat
John Obi Mikel

Tady určitě nebyl ofsajd.

Reagovat
mistr129

Já opravdu netuším no, tam ani nebylo vidět jak má kdo rozkročený nohy a tak

Reagovat
Rizek

Zajímá mě opravdu průkazný pohled, protože to, co bylo v TV, na ofsajd vypadalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Já to vidim úplně opačně. V TV bylo jasně vidět že neni a tedy souhlasim s tim co rikali komentatori. To ten u golu Jablonce byl tesnejsi moment.

Reagovat
naheCZ

Na tohoto trolla nereaguj, ten byl tvrdil ofsajd, i kdyby Jurečka byl v době přihrávky mimo vápno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

muck

Reagovat
John Obi Mikel

Už mu došlo, že to je blbost, tak vymýšlí něco s faulem

Reagovat
Mass

Jako hledat ofsajd při rohu, ve kterym dvě Jabka stojí na malym vápně, to už je zoufalý.

Reagovat
Rizek

Komentátoři viděli stejný prd, ale měli jasno. Já čekám na něco fakt průkazný záběr.

Reagovat
John Obi Mikel

Protože to bylo jasný.

Reagovat
Rizek

Jasný to teda nebylo, ale ofsajdový ne.

Reagovat
naheCZ

ten Souček nebo kdo to byl jednoznačně ofsajd vyrušil, jasnější situace, než u Chramosty

Reagovat
Mass

Poláci ve studiu řikali, že Jurečkovi nahrával Hübschman, já sem ale nedával pozor, tak nevim.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Reagovat
PhilipS

No uf. To už by liga nebyla zajímavá

Reagovat
$dolar$

Achjo, Jablonce je mi fakt lito. Tohle je nezaslouzeny.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Rizek

Herně to zasloužený asi je, ale otázka je, jestli podle pravidel.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ty pico, to byl nervak

Reagovat
naheCZ

Hovorka do Sparty jako mentální kouč

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

skoda, uz mohlo byt o titulu rozhodnuto

Reagovat
Coutinho10

aspoň to bude o trochu víc zajímavý, málem bylo rozhodnuto hned po prvním jarním kole

Reagovat
Sigma Olomouc

Takhle budeme brečet až v posledním kole...

Reagovat
Coutinho10

bude čas to vyštelovat, hlavně tu defenzivu, ikdyž samozřejmě nejsme favorit na titul

Reagovat
Rizek

Ten souboj Van Burena smrděl dost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Paní Adámková, vy tu máte na ef účet?

Reagovat
Harley111

No narovinu takhle po jasným faulu od Burena který loktem sundal obránce dát gol Sparta tak se tady slétne slávistická letka jak to máme zaplacený a měsíc by se v Tv nemluvilo o ničem jiným. Alibisti ve studiu sice řeknou , že to bylo tvrdý ale že v poho, tvl za takovej zákrok by na půlce rozhodčí dával v klidu žlutou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele