FORTUNA:LIGA - preview 17. kola: Hraje se jen v Pardubicích

02.12.2023, 10:35, aktualizováno 03.12.2023, 08:10
Previews

Sedmnácté kolo poznamenalo počasí, kvůli němuž bylo odloženo hned šest utkání. V sobotu se hrálo pouze v Olomouci a jen jeden duel uvidí diváci také dnes, Pardubice v něm hostí Spartu.

FK Pardubice - Sparta Praha

neděle 15:00

Zatímco většina utkání sedmnáctého kola FORTUNA:LIGY se vinou kalamity odložila, pražská "S" stále musí počítat s tím, že si v neděli zahrají své venkovní zápasy. Příznivější je los pro Spartu, která nemusí tak daleko jako její konkurent. Nastoupí totiž v Pardubicích.

Východočeši momentálně určitě nejsou v ideálním rozpoložení. Za poslední dva měsíce vyhráli v lize jen jedno utkání, k tomu vypadli z poháru a více než jednu branku se jim povedlo vstřelil jen při vysoké prohře v Plzni. V posledních třech zápasech navíc dvakrát nestačili na tabulkové konkurenty. Nejprve doma podlehli Zlínu, následně si dojeli pro nezdar do Mladé Boleslavi a minulý víkend i do Jablonce. Tam sice díky Zlatohlávkovi vedli, dvěma zásahy ovšem otočil Kratochvíl.

"Víme, že nám výsledkově nevyšla poslední utkání a je nutné začít bodovat. Zároveň vnímáme, že proti nám stojí soupeř, který má skvělou formu, což potvrdil ve čtvrtečním utkání proti Betisu. Nedáme se ale lacino. Snažíme se hráče upozornit na slabé a silné stránky soupeře. I když budeme postrádat Daňka s Kukučkou, věříme, že každý, koho pošleme na trávník, tam nechá všechno," nabádá kouč Pardubic Radoslav Kováč.

Podstatně spokojenější mohou být Letenští. Ti od nezdaru na hřišti Rangers zvládli tři po sobě jdoucí utkání bez jediné inkasované branky. Před reprezentační přestávkou dokázali uspět v Ostravě, po ní díky dvěma gólům Birmančeviće Zlín a ve čtvrtek si v Evropské lize vyšlápli na Betis, o což se jedinou trefou postaral Haraslín. I díky těmto počinům tak nadále vévodí v lize, v Evropě pak ještě mohou skončit na úplně každé pozici ve skupině.

Dobré vyhlídky před nedělením zápasem potvrzuje i bilance předchozích utkání. Pětkrát za sebou totiž sparťani zvítězili, celkově přitom nastříleli devatenáct branek. Naposledy v srpnu na domácí půdě uspěli 5:2, obě branky přitom inkasovali až v závěru.

Domácí mužstvo nemůže pro následující utkání počítat s vykartovaným Daňkem, kterého by navíc stejně jako Kukučku nepustila do hry dohoda klubů o hostování. Zranění pak trápí Lupače i Matouška se Sychrou, naopak na straně Pražanů je marodka prázdná.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Tischler - Vacek - Pikul, Hlavatý, Solil, Patrák - Zlatohlávek

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Pešek, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 5.49 - 1.30

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Zlín - Slavia Praha

neděle 18:00

Stejně jako v létě musí Zlín i nyní absolvovat dvě utkání proti pražským "S" za sebou. Po výletu na hřiště Sparty přivítají "Ševci" na domácím hřišti Slavii. Ta na východní Moravu dorazí poté, co ve čtvrtek zvládla evropskou šichtu.

Sešívaní vyrazili uprostřed pracovního týdne do Moldavska, kde je čekalo utkání skupinové fáze Evropské ligy. Divoké utkání proti Sheriffu Tiraspol nakonec šťastně skončilo v jejich prospěch, a tak se mohli radovat z postupu do další fáze mezinárodní soutěže. O úspěch budou jistě usilovat i v domácí nejvyšší soutěži, v níž na dálku svádí boj o první místo se Spartou.

Lze očekávat, že kvůli nabitému programu dozná sestava Slavie u zlínské řeky Dřevnice změn. "Vážíme si vítězství nad Tiraspolem i postupu do jarní části Evropské ligy. Někteří hráči vzhledem k nabitému programu zůstali ze zdravotních i preventivních důvodů doma, aby se mohli soustředit na závěr podzimní části sezony. Například u Petra Ševčíka jsme trošku chtěli nabourat rytmus tím, že nebude hrát Evropu a bude připravený na ligu ve Zlíně," prozradil asistent hlavního trenéra sešívaných Jaroslav Köstl.

Vedle záložníka Ševčíka neodcestovali do Moldavska ani obránce Tomáš Holeš a záložníci Matěj Jurásek s Boluwatifem Ogungbayim. Zatímco Juráska a Ogunbayiho limituje zranění, což platí také o univerzálovi na pravý kraj hřiště Davidu Pechovi, Holeš by stejně jako Ševčík mohl ve Zlíně nastoupit. Ševci zase budou postrádat středopolaře Pabla Gonzáleze i dlouhodobě zraněného stopera Jakuba Koláře.

Zlín před týdnem podle očekávání nestačil na Spartu, dokázal ovšem zamezit debaklu, což na půdě úřadujícího ligového mistra není vždy samozřejmost. Ani proti druhému pražskému celku to Ševci nebudou mít jednoduché, rádi by ovšem favorita duelu potrápili a potvrdili, že se jim po říjnové trenérské rošádě začalo vcelku dařit. Byť nadále zůstávají ve spodních patrech ligové tabulky.

Jak si Moravané s náročným úkolem poradí? "Stejně jako na Spartě to bude velmi těžký zápas. Slavia je běhavé mužstvo, hraje velmi fyzicky náročný fotbal. Musíme s nimi vydržet běhat a dokázat zavírat prostory, které jsme minulý týden nechali otevřené. Věřím, že se s tím popereme. Jejich zápas v Evropské lize v Tiraspolu neberu jako naši výhodu. Slavia má top evropské hráče a tak široký kádr, že je skoro jedno, kdo nastoupí," vzkázal současný lodivod Zlína Bronislav Červenka.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Simerský, Pidro - Didiba, Tkáč - Fantiš, Bužek, Bartošák - Vukadinović

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Vlček, Ogbu, Holeš - Tomič, Zafeiris, Ševčík, Wallem - Provod - Chytil, Jurečka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.90 - 5.83 - 1.27

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Teplice

sobota 15:00

Jablonec se čtyřmi ligovými zápasy bez prohry namlsal a dobrou formu chce využít k co nejvýraznějšímu posunu tabulkou. Dobře ovšem v poslední době hrají i Teplice, které mají na sobotního protivníka náskok čtyř bodů. Změní se rozdíl mezi dvěma týmy ze severu Čech po jejich vzájemném střetnutí?

Domácí před týdnem zdolali na Střelnici Pardubice a zase se o něco víc vzdálili dnu tabulky. V tom chtějí pokračovat minimálně do konce kalendářního roku. "Hrát dva zápasy doma bývá těžké kvůli očekávání. Chystáme se na to ale jako na další jiný zápas. Bodový plán, který si přejeme splnit do konce podzimu, jsme začali úspěšně s Pardubicemi. Věříme, že z těch posledních dvou domácích zápasů vytěžíme maximum a vytáhneme se do prostřední skupiny," řekl před dalším soutěžním utkáním trenér Jablonce Radoslav Látal.

Také Teplicím se uplynulé týdny vyvedly, minule ovšem jejich hráči odcházeli ze hřiště zklamaní, neboť s Bohemians navzdory vedení remizovali. Tři body nakonec nezískali i kvůli horší koncovce. "Poté, co jsme od Bohemky dostali gól, jsme i s nastavením měli osm minut na to, abychom zápas vyhráli. Měli jsme dvě velké šance. Zakončení chceme zlepšit," prohlásil kouč "Sklářů" Zdenko Frťala.

Nejdříve v lednu se na ligových trávnících objeví středopolař Teplic Lukáš Mareček, jehož limituje svalové zranění. Mimo hru zůstávají taky středopolař Marek Beránek a útočník Daniel Fila, do sestavy "Sklářů" by se naopak mohl vrátit záložník Jakub Urbanec. Jablonci nepomůže zraněný obránce Daniel Souček, nad starty středopolaře Filipa Součka a forvarda Václava Drchala zase visí otazník. Na lavičce domácího celku bude chybět trenér Látal, neboť si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v sezóně.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado - Pleštil, Martinec, Kratochvíl, Čanturišvili - Černák, Alégue - Krulich

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičević - Radosta, Havelka, Jukl, Hronek - Trubač - Vachoušek

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Na Hané se v sobotu bude hrát o třetí místo. To bude po šňůře dobrých výsledků hájit Slovácko, nicméně olomoucká Sigma uplynulý víkend taktéž zabrala, na což chce na domácí půdě jistě navázat.

Olomoučtí už v průběhu sezóny na třetí příčce ligové tabulky taktéž sídlili, jenže kvůli sérii čtyř zápasů bez vítězství od 11. do 15. kola se propadli níž. Minulý týden ovšem Hanáci zvládli bitvu v Karviné. Náročné střetnutí ovlivněné sněžením ovládla Sigma díky dvěma přesným zásahům útočníka Lukáše Juliše. U obou gólů si navíc připsal asistenci levý bek Ondřej Zmrzlý, jenž dává čím dál víc najevo, že mu Morava začíná být malá.

I proto na začátku listopadu dorazil do Olomouce Filip Novák, jenž může Zmrzlého zastoupit. Někdejší reprezentační zadák oslavil v Karviné svou první výhru v dresu Hanáků, což jej pochopitelně těšilo. "Potřebovali jsme po dvou prohrách zvítězit, dobře se naladit a být na vítězné vlně. To se nám podařilo. Teď hrajeme proti Slovácku, takže doufám, že výhru z Karviné doma potvrdíme a budeme mít tři body," řekl fotbalista se zkušenostmi z působení v tureckých klubech.

Pokud by Olomouc v sobotu zvítězila, vrátila by se v tabulce na třetí pozici. Tomu ovšem bude chtít hostující Slovácko zabránit. Moravané dorazí na Hanou v solidní formě, neboť už měsíc čekají v tuzemské nejvyšší soutěži na přemožitele. Uspokojivé výsledky se navíc odrazily v ligové anketě. Trenér Martin Svědík se stal nejlepším koučem listopadu, středopolař Marek Havílk zase uzmul vítězství v soutěži o nejlepšího hráče uplynulého měsíce.

V rozdělané práci hodlá Slovácko pokračovat také na olomouckém Andrově stadionu. "V posledních dvou zápasech jsme šli výhře naproti, taky nás to odměnilo. Hlavně nás nesmí poslední výsledky ukolébat, uspat. Naopak musíme dál pokračovat ve výkonech, které nyní předvádíme," prohlásil Svědíkův asistent Jan Baránek.

Moravané budou na Hané postrádat zraněného stopera Tomáše Břečku. Sigmě nepomohou záložník Jan Vodháněl a útočníci Antonín Růsek s Denisem Kramářem, nejisté jsou starty obránce Jakuba Pokorného a forvarda Jakuba Přichystala.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Vraštil, Beneš, Novák - Chvátal, Breite, Ventúra, Zmrzlý - Dele, Zorvan - Juliš

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Daníček, Kadlec, Doski - Valenta, Trávník - Petržela, Havlík, Juroška - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 2.98 - 3.31

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná

sobota 15:00

Už podruhé v sezóně vydržela Mladá Boleslav na třetím místě jen jedno ligové kolo. Týden starou porážku proti Liberci chtějí Středočeši odčinit proti Karviné. Domácí budou v utkání favoritem, neboť Slezané bojují o udržení a poslední tři utkání v nejvyšší soutěži prohráli.

Boleslavští se po zmíněné prohře pod Ještědem propadli rovnou na šesté místo. Díky bodovým ziskům se totiž před ně dostala mužstva Slovácka, Olomouce a Plzně. "Mrzí nás porážka v Liberci. Domácí zápas s Karvinou chceme zvládnout a naplno v něm bodovat. Věřím, že nám v tom pomůžou i naši fanoušci," doufá trenér Středočechů Marek Kulič, že si spolu se svými svěřenci spraví na domácí půdě chuť.

Karviné to v poslední době moc nejde a ve Středočeském kraji se pokusí zastavit šňůru proher. "Máme teď negativní sérii, to je holý fakt a realita. Musíme věřit a špatnou šňůru přerušit. I když víme, jak je Mladá Boleslav silná doma, kde prohrála pouze se Slavií a s Libercem remizovala. Střílí hodně gólů, v ofenzivě jsou Kušej, Hilál, Solomon a to jim ještě na lavičce sedí Jawo. Bude to těžké, ale myslíme pozitivně. Chceme bodovat a odrazit se. Liga je vyrovnaná, každý může bodovat s každým," řekl kouč MFK Juraj Jarábek.

Zatímco Slezané dorazí bez dlouhodobě zraněného univerzála Rajmunda Mikuše, na straně Boleslavi by neměl scházet jediný fotbalista.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - Kušej, Mareček, Solomon - Pulkrab

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Čurma, Krčík, Svozil, Fleišman - Traoré, Čavoš - Iván, Budínský, Memić - Akinyemi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.65 - 6.64

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec

sobota 18:00

Doma kosí jednoho soupeře za druhým, venku zase sbírá cenné remízy. Liberec se zlepšil a od konce října nenarazil na mužstvo, které by jej porazilo. Prodlouží Slovan bodovou šňůru také na hřišti Bohemians, kteří za dosavadních šestnáct ligových kol nasbírali shodný počet bodů jako Severočeši?

Svého času se zdálo, že se Luboš Kozel bude muset s Libercem rozloučit. Trenér Slovanu ale těžkou situaci zvládl a momentálně se své mužstvo snaží v ligové tabulce dostat co nejvýš. Po uplynulém víkendu přeskočili Severočeši hned dva týmy. Bohemians i Teplice totiž za remízu ve vzájemném klání braly jen bod, Liberečtí naopak přemohli Mladou Boleslav a dostali se na průběžné osmé místo.

Formu Slovanu vypozoroval i následující protivník z pražských Vršovic. "Řekl bych, že Liberec nastartovala nedávná domácí výhra s Plzní. Od té doby jsou pevní v defenzivě, mají také opravdu rychlý přechod do útoku. Právě z něj umí těžit a dokážou i dávat góly," uvedl asistent hlavního trenéra Bohemians Ivan Hašek.

Vršovičtí "Klokani" střídají v podstatě celý podzim uspokojivé výsledky s těmi horšími. Například před týden starou plichtou v Teplicích přemohli Karvinou, předtím ovšem podlehli Spartě i Slavii. Není tedy divu, že se Bohemians pohybují ve středu tabulky.

Svou kvalitu nicméně "Klokani" jistě mají, což vědí i v Liberci. "Bohemka má zkušený tým, zkušené obránce, kteří mají něco odkopáno. Vepředu má soubojové útočníky, což jsou nyní Puškáč s Prekopem. Snaží se hrát i kombinační fotbal. Přecházejí na různá rozestavení, takže se připravujeme na všechny možné varianty. Víme, že nás čeká těžký zápas na těžkém terénu. Pravděpodobně má sněžit. Budeme chtít potvrdit tříbodový zisk z minulého domácího zápasu, samozřejmě nejlépe vyhrát," řekl asistent hlavního kouče Slovanu Josef Petřík.

Bohemians postrádají kvůli zranění obránce Jana Vondru, středopolaře Ondřeje Petráka s Vojtěchem Novákem a útočníka Tomáše Necida. O nasazení záložníka Adama Jánoše se teprve rozhodne. Severočeši budou ve Vršovicích řešit zejména složení středu defenzivy. Vedle dlouhodobě absentujícího Dominika Plechatého totiž nenastoupí ani Filip Prebsl, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v probíhajícím ročníku.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dostál, Köstl, Hůlka, Hybš - Smrž, Hrubý - Matoušek, Prekop, Hála - Puškáč

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Ghali, Žambůrek, Červ, Preisler - Frýdek - Kulenović, Tupta

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
16
13
2
1
40 : 11
41
2
Slavia Praha
16
12
3
1
30 : 11
39
3
1. FC Slovácko
16
8
4
4
20 : 16
28
4
Sigma Olomouc
16
8
3
5
26 : 19
27
5
Viktoria Plzeň
15
8
2
5
34 : 23
26
6
FK Mladá Boleslav
15
8
2
5
32 : 25
26
7
Baník Ostrava
16
7
3
6
22 : 15
24
8
Slovan Liberec
16
5
6
5
23 : 24
21
9
Bohemians Praha 1905
16
6
3
7
13 : 19
21
10
FK Teplice
16
5
5
6
13 : 15
20
11
FC Hradec Králové
16
4
5
7
17 : 23
17
12
FK Jablonec
16
3
7
6
15 : 21
16
13
MFK Karviná
16
4
1
11
18 : 29
13
14
FK Pardubice
16
3
4
9
12 : 23
13
15
FC Zlín
16
2
5
9
15 : 37
11
16
Dynamo České Budějovice
16
3
1
12
15 : 34
10

Zbývající zápasy

02.12. 15:00
Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové (zápas odložen)
03.12. 15:00
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (143)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Omlouvám se, že sem takhle píšu, ale prosím o pomoc, pokud to bude možné.

V spolupráci se Slovanem (díky za to) vznikla charitativní aukce podepsaného dresu od Tupty pro mého kolegu z práce.

Získejte podepsaný Tuptův dres z loňské sezony a pomozte Kubovi:

https://www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/3570

I když se nezapojíte do charitativní aukce, můžete jakoukoliv částkou přispět zde:

https://www.donio.cz/snadnejsi-zacatek-pro-kubu

Moc děkuji za každou pomoc.

Reagovat
AjaxFans

Tak snad vyberou co nejvíc

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Jojo, kdyby se nehrála debilní nadstavba, už mohla být zimní pauza. Třeba druhá liga už se nehraje.

Ale neee, my budem hrát 3 kola v prosinci a končit týden před Vánocema.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Greny

Jak nehraje ale dost týmu trénuje a hrají mezi sebou přátelaky aby nemeli dlouhou pauzu

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Banikovec7

To je blbost, liga povětšinou končila na začátku prosince i bez nadstavby. A i ty minulé roky, kdy se hrálo až do vánoc, nikdy žádné větší problémy se sněhem nebyly. Horší je to spíš až na začátku jara a i to začíná jen o týden dřív, než když nadstavba nebyla.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Marisic

Reagovat
wwwx

To je hezký, že se v tom Jablonci z větší části z dotací opravila hrací plocha. To se mohlo klidně nehrát na té staré.

Reagovat
PBLead

Dneska bych pozval na rozhovor Zmrzlého ze Sigmy.

Reagovat
Salfovic

Jak se ctíte? Zmrzle.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

to jsou kreténi, úplně vidím jak to zítra v 16 odloží

Reagovat
Greny

S některými důvody jsem absolutně v pohodě a v míru s některými ne :)

Podle mě to odloží stejně ale chápu že chtějí počkat na stav hráči plochy

Reagovat
djwenca
Reagovat
Greny

Rumaky na to

Reagovat
mistr129

1) nevidím důvod proč nahnat diváky na stadion, hráče přes půl republiky a milion nehod, když je na 90 % jasný, že se hrát nebude. Spartu bych taky odložil, ale tam operativní rozhodnutí neudělá takovou škodu jako tady.

2) Baník s Plzni se už taky odložil, takže asi nečekají na stav

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že nám proplatí cestu

Reagovat
Salfovic

Pěkně tam chumelí To jsou idioti

Reagovat
Greny

Začalo před chvílí no

Reagovat
exse

Škoda, že se nehraje více zápasů. Fotbal na sněhu mě vždy bavil víc než třeba na podmáčeném hřišti nebo rozkopaném. Jediný co je na facku je ten žlutej balón, za to bych ihned rozvázal smlouvu se Selectem.

Reagovat
Salfovic

Jo, ten je parádní, ten není vůbec vidět.

Reagovat
guzman

sleduju na mobilu a dost často si říkám jestli má balón nebo ne

Reagovat
srandamač

Jako sledovat hokej s bílím pujem

Reagovat
5PUR5

Taky jsem na mobilu ztracenej. Půlku času se orientuju jen podle toho, jakým směrem běží hráči.

Reagovat
Sigma Olomouc

Beny lépe jež Messi

Reagovat
Sigma Olomouc

*Než Rodriguez na MS 2014

Reagovat
srandamač

To bylo zakončení jako z okresu, div se u toho nezlomil

Reagovat
guzman

Pro mě jako neutrálního fanouška je to zábava ale my snad zítra v lepších podmínkách

Reagovat
djwenca

zítra už sněžit nemá no

Reagovat
Mervin

však se na to nedá dívat

Reagovat
Pablos

Já se jen podíval a zase vypl… tohle mě fakt nebere

Reagovat
Mervin

přitom tohle právě mohl být dobrý zápas

Reagovat
Pablos

Ale ted jsem se podíval a aspoň se dají oslavovat góly andělíčkem

Reagovat
guzman

No právě čekám co se tam zajímavého stane a třeba andělíčka jen tak neuvidíme

Reagovat
Salfovic

Což komentátor okomentoval tak, že Beneš skočil na trávník tygra

Reagovat
Greny

Vyprcanci z O2 no..

Co předvedl jeden ten komentátor ve čtvrtek před hokejem Mountfield - Sparta z toho mě bylo zle a já bych ho nahned vyhodil, to by si na ČT sport v redakci hokeje nikdo nedovolil

Reagovat
Firkraag

Co provedl?

Reagovat
John Obi Mikel

Rozveď to Nebuďte slušnej, jména, činy.

Reagovat
Greny

Nějakej Basik to byl..

Řešili Bartosaka v HK a jeho problémy a borec natvrdo řekl a to skončil Dominik Furch v Kometě Brno z rodinných důvodu(což není pravda a každý z fans Komety si to spojil s tím že se jeho ženě vrátila rakovina)

Takže Kometa hned prohlášení s citací Furcha že to není pravda a poslední věta od Zabranskyho:

A já bych popřál O2 TV aby se naučili svou práci dělat pořádně

A O2 pak vydalo pod Twitteru omluvu toho člověka ve stylu "pokud na tom není nic pravdy tak se omlouvám"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Tak co můžeš chtít od sparťana Basíka...

Reagovat
Greny

plus z toho byla prý velká sranda mimo oficiální kanály, kde se hrozilo že nebudou dávat O2 rozhovory atd a teda Basik nemůže do Brna to by dostal v lepším případě bidu

Reagovat
monty25
Reagovat
Greny

Ano ano

Reagovat
Greny

Plus se k tomu přidal Koreis který to nejdřív vyvrátil a pak mu chtěl pomoci ve stylu každý máme někdy občas blbý info ale berte to že jste velkej klub a baví se o vás tak buďte rádi

Reagovat
monty25

Koreis už mi taky začíná lézt krkem.

Reagovat
Greny

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Strakosha

Pořád to není tak hrozný,jako Švancara

Reagovat
Nadržený šimpanz

Něco jako Vacek ve fotbale. Dřív celkem v pohodě, ale jak začli podcastama vydělávat prachy a ví, že čím řeknou větší blbost, tím budou mít větší sledovanost, tak stojí za hovno. Až na to, že Koreis je asi za vodou a pro Vacka je Zajíc jedinej způsob obživy

Reagovat
Pablos

Vyprcanci

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

Jako nevím jak vy to vidíte ale on to není vůbec špatnej fotbal na naší ligu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Není o spatnej fotbal, když nevidíš míč.

Reagovat
exse

Nechápu kde vznikl ten nesmysl, že sníh vadí fotbalu.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Vy vidíte dobře balón, nebo mám zajít za očním?

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych zvolil spíš oranžovou merunu

Reagovat
John Obi Mikel

I když pro hráče je to asi vidět dobře

Reagovat
Salfovic

Snad vždycky se hrálo na sněhu s oranžovou mičudou.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Man__United

Jak nevěděl kde je monitor

Reagovat
Salfovic

V Olomouci už zapadl sněhem i monitor

Reagovat
C-M@ster

Žlutej balón je kvůli Fortuně?

Reagovat
Greny

Smlouva se Select - výrobce míčů aby byli jednotny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Jinak jak je sníh tak nepotřebujeme žádnou mapu toho kde se hrálo víc a kde mene

Reagovat
Greny

https://twitter.com/FK_Pardubice/status/1731232300711424179

Takže Sparta hraje, očekávám že pokud odhrnou sníh i ve Zlíně bude se hrát i tam , nebo minimálně se začne aby nikdo nemohl říct že je neregulérní že jeden z týmů o titul hrál a druhý ne

Reagovat
srandamač

Zlín odložen

Reagovat
fabec1222

Ve Zlíně nic. Čekám odpoledne Tvrdíka v sídle FAČR a že jim to tam celé rozkope

Reagovat
KingMaster13

Většinou s ním moc nesouhlasím ale v tomhle případě půjdu Svobodu a další vykuchat klidně s ním

Reagovat
John Obi Mikel

Oni to fakt odložili až dnes

Reagovat
KingMaster13

To jsou fakt dementi Přitom včera všude v předpovědích jak se na Moravu žene pomalu sněžný orkán a dnes ráno překvapivě sněhu tři prdele

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mönchengladbach

LFA nakonec panu Tvrdíkovi vyšla vstříc.

Reagovat
Mönchengladbach
Reagovat
KingMaster13

Pěkný pažit ale taky v Pardubicích mnohem méně sněžilo. Schytala to hlavně Morava. Jinak jsem zvědavý jestli se tím trávníkem budou chlubit i po zápase až bude totál na kaši

Reagovat
Salfovic

Na jihu a západě Čech napadlo taky dost.

Reagovat
Kily

i po zápase vypadal dobře

Reagovat
Coutinho10

to brzo no

Reagovat
Rizek

Reagovat
srandamač

To bude poprvé, co uvidím všechny zápasy kola

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
havrys99

Reagovat
Greny

a nejlepší je že se odehrají jen ty dva zápasy kde se čekal asi nejlepší fotbal

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kily

o poločase jsem potkal kamaráda a ten mi hlásil, že byl v sobotu v Olomouci, on všechny zápasy kola dokonce objel

Reagovat
srandamač

Legenda

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kaspar

Mejdr ve Sparte uz skoncil, ze neni v nahradnicich ani absencich?

Reagovat
ACSeRw!n

chodi za becko

Reagovat
Salfovic

Tyhle sp. dresy narušují ocenění pro hráče s nejvíce přihrávkami, divím se, že je povolili.

Reagovat
dondinho

Hřiště v Pardubicích vypadá až překvapivě dobře

Reagovat
Rizek

makali

Reagovat
Kily

třicet lidí do čtyř do rána

Reagovat
Firkraag

Mimo vápno, ne?

Reagovat
ACSMan

byl to faul? bylo to ve vápně? ani jedno mi nepřišlo

Reagovat
hrundy

Taky mi to nepřišlo jako faul.

Reagovat
Kily

už z tribuny bylo za mě celkem jasné, že to bylo venku

Reagovat
guzman

Co jim trvalo tak dlouho

Reagovat
mistr129

To se jako na to Černý nešel podívat a kreslí tam čáry, kde má stát balón jo?

Reagovat
KingMaster13

Neviděl jsem to ale jasná penalta

Reagovat
Firkraag

Která ?

Reagovat
KingMaster13

Ta ruka, bylo to asi mimo vápno ale stejně bych jí foukl

Reagovat
mistr129

Kuchta bez karty a dvě žluté pro Pardubice, Černý klasicky

Reagovat
ACSMan

jo?

Reagovat
Firkraag

Už ji má, ale jak to, že nedostal předtím, to nechápu.

Reagovat
mistr129

má štěstí

Reagovat
ACSMan

Donát

Reagovat
meno

Prodat Mandouse a Kinský od příštího roku jednička

Reagovat
mistr129

nepřijde mi tedy moc jistý, například u toho Kuchtova neuznaného gólu tam dělal zákrok mimo bránu úplně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Noke

I u toho druhýho gólu měl sbírat ten centr

Reagovat
meno

Ale taky tam měl několik superzákroků. Ten klučina potřebuje nejlepší český tým, pak bude nejlepší českej gólman

Reagovat
KingMaster13

Ten ještě nedozrál, byl by to risk. Navíc Mandous teď chytá docela dobře, pokud by ho prodali tak by začal zase chytat tuňák. Jindra nemá v mladé golmany moc důvěru.

Reagovat
Strakosha

Vždyť i Budinský je lepší než Kinský

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

to jsi dobrý kaskadér vždyť ho na lavičku na celý podzim posadil Buďa, který mu měl jednoznačně dělat dvojku. Kinský není vůbec žádná jistota, má dobrou hru pravou nohou, vedle toho ale tragické počínání při centrech a vybíhání. V drtivé většině zůstane přikovaný na brankové čáře a kouká, když už jde ven, tak často špatně nebo pozdě. A kdo ví, jak to má srovnané v hlavě, když se po vypršení trestu na tréninku popral se spoluhráčem

Reagovat
mistr129

ofsajd no

Reagovat
Noke

Jasnej offside

Reagovat
guzman

Nevím co tam vždycky tak dlouho hledají

Reagovat
wyqinac

jednoznacnej offside jo? no nevim teda..

Reagovat
inferno08

Tvl jestli neměl rozhodčí jiný záběr, než jsem viděl v TV, tak podle mě ani náhodou nemá průkazný záběr, který by potvrdil ofsajd. Takže gól měl platit.

Reagovat
meno

Reagovat
Rizek

Taky jsem teda z toho záběru nebyl přesvědčený, že by to měli otočit na offsajd. Na ploše praporkář ukazoval neofsajd.

Reagovat
Firkraag

Nemohli ukázat nějakej normální záběr??

Reagovat
žrout

Je někde k vidění ten průkazný záběr ofsajdu, nebo se naschvál nikde neukazuje? Jediná kamera s průkazným záběrem z hlavní tribuny tam byla až v závěru střihnutá jenom na sekundu a až po celé akci, proč?

Reagovat
Rizek

Nejen to, ale ani ta ruka nebyla pořádně ukázaná. A z toho, co bylo v TV bych obě situace viděl spíš opačně.

Reagovat
žrout

Jakože měl tu ruku v hráč Pardubic nastřelenou v nepřirozené poloze? Z čeho konkrétně usuzuješ?

Ad ofsajd: já se ptám, proč nikde není jasně ukázaný ofsajd, když byl gól uznán na hřišti. VAR může přebít rozhodnutí na hřišti pouze v případě 100% prokazatelně chybného rozhodnutí. A tak se ptám, který záběr to takto 100% prokazuje?

Reagovat
inferno08

Btw dokud nebudeme mít kalibrovanou čáru, tak je posuzování ofsajdu VARem totální kokotina... Než bude čára, tak ať platí verdikt rozhodčího na hřišti. Jinak jsem zastáncem VARu, ale tohle je blbost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele