FORLAN S ODCHODEM NESPĚCHÁ

29.05.2007, 22:57
Aktuality
Diego Forlan zůstává klidý a na odchod z Villarrealu nemyslí. Po Sunderlandu přitom jihoamerického kanonýra lákají daleko větší a movitější kluby - Barcelona a Valencia...

Forlan v posledních týdnech chytil vynikající formu a své střelecké konto rozšířil již na sedmnáct přesných zásahů. Naposledy to odnesla sousední Valencia, do jejíž sítě se Uruguayec trefil dvakrát a připravil tak Netopýry o teoretickou možnost na zisk titulu. Bývalého útočníka Manchesteru United si ve Villarrealu hodně považují a podle výkupní klauzule ve smlouvě ho neuvolní za méně, než za 23 milionů eur.

"Na jednu stranu mě to těší, na druhou bychom rádi viděli někoho, kdo by byl schopen vyklopit takovou sumu. Budeme si muset promluvit o tom, kdo by takové peníze mohl zaplatit. Bavíme se o spoustě peněz," říká Forlan ohledně zájmu španělských velkoklubů o svou osobu.

Forlan zažil ve Villarrealu dvě úspěšné sezóny. V té první získal společně s Thierrym Henrym Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra Evropy, loni se zase podíval až do semifinále Ligy mistrů. Letos je to něco mezi, Žlutá ponorka sice ostudně vypadla v Intertoto Cupu se slovinským Mariborem, Forlan se však v posledních měsících dostal do vynikající formy a případným odchodem z El Madrigal se nezabývá.

"Jsem tu opravdu šťastný a nemám v plánu odejít," vzkazuje nedávno 28letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

to prase ramos na treninku sejmul torrese

Reagovat
HOST*Cece

Zeby nejake stare ucty??

Reagovat
smazaný uživatel

jj, za ten podzimní zápas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Ramos je vylizane prase. To udelal naschval...PUTA RAMOS.

Reagovat
HOST*Tavo

Bojan nejspíš do Saint-Ettiene Už jsem věřil v jeho hostování do Ajaxu nebo PSV, když o něj měli takovej zájem...

Nevim, jestli je Francie ideální místo pro mladého útočníka, který se potřebuje rozehrát mezi seniory.

Reagovat
HOST*rominho

Udajne ostava doma. Elmundo a Sport si nejak odporuju.

Reagovat
HOST*Brian

Bojan ostava na Nou Campu a je prerazen do A týmu a sance k hrani by ,mel dostavat v Copa Del Rey a v zakladni skupine LM proti slabsim souperum ak Barcelona nejake dostane :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to magoři, ještě to píší jako jasnou zprávu a pak to průběžně během dne mění.

Reagovat
Xavi

Ideální by byl PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ho kupi manutd

Reagovat
HOST*BRIAN

podla mna ostane v zlute ponorce a doufam ze ho Barca nekoupi pretoze to by sme vyhodili zbytecne penize keby sedel jenom na lavicke treba nekoho mladsiho a levnejsiho :)) alebo netreba nikoho treba resit obranu a post DM

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

trochu kopýtko, ale když je k němu nějaký hodně pracovitý útočník jeho výkon je světový.. Jon Dahl Tomasson

Reagovat
HOST*inzaghi

Forlan je skvělí, kopýtko???hmm, asi proto si vykopal zlatou kopačku, kopýtko je právě J.D. Tomasson

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele