FORLAN S LIVERPOOLEM NEJEDNÁ

13.06.2007, 19:53
Aktuality
V hledáčku Liverpoolu jsou hned čtyři útočníci hrající španělskou Primera Division - David Villa, Fernando Torres, Diego Milito a Diego Forlan. V případě posledně jmenovaného mělo dojít k prvním jednáním, agent uruguayského útočníka však něco podobného popírá...

"Od Liverpoolu jsme žádnou nabídku nedostali a je velmi obtížné se o tom bavit, když na stole nic není. Věci se ale mohou změnit. Pokud dostaneme dobrou nabídku, budeme o ni přemýšlet. Bude však rovněž hodně záležet na Villarrealu, zda bude spokojený rovněž on," naznačil Daniel Bolotnicoff, že případný odchod jeho klienta z El Madrigal je stále otevřenou věcí.

Forlan to na ostrovech velice dobře zná z dob svého působení v Manchesteru United, odkud ho před třemi roky vykoupila právě Žlutá ponorka. V jejím dresu Jihoameričan ožil a hned během první sezóny ve Španělsku se společně s Thierrym Henrym podělil o Zlatou kopačku.

Také v letošní sezóně dostál Forlan své pověsti kanonýra. Rozjezd sice byl pomalejší, o to ďábelštější je finiš. Villarreal vyhrál posledních sedm zápasů, k čemuž Forlan přispěl devíti góly. Na jeho kontě je nyní 19 přesných zásahů.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fuj ještě že tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak má na viac ako na Villareal.

Reagovat
smazaný uživatel

no dufam ze ho Liverpool nekupi...a ak ano tak sa fans mozu od ManU ucit novu odu na Diega..."he came from Uruguay, he made scoursers cry.."

Reagovat
HOST*inzaghi

v Liverpoolu bych ho taky neviděl, ale má víc než na ponorku žlutou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele