Fonseca: Moje cíle se naprosto shodují s cíli Šachtaru

01.06.2016, 17:48
Aktuality
Paulo Fonseca si v uplynulých letech udělal zajímavé trenérské jméno a v tuto chvíli se poprvé stěhuje za hranice Portugalska. 43letý kormidelník zamířil na Ukrajinu, stal se novým koučem Šachtaru Doněck a nové výzvy se rozhodně nebojí...

Fonseca dříve vedl FC Porto nebo Paços Ferreira a poslední rok strávil na lavičce Bragy, s níž před několika dny vyhrál Portugalský národní pohár. Finále s FC Porto bylo jeho posledním duelem u týmu, brzy po něm totiž oznámil svůj odchod a média začala hodně rychle spekulovat o stěhování do Šachtaru.

Zde bude mít Fonseca na koho navazovat, Šachtar v posledních dvanácti letech vedl v tuto chvíli už trenér Zenitu Petrohrad Mircea Lucescu a sbíral s ním úspěchy jak na ukrajinské, tak i na evropské scéně.

"Moje cíle se naprosto shodují s cíli Šachtaru," řekl po podpisu smlouvy.

"Není žádným tajemstvím pro nikoho, že tým se chce znovu stát ukrajinským mistrem. A samozřejmě chceme dojít daleko v evropských pohárech. Připravujeme se na to a uděláme pro to vše," slíbil fanouškům.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HullCity

Pro mě překvapivý nástupce Lucesca,ale nezbývá než popřát hodně štěstí,nebude to mít lehké.

Reagovat
FC Porto FC

Nedivil bych se kdyby dopadl jak u nás

Reagovat
REPLIKATOR

Vyhoří

Reagovat
Han střelil první

Povedla se mu jedna sezóna s Pacosem nic víc.. Trošku mi připomíná portugalské trenéry, kteří si chtějí strašně hrát na Mourinha, ale vůbec na to nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

cíli

Reagovat
smazaný uživatel

? Vždyť je to správně

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele