Foden cítí šanci na další trofeje. Tým je hladový po úspěchu, říká

16.02., 12:38
Aktuality
Phil Foden (© AFP)

Vítězně naladěný tým Manchesteru City vstoupil do nové sezony odhodlaný opět bojovat o trofeje na všech frontách. Záložník Citizens Phil Foden (23) prohlásil, že hráči projevují stejný hlad, který jim v minulé sezoně přinesl historický úspěch.

Anglický reprezentant se v úterý během prvního osmifinálového zápasu Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň prezentoval gólem a asistencí. Pomohl Manchesteru City k přesvědčivému vítězství 3:1 a k vytvoření ideální pozice pro postup do další fáze. Poté prohlásil, že v šatně panuje skutečný týmový duch.

"Ukazujeme, že jsme stále odhodlaní, hrajeme stejný fotbal jako loni a chceme vyhrát všechny zápasy. Doufám, že to bude pokračovat a že naše úroveň a forma neklesne," prohlásil Foden. "Jsme soustředění, držíme pohromadě a je radost být součástí tohoto týmu. Když se rozhlédnu po šatně, stále vidím odhodlání a hlad," nechal se slyšet odchovanec City.

Zápasový program Manchesteru City. (©Livesport)

V Lize mistrů nastoupil už ke svému 50. utkání, čímž se stal nejmladším Angličanem, kterému se takový počin povedl. Citizens, kteří v Premier League ztrácejí dva body na vedoucí Liverpool, hostí v sobotu Chelsea. Stále jsou také ve hře o FA Cup - na konci února je čeká osmifinálový duel na hřišti Lutonu.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (17)

Přidat komentář
Gunner14

Nejúspěšnější podvodníci

Reagovat
Benzema

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ACSMan

Nenažraný šašci

Reagovat
SunFells

115 trofejí

Reagovat
SunFells

115 trofejí

Reagovat
Salfovic

To je dobře

Reagovat
Luc-Luc

Shity 115

Reagovat
El Cid z City

Poďme si to zopakovat kuci,co takhle trebl ještě jednou?

Reagovat
fenixLFC

tak este aj alisson pravdepodobne zraneny...

Reagovat
El Cid z City

V lize vás nečeká v nejbližší době žádnej extra těžkej oříšek.

Reagovat
fenixLFC

ehm, hrame na brentforde kde si po vasom poslednom zapase hovoril ze je to dokaz ze stratit sa da kdekolvek...

Reagovat
El Cid z City

To dá, ale asi budeš raději postrádat Allisona tam než proti City. Všimni si, co jsem napsal. Extra těžkej oříšek-to není stejný jako těžkej oříšek a už vůbec ne oříšek, možná ve slovenštině používáte jiné příměry.

Reagovat
Golasso

To bude tím, že úspěch nenahrazuje vyváženou stravu.

Reagovat
martin.b
Reagovat
Condrella27

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Hachim Mastour

Ahoj sexica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele