Flores požádal fanoušky o odpuštění

16.09.2007, 14:36
Aktuality
Velké rozčarování panuje ve Valencii. Jeden z kandidátů na španělský titul má sice po dvou zápasech na svém kontě šest bodů, svými výkony však ani zdaleka nepřesvědčuje. Po včerejším utkání s Valladolidem vyprovázel hráče do kabiny pískot, který největší měrou patřil trenérovi Quiquemu Floresovi...

"Hodně mě to mrzí, ale musím fanoušky požádat o odpuštění, protože vím, že to nebylo příliš zábavné a jejich reakce chápu. Je snadnější napravit věci, když jsme vyhráli. Jsem stoprocentně zodpovědný za to, co se stalo a stejně tak i hráči," řekl Flores na tiskové konferenci.

Valencia s Valladolidem prohrávala po hrubici brankáře Canizarese, který neudržel vysoký centr a Kome už měl snadnou úlohu. Slabší chvilku si poté vybral také na druhé straně Butelle, ten neudržel střelu Arizmendiho a dobíhající Morientes si již věděl rady. Valencia byla jinak v útoku téměř bezzubá a šance měla pouze po standardních situacích. V posledních dvaceti minutách byli hosté jasně lepším týmem, nakonec ale odjeli s prázdnou. V samém závěru o tom rozhodl střídající Silva, jehož ránu tečoval do protipohybu Butelleho jeden z obránců.

"Hráči musejí být na Mestalle klidní tak, aby mohli vyjít na hřiště a hrát dobře. Příjimám tlak a kritiku, zásluhou vítězství se na ten zápas nemůžeme koukat jinak. V naší hře cosi chybí, ale narozdíl od loňské sezony máme štěstí a získáváme body," dodává Flores.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*snakes

to se může stát každýmu špičkovýmu mančaftu,že nehraje dobře ale přesto vyhrává,to dělá velký tým,kterým Valencia určitě je... držím palce Netopýři, a doufám že až přijedu do Vašeho svatostánku skouknout nějakej ligovej match tak mě nezklamete.

Reagovat
HOST*steve

los ches podme...campeones 2007/08

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*simi

Reagovat
HOST*Syphoon

Hrajem špatně a vyhraváme! Počkejte až začneme hrát dobře! :) To budete koukat!! TO bude vyhrávat..........,ale poháry!

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa to stane tak potom seci uvidia jakyy tym je Valencia vsetko za to moze vysoka prehra s Villarealom nic ine sebavedomie kleslo ale nevadi zachvilu budu davat kazdym 5-0 a potom to uz pode ako po masle POME LOS CHES

Reagovat
smazaný uživatel

O jaké smůle je řeč?

Reagovat
-Kopy-

spíš štestí, že

Reagovat
HOST*nasir

at táhne supak!

Reagovat
HOST*Vincent

FLORES VEN!!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

I hrůzně hrající Valencie má víc bodů než Barca, to je opravdu katastrofa

Ale jinak doufám, že Flores poletí a konečně se bude dát na něco koukat, páč tohle, co předvádí + hlavně tahy v přestupovým období, to je unikum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele