Flamini vzpomíná na Arsenal v dobrém

02.12.2008, 10:14
Aktuality
Šest měsíců po svém odchodu z Arsenalu vzpomíná Mathieu Flamini v dobrém na působení v dresu Gunners. Arsenal prý francouzský záložník stále nosí ve svém srdci.

Z jeho slov je jasně cítit, že z Arsenalu vlastně moc odcházet nechtěl. "Byl jsem zklamaný, když jsem se pořád nemohl dohodnout s vedením na prodloužení smlouvy. Pak přišla nabídka z Milána. Je skvělé být součástí tohoto velkého klubu, ale já chtěl dál hrát za Arsenal," říká Flamini.

I přesto, že se nerozešli úplně v dobrém, vzpomíná Flamini také na Arséna Wengera. "Arséne má obrovský podíl na tom, kde Arsenal je. Umí z hráčů dostat maximum, ví nejlépe jak je motivovat," říká Flamini.

Současné problémy Arsenalu, kdy se zdá, že tým netáhne úplně za jeden provaz podle Flaminiho rychle odezní. "Nejdůležitější věcí ve fotbalovém týmu je jednota a vůle udělat všechno pro úspěch týmu. V Arsenalu to tak bylo a myslím, že i bude. Já jsem si třeba velmi dobře rozuměl s Diabym, Hlebem nebo Fabregasem. Dokázali jsme jeden druhému pomoct a to jak na hřišti, tak mimo ně," prozrazuje Flamini.

Na závěr ještě francouzský záložník zavzpomínal na anglický fotbal. "V Anglii jsem se hodně naučil. Zlepšil jsem se jak po fyzické, tak technické stránce. Každý zápas na Ostrovech je jako bitva a tím, co se počítá, je jen vítězství. Každý tým má schopné hráče a proto je vítězit tak těžké," uvedl Flamini.

Autor: Jiří Fišara / footylatest.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
stiba

kdybys chtěl hrát za Arsenal tak za něj hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

jeho odchod jsem vubec nechapal.Ale ani AW to moc dobre neodhadl.Pristoupenim na jeho podminky by sice ztratil autoritu,hraci by si pak zacali sami rikat,jaky plat si zaslouzi.Ale ted vsichni vidime,ze Flam a Alex Hleb letos Arsenalu nejvic chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaach jo Flame...to je obrovska skoda,zes odesel.Moc nam chybis.Ale to,ze jste se s AW nemohli domluvit na smlouve je trochu zavadejici.Zmamen fenomenem stotisicovych platu jsi po jedne vydarene sezone plachnul pryc.A k tomu vsemu do Italie,tam,kam se tvoje prednosti ani zdaleko neuplatni... .Snad se mu dari

Reagovat
smazaný uživatel

už začíná litovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vsichni co s Arsenalu odesli....Vieira,Titi,Anelka,Ljungberg,ted Flam(ale ti neodesli protoze by chteli...az na Titiho a Anelku).

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak ikdyž nechapu proč??? snad jenom stim vierou bych nesouhlasil...

Reagovat
smazaný uživatel

S cim konkretne?Myslim si,ze je Paddymu taky urcite lito,ze odesel.Vzdyt si obcas na AFC aj zajde;)

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo to je možne... zažil tam nejlepší roky... ale proste přišlo juve a on sel... sam to tehdy rikal ža de hledat novou motivaci... občas to chce změnu... pro arsenal byt tehdy duležity stačilo rict ze nechce a zustal by....

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje v Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak do interu sel z Juventusu ne??

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze si nema Flamstr co stezovat v Milane hraje docela pravidelne na to ze je tam tak velka konkurence na jeho postu

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné... ale za krátkou dobu je to už druhy článek kde fňuká...na tom už něco bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Bodej by ne. V arsenalu si zahral finale LM, patril k oporam tymu a pilirum zakladni sestavy. Jako sluzebne jeden z tech starsich mel velke slovo na hristi i mimo nej. A ted v prestarlem AC si musi pd zacatku vydobyt respekt novinaru, fanousku a i samotnych spoluhracu.

Reagovat
smazaný uživatel

už by se vrátil zpátky,když pořádně nehraje za AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ho ale tak najprv som povazoval gilberta za jedneho z naj def.zaloznikov a ked sa zranil tak ho flaminy uz na ihrisko nepustil :) a teraz po jeho odchode maju prilezitost dalsi a myslim ze sa v arsenale do sezony vymaka nejaky dalsi flaminy ;)

Reagovat
Devil

Ted litujes kozenky...

Reagovat
smazaný uživatel

hned by som ho bral naspet...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš to. V základu se moc neobjevuješ, tak snad se alespoň můžeš soustředit na utrácení peněz, to je taky zábava ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli je to pravda ale prý odešel kvuli penězům...jinak flamini byl loni asi nejlepší hráč arsenalu, bral bych ho zpět všema deseti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele