FLACHI: NECHCI HRÁT BEZ DIVÁKŮ

06.02.2007, 08:25
Aktuality
Italský fotbal by se po jednom odloženém víkendu mohl znovu rozběhnout už tento týden, ovšem podle autorit by se tak na většině stadiónů stalo bez přítomnosti diváků. S tím nesouhlasí útočník Sampdorie Francesco Flachi - to už by raději nehrál vůbec.

Nedělní ligový zápas mu zřejmě jako všem ostatním fotbalistům chyběl, ale v uzavření bran stadiónů nevidí ideální řešení. "Strávil jsem neděli s rodinou, ale není to dobré, být za této situace v neděli doma. Doufejme, že se něco skutečně změní, ale nesouhlasím s tím, aby se další kola hrálo za zavřenými dveřmi," nechal se slyšet Flachi.

"To by bylo nejhorší řešení, fotbal bez diváků, to není ono. V tom případě už je lepší nehrát vůbec," dodal. Ale jaké řešení navrhuje? Podobně jako řada jeho kolegů - řešení, které se osvědčilo. "Měli bychom okopírovat anglický fotbalový model, jejich politiku a metody. V Anglii je na stadiónu zábava pro celou rodinu, u nás vždy riskujete," má jasno o ideální budoucnosti.

Ideální by jistě byla, ale jak rychle je možné takové změny zavést? Jak rychle vybudovat kvalitní kamerový systém, jak rychle schválit potřebné zákony? Pokud se má sezóna dohrát bez komplikací a termíny, neměl by se start příliš odkládat...

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je zrovna hráč, kterýmu by to dost vadilo, z každýho gólu se tři minuty raduje...

Reagovat
sansiro

a třetina z nich je nůžkama...

Reagovat
smazaný uživatel

:DD kdysi fakt jo, teď už moc ne, už spíš z penalt...

Reagovat
HOST*1860

fotbalse raje prodivaky, ne?

Reagovat
HOST*Zak

Stejně tak ale je možno napsat, že se nehraje (nemá hrát) pro to, co se o víkendu stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

By bylo možná dobrý si uvědomit, že v Anglii jsou stadiony na úplně jiný úrovni než v Itálii. Na těch rozpadlinách se toho asi moc vymyslet nedá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele