FK Moskva bez trenéra, na svou funkci rezignoval Blochin

27.11.2008, 15:21
Aktuality
Moskevské FK vstupovalu do ligové sezony 2008 s velkými ambicemi a jedním z cílů klubu z hlavního města Ruska byla účast v příštím ročníku Ligy mistrů. K tomu všemu měl přispět i trenér Oleg Blochin, pod jeho vedení se však týmu příliš nedařilo a bývalý kouč ukrajinské reprezentace dnes po dohodě s vedením na svou funkci rezignoval...

"Život trenéra je plný podobných momentů. Ale nemyslím si, že deváté místo by bylo až tak špatným výsledkem," řekl Blochin poté, co oznámil své rozhodnutí.

Blochin se kormidla moskevského klubu ujal před rokem a stal se nástupcem odvoleného Leonida Sluckého, pod jehož vedením FK před rokem obsadilo čtvrtou příčku. Na třetí CSKA mu přitom chyběl jenom jeden bod.

FK Moskva se leto vůbec nepodařil vstup do soutěže a dlouho se pohybovalo okolo sestupových příček. Těm se nakonec s velkým přehledem vyhnulo, deváté místo se ziskem 38 bodů s dvaadvacetibodovým mankem na mistrovskou Kazaň přesto úspěchem není.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
georgeo

pro ambiciozní klub je to určitě zklamání, tak se není ani čemu divit, že skončil. Když předchozí trenér skončil po čtvrtém místě, tak by bylo velké překvapení, kdyby to Blochin přežil a tak raději zvolil důstojnější odchod. Jde vidět, jak je ruská liga vyrovnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho prakticky vyhodili...

Reagovat
georgeo

tak byl přinucen rezignovat....na věci to nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Musí si trhat vlasy, že Leonida Sluckého vyhodili. Blochin to vůbec nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

nevis jestli je o Blochuna nekde zajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad šance pro Hubníka...

Reagovat
georgeo

další z fotbalistů, kteří se v Rusku zakopali

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mas naprostou pravdu. Bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Hubník začne zase hrát.... a oddychl si určitě i Maxi Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

njn. Snad přivedou ňákýho good coacha pro oba

Reagovat
georgeo

a nebo Maxi Morales, pokud jsem si nespletl klub (jestli není v Dynamu)

Reagovat
smazaný uživatel

M. Moralez je na hostování zpátky v Argentině, ale o tom už se tady diskutovalo, pro něj byla ruská liga krok vedle.. ten to celkově bude mít v Evropě těžký..

Reagovat
georgeo

na ten článek si vzpomínám a tuším, že by se tam měl v lednu vrátit zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

..co mám info z klubu od kluků co tam hrajou, tak byl Blochin jako kouč velmi arogantní a neoblíbený..viz. odchd Adamova do Kazaně.. všichbi si ulevili, že odchází.. mohl jsem i osobně poznat Leonida Sluckého z jeho působení v FK Moskva a to je pan trenér!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele