Firmino ukázal své kvality, potěšilo Kloppa

14.01.2016, 20:50
Aktuality
Liverpool ve včerejším ligovém utkání vybojoval cenný bod s Arsenalem, na čemž měl velkou zásluhu dvougólový střelec Roberto Firmino. Ten si následně vyslechl chválu i od manažera Jürgena Kloppa...

Reds se zásluhou bývalého tahouna Hoffenheimu hned dvakrát ujali vedení, to však nedokázali opakovaně udržet a nakonec museli dotahovat, což se jim nakonec povedlo.

Konečná remíza je tak pro celek od řeky Mersey určitě ziskem, přestože nyní Liverpool na svého rivala, jenž se vyhřívá na čele ligového pelotonu, ztrácí propastných 12 bodů.

Roberto Firmino si dvěma zásahy vylepšil bilanci na celkové tři góly a po zápae si vyslechl zaslouženou pochvalu. "Mohl bych jeho výkon rozebírat půl hodiny, ale to by bylo zbytečné, když vím, co dokáže," řekl Klopp na adresu brazilského reprezentanta. "Proti Arsenalu ukázal své kvality. Během zápasu vystřídal několik pozic a všude hrál skvěle," dodal německý manažer.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (398)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele