Fiorentina vyloučila odchod Prandelliho k reprezentaci

01.12.2009, 18:56
Aktuality
Bývalý prezident Fiorentiny Diego Della Valle vyloučil možnost, že by trenér "fialek" Cesare Prandelli převzal po Marcellu Lippim italskou reprezentaci. Italský tisk do role žhavého favorita na tuto pozici pasoval právě Prandelliho. Všeobecně se očekává, že Lippi prestižní funkce po nadcházejícím mistrovství světa zanechá.

"I když je to vynikající taktik a tyto informace nám lichotí, vůbec nezvažujeme možnost jeho odchodu z klubu," řekl někdejší prezident momentálně desátého týmu italské Serie A.

Navzdory poslední prohře Violy na San Siru s Interem Milán a ne zcela příznivému postavení v ligové tabulce, na evropské scéně zažívá toskánský klub úspěšné období. Minulý týden se po výhře nad Lyonem poprvé v této dekádě probojoval do osmifinále Ligy mistrů.

"Pro tohle město je to velká satisfakce," vysvětlil Della Valle. "To, jak si Fiorentina momentálně vede není náhoda. Vyžadovalo to dlouhou cestu, velké investice a hodně důvěry." Na celkové vítězství v prestižní soutěži ale alespoň zatím nemyslí.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já si nedokážu představit, že by Prandelli odešel z Florencie...

Btw. Della Valle je už zase prezident? Já nezaregistroval, že by se vrátil zpět do funkce, potom co nedávno odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: (ne)jen pro místní Interisty: jak jste spokojený s Thiagem Mottou?

Reagovat
Jajinek

No škoda, že se už 2x zranil. Je potěšující, že ho José nestaví na DM ale dává mu celkem prostor i v podpoře ofensivy, jak to měl i v Janově. Zatím takové rozporuplné. Pár zápasů se mu povedlo, třeba derby a nedávno zápas v Boloni, ale někdy zase umí být dost nevýrazný až neviditelný. Ale je vidět, že přihrávku má výbornou, takže myslím, že bude dobrou posilou. Do naší zálohy se hodí, ale zatím je právě kvůli těm zraněním asi brzo na to nějak hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

díky. Ono s tou vaší zálohou - nic ve zlym - potřebujete (na evropské úrovni) nutně někoho tvořivýho, Dejan to sám neutáhne. V Serii A to stačí bohatě už pár sezon, ale myslim, že by stačilo k defenzivnímu duu Cambiasso-Motta dát někoho trochu tvořivějšího než je Zanetti a Muntari...

Reagovat
Jajinek

tak ideální varianta je pro mě stále Zanetti - Cuchu - Drago a před nimi Sneijder. Wes je ale stále zraněný. Ono to posunutí Dejana dozadu ke Cambiassovi je uplně super, protože si oba rozumí a umí jak bránit a tak i zaútočit a je to takové variabilní. Zanetti musí hrát, když hraje Maicon, protože jediný dokáže zajišťovat ty jeho výlety. Pokud je Zanetti na beku, příjde ke slovu Motta, stejně tak když je zraněný Wes a Dejan jde na podhrot. Muntari je na venkovní hřiště proti silným soupeřům.

Reagovat
Benesse

no práve na to tam bol Sneijder ale ten je tiež marod..

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaticky clovek. Vedel by som si ho predstavit namiesto Lea do AC. Napadlo ma tiez vymenit pozicie Lea a Tassottiho!

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně asi nejlepší allenatore v Itálii..., už pár let mi celkem pasuje do Juventusu. zasloužil by si udělat ten poslední krok do absolutní špičky.

p.s.: čím dál tím víc žeru taky Allegriho...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej ve fanklubu M.A. . I když ono se to nezdá, ale Cagliari velmi nenápadně výrazně posílilo mužstvo a navíc se pořád dost hráčů zlepšuje. Dessena, Lazzari nebo Jeda často jen na lavce, přitom hrají parádně. Jak už tady někdo psal na jaře, je to trochu fotbal jako z La Ligy .

Reagovat
Tsigi

přesně dokonalý je, že i proti velkým klubům do toho jdou na vostro, jsou mi hodně sympatičtí

Reagovat
smazaný uživatel

právě tím jejich herním stylem si mě získal..., ruku v ruce s výsledky. přitom by se dalo na první pohled říct "no-name team". já sám je ještě loni tipoval na sestup, letos jsem od nich opět nic moc nečekal a už podruhý mě Allegri propleskl...

jsem rád, že se Dessena zvedá..., pomalu jsem se bál, že ho Doria zabila.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele