FIORENTINA SI PLÁCLA S LUPOLIM

26.02.2007, 13:19
Aktuality
Itálie se v létě dočká návratu jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů posledních let. Fiorentina se dohodla na smlouvě s útočníkem Arturem Lupolim, jemuž v červnu vyprší kontrakt v Arsenalu Londýn. Italský klub to oznámil na svých internetových stránkách...

Celý přestup byl na spadnutí již od poloviny ledna. Lupoli se netajil úmyslem ukončit nepovedené působení v Anglii a odejít do Fiorentiny, velký zájem měl i samotný klub a výsledkem všeho je pětiletý kontrakt. Se sklopenými hlavami tak ze souboje o mladou hvězdu odešly AC Milán, FC Turín nebo Neapol.

Lupoli přišel na Highbury v létě roku 2004 z Parmy. Ta přišla současně hned o dva své klenoty, do Manchesteru United tou dobou přestoupil i Giuseppe Rossi. Mladý Lupoli se během svého působení v Arsenalu nedokázal prosadit do prvního týmu a manažer Arsene Wenger ho nasazoval jenom v pohárových zápasech. V těch Lupoli nezklamal, trefil se hned ve své pohárové premiéře a přišly i další zásahy.

Ani před začátkem letošní sezóny si 19letý útočník důvěru francouzského kormidelníka nezískal a za získáním herní praxe odešel na hostování do druholigového Derby County. Tady na sebe upozornil především svým výkonem v utkání třetího kola FA Cupu, kdy nasázel tři branky do sítě Wrexhamu. V League Championship na své pažbě dvojnásobný počet zářezů, tedy šest.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

výborně Fiore!

Reagovat
HOST*Tavo

super

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je pravda ze patri k nejvetsim italskym talentum,ale v arsenalu je dost mladych talentu a ne kazdy se prizpusobi ke hre arsenalu.Budem na nej vzpominat v dobrym...

Diky ti Arturo a hodne stesti!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele