Fergusona rozzuřil tvrdý zákrok Pogatetze

24.09.2008, 09:26
Aktuality
Emanuel Pogatetz je znám svou tvrdou hrou a na to včera doplatil Rodrigo Possebon. Fotbalista Manchesteru United se stal obětí zákroku obránce Middlesbrough, okamžitě byl převezen do nemocnice a má podle všeho zlomenou nohu. Tento moment řádně rozzlobil manažera Red Devils Sira Alexe Fergusona...

"Byl odvezen do nemocnice a vypadalo to hodně špatně. V dalších deseti minutách byli všichni ochromení a ztratili koncentraci. V případě takových zákroků ještě soupeř vždy tvrdí, že je nevinný. To je něco, co nemohu pochopit. Měl by rovnou odejít pryč. Jeden z jejich náhradníků křičel, že neměl být vyloučen a našemu hráči nic není. Omluvil se alespoň Gareth Southgate. Byl to ošklivý zákrok. Viděl jsem ho na videu a už ho nikdy vidět nechci," řekl po utkání Ferguson.

Rodrigo Possebon tak nebude vůbec v dobrém vzpomínat na svůj debut v základní sestavě prvního týmu Manchesteru United. Utěšit ho částečně může výsledek. Red Devils dokázali vyhrát 3:1 a postoupili do dalšího kola Carling Cupu.

"Získal míč, ale druhou nohou zasáhl soupeře. Proti vyloučení nemám námitky a jenom doufám, že pokud jde o vážné zranění, tak se rychle zotaví. Někteří hráči na naší lavičce neměli tak dobrý výhled jako já. Bylo to ošklivé a musíme se omluvit Alexi Fergusonovi. Mluvil jsem s ním a dal to do pořádku," prohlásil manažer Middlesbrough Gareth Southgate.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (90)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nesnášim hráče, kteří si myslí, že když nejdřív zasáhnou balón, až pak zlomí protiháčovu nohu, že to neni faul. Některým hráčům chybí ohleduplnost. Jako by byli zaslepený v určitejch okamžicích. Ale většinu to schytaj ostatní...

Jinak škoda těch chyb Middlesbrough, mohl být zajímavý další zápas.

Reagovat
Xavi

Klasičtí řezníci, co s balonem neumí nic, to co ti obránci udělali před 2 a 3 gólem je fakt k smíchu, zákrok netřeba komentovat... Ale krásná moderátorka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je na kriminál.. a ti beci middlesbrough na pokutu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*To bylo na Xaviho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogatetz fuuuuuuuuuuuj hovad jeden

Reagovat
smazaný uživatel

A ževraj Britky sú škaredé... Vidím, že aj medzi nimi sa nájde kočka na pohľadanie

Reagovat
Xavi

Britky jsou škarédé jak noc. Jedna to nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono na tom neco bude....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu čemu se ten řezník ještě divil jinak maj jistější obranu middlesbrough no

Reagovat
Devil

Prase!

Reagovat
Josifek

Pogatetz je prase, to ostatně dostatečně demonstroval na nedávném MS...

Reagovat
Josifek

Teda ME samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogatetz se mi jako řizný obránce líbil a je za to ceněn. Tenhle zákrok a jemu takové opravdu nechápu.. Jasný úmysl zranit protihráče. Tohle už je skoro na kriminál. Sám bych nechtěl zažít takový debut..

Reagovat
smazaný uživatel

Debut to sice nebyl, ale jinak máš naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Debut v základní sestavě myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě beru zpět

Reagovat
Zajda

No podle mého byl jeho faul krutý a nevybíravý...Pogatetz je tímto stylem hry znám a nepřekvapuje mě to. Jsem zaujatej proti hráčům ManU, ale doufám že se Possebon brzy uzdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

co cakate od rakusana ..a este tam je ten pako tusim kapitanom,ze???

Reagovat
forrest

Některá zranění jsou smolná, tohle byl však jasnej úmysl a měl by za to dostat trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogatetz je výtečný obránce, ale s tou tvrdostí to někdy skutečně přehání... Zkrátka takový rakouský Řepka, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Řepák sice hraje tvrdě, ale žádné hráče nefauloval, tak že by byl dlouhodobě zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale dost mě to překvapuje, protože ty skluzy vypadaj dost ostře od něj vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, to je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

"Dobrou zprávu si od lékařů vyslechl Rodrigo Possebon, brazilský fotbalista ve službách Manchesteru United po včerejším zákroku Emanuela Pogatetze nemá zlomenou nohu."

Aspoň že tak!

Reagovat
smazaný uživatel

kdopak to mluví?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš jak přeju i ostatním týmům

Reagovat
Tomanatura

Chudák... Kvalitní výkon podal, ale to zranění. Musel dýchat ten hnus z přístroje a mluvit musel Anderson. Zvládne to

Reagovat
smazaný uživatel

Občas je úplně fantastické sledovat, jak se někteří hráči svými brutálními zákroky brání PL před brazilskou verbeží tím, že ji dlouhodobě zraňují...

Zmiňovaným Brazilcům to samozřejmě osobně nijak nepřeji, ale zkrátka ostrovní fotbal není nic pro ně (až na výjimky). A když chtějí prznit tvrdý anglický styl nějakým tanečkem nad míčem, anglický fotbal se sám vzepře a této nemoci se zbaví tak, že je ztrestá v tom lepším případě z jejich pohledu boulemi nebo modřinami a v tom horším případě pro ně několikaměsíční marodkou, či dokonce znechucením sportu.

Je to taková schopnost „samoobnovení,“ která však bohužel funguje jenom do určité míry a samozřejmě může nastat situace, kdy už to stačit nebude a tedy nebude ani cesty zpět. Ovšem i tak mě to fascinuje…

Už jenom čekám, kdy to vezme Robinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz pises tohle, tak tim jen ukazujes, ze toho hrace vubec neznas. Jestli si jeste nekdy proti sobe zahraji, tak to Rakusak od nej poradne schyta. Obecne vcera mel tech slapaku, skluzu a prohranych souboju s Possebonem plny zuby, tak mu to holt ujelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravdou, že zmiňovaného Brazilce opravdu neznám... Nicméně proto to ale taky k jeho osobě nijak nevztahuji (tedy pouze k tématu zranění Brazilců) a píšu to vysloveně obecně.

Či-li říkáš, že není takový ten strašný typ hráče, co by si zastavil míč, přestal na chvíli hrát (maximálně zkoušel přešlapovačku), rozhlížel se a pak teprve soupeře obcházel či obehrával?

Reagovat
Tomanatura

Takový Alex, jenž hraje za CFC asi těžko bude simulovat, nebo ho někdo zraní. Ten svou tvrdostí spíše vyniká...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam asi píšu až na pár výjimek?

Reagovat
Tomanatura

Já teda vím jenom o jednom brazilském simulantovi.

Reagovat
Tomanatura

Hm, akorád že Rodrigo hraje úplně jinak, než Brazilci. Je to takový Gilberto Silva. Kdybych to nevěděl, neřekl bych, že je brazilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tenhle názor si dej facku!

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem obrázky a tu zlomeninu měl tak velkou že mu vylízala kost a tekla mu kolem toho krev!!Neřád jeden Pogatetz

Reagovat
smazaný uživatel

Wašek: "Dobrou zprávu si od lékařů vyslechl Rodrigo Possebon, brazilský fotbalista ve službách Manchesteru United po včerejším zákroku Emanuela Pogatetze nemá zlomenou nohu."

no chlapi nejako si odporujete

Reagovat
smazaný uživatel

Měl rozřízlou kůži, to asi byla ta "kost".

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, uplne vsichni jsme videli, jak mel nejmin 10 cm kosti vyrazenou ven...

Reagovat
honziss

A ještě mu čouhal i kousek lebky, na to nezapomeň.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Devil

Zlomeny to nema!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ovsem tohle je jasne... Je to brazilec, takze pochybuju, ze by uz nekdy chtel opet hrat Premier League a pokud ano, vzdy bude mit urcity strach a nebude chodit do ostrych souboju... Za to on nemuze, ale celkove v nem to bude a on se toho jiz nezbavi :-((( je mi to lito, protoze i presto, ze to byl brazilec, tak si na anglickou hru zvykal dobre a byl by z nej skvelej hrac, ale tohle zraneni mu to hodne zkomplikuje... Pogatetz je neschopny idiot a tohle se vysvetlit neda... Proste mel jit hned pryc a nemel se hloupe vymlouvat, ze nic neudelal, protoze kdyby se podival na jeho nohu, tak by mu asi doslo, ze Rodrigo si tam takovou diru neudelal....To co rikali ostatni hraci Boro, to uz je opravdu k zamysleni

Reagovat
honziss

Myslíš si, že Possebon po jednom zranění už nikdy nebude chtít hrát PL? Já myslím, že bude. Do soubojů bude chodit stejně a rozhodně v něm tato událost nezůstane do smrti. "A byl by to dobrej hráč". Proč byl by to? Bude, jedno zranění ti kariéru nezničí.

Pogatetz je kvalitní obránce, jen má svůj styl hry. Že to teď přehnal z něho nedělá neschopného idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde tady ale o princip... On uz se bude automaticky bat, stejne tak, jako se uvnitr boji i Petr Cech i kdyz stale silacky rika, ze se do souboju chodit neboji... :-))On uz to navic bude mit porad v sobe, protoze je to brazilec a ta liga pro nej bude moc tvrda, i kdyz je pravda, ze by ho podle vykonu na hristi a celkovemu obrazu hry nikdo na brazilce netypoval...Ja neverim tomu, ze bude pak vzdycky chodit do souboju tak drsne, jako to udelal ted... Pogatetz proste pro me je naprosto spatnej hrac a neni to jen z duvodu, ze udelal tenhle faul, ale proste svou kvalitu uz pomalu, ale jiste ztraci cim dal jasneji a tak se musi ukazat situacemi, ve kterych je evidente pozdeji a pote takhle idiotsky zasahne primo nohu Rodriga...

Reagovat
honziss

Takže to tak asi bude. Asi ho znáš líp a víš že se bude vždycky bát. Vlastně všichno fotbalisté, kteří si při fotbale přivodí nějaké zranění, už se vždycky budou bát chodit do soubojů, při kterých se mu to zranění stalo. Ale všichni vlastně jenom silácky tvrdí, že se toho nebojí.

Pogatetz kvalitu ztrácí přímo před očima. Je to úplně viditelné jak z něho odpadává.

Odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kde beres porad tu jistotu, ze si chytrejsi :-))) No, pokusim se ti to naposledy, ze si to ty, vysvetlit... Netvrdim, ze kazdy hrac se boji po nebezpecnem a nechutnem zraneni chodit do souboju, neboji se skoro zadny hrac, ale vnitrne se boji telo, smysly a hlavne mozek naviguji telo a chteji ho ubranit temto nebezpecnym vlivum okoli, takze hrac s tim tezko neco udela, i kdyz si rika, ze se bat nebude, ze se to jiz nikdy nestane... Bohuzel hrac to podvedome citi...Navic je to duchem i telem brazilec, coz je dalsi duvod, proc to pro nej bude tezsi.. Kdyby to byl anglican, tak se oklepe a hned se brzy vrati do hry, ale pro naivniho brazilce to bude desetkrat horsi... Pogatetz ztraci kvalitu uz delsi dobu, ale ty si to neumis pripustit, hold tve znalosti nesahaji daleko, tak prosimte nemluv o veci, ktere nerozumis a pote nevnucuj svuj nazor nekomu, kdo na nej neni zvedavy :-))))

Reagovat
honziss

Jednak, neřekl jsem, že jsem chytřejší. Takže pracuj s fakty, když vedeš dialog.

K tomu podvědomému strachu, pokud jsi tohle studoval a brali jste to na fakultě, asi mi nezbývá než ti věřit.

A prosím, nezmiňuj se o fotbalových znalostech jiných uživatelů, shazuješ tím především sebe. A říct, že mluvím o věci které nerozumím? A ještě k tomu, že ti vnucuju svůj názor? To je teda síla kde bereš to přesvědčení.

Radši končím tento dialog, protože by to skončilo jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to radeji ukoncim, protoze kazdy mame svou pravdu a vedlo by to pouze k zbytecne hadce :-))) Mimochodem ty jsi kladivar?:-P

Reagovat
honziss

Ano jsem fandou kladivářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely, takovy verni fanousci tady nejsou :-)))) Co rikas na vcerejsi prohru s Watfordem?

Reagovat
honziss

Už jsem to napsal u článku s Laštůvkou. Obrovské zklamání. Ačkoliv jsme měli územní přavahu, mnohdy dost znatelnou, tak jsme si prostě nedokázali vytvořit gólové šance. Watford měl štěstí, no. A Laštůvkovi bych rozhodně nedával za vinu tu prohru, jasně ten gol byl jeho, ale jinak chytal spolehlivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale to vetsinou tak byva... Dokud je brankar spolehlivy, nikdo ani necekne, ze je dobry, ale jakmile udela chybu, je z nej najednou pro media a tyhle fanousky na tomto webu ten nejhorsi brankar, ktere vzdycky chybuje, coz je hrozny....Mam na mysli to, ze je hrozny, jak lide se na tu situaci divaji tak strasne zaslepene... Ja mu to preji, uz jen z toho duvodu, ze jsem ostravak :-)))

Watford mel stesti, ale takovy stesti uz mit nebude, jak v poharu, tak ani v lize... Neverim, ze by to zase dotahli do ligy, ale kdo vi, mozna na to maji, i kdyz jim to prilis nepreju...

Vam strasne chybi Dean... Kdyby hral, urcite by to vypadalo jinak... I ja bych ho v United privital, misto toho predrazeneho Bulhara

Reagovat
honziss

Tak média z něj nejhoršího brankáře nedělají, ani Zola he nekritizoval. To pouze čeští fanoušci, kteří si ho pamatují pouze z angažmá ve Fulhamu a po větě "Laštůvka udělal chybu" už je pro ně jasné, že u nás "hoří".

Reagovat
smazaný uživatel

co myslis slovnym spojenim "verni nejsou" ...

Reagovat
honziss

Taky nad tím uvažuju, jak to bylo myšleno. Jsem fanda West Hamu, ale stejně tak tady jsou fandové Tottenhamu, Newcastlu nebo Blackburnu.

Reagovat
fantomas

Ono by se to taky dalo vyložit uplně jinak. My jsme ale pochopili, že asi narážel na fandy z "menších" celků, ale "nejsou" bylo každopádně dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel sem rict, ze jich tady je pocetne malo, coz je dano tim, ze dnesni mladez a celkove fanousci jdou fandit tam, kde jsou uspechy, proto si vazim fanousku tech mensich klubu :-)))

Reagovat
fantomas

Myslim, že jich tu furt neni tak málo.

Reagovat
honziss

Tak já Kladivářům začal fandit v době, kdy třeba taková Chelsea byla klub na stejné úrovni jako právě my. Bráno s trochou nadsázky..

Reagovat
honziss

To mi právě došlo, že asi myslí fandy týmu ne z B4. Ale nevidím právě důvod, proč já bych měl být věrnější fanda, než třeba fanda Blackburnu.

Reagovat
smazaný uživatel

spravne, vies Antooz len v podstate konstatuje stav aky je, je vsak dolezite poznamenat ze je tu dost vyzretych fanusikov jak velkych, tak mensich klubov... Napisal to akoby bol naozaj fanusik mensieho klubu cosi viac... Dolezite je ako sa dany fanusik prezentuje nie akemu klubu fandi (ak by sme sa bavili do detailov tak by mal vediet objasnit preco danemu tymu fandi, odkedy a pod..) V kazdom pripade naozaj jeho veta bola trosku mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

spravne, vies Antooz len v podstate konstatuje stav aky je, je vsak dolezite poznamenat ze je tu dost vyzretych fanusikov jak velkych, tak mensich klubov... Napisal to akoby bol naozaj fanusik mensieho klubu cosi viac... Dolezite je ako sa dany fanusik prezentuje nie akemu klubu fandi (ak by sme sa bavili do detailov tak by mal vediet objasnit preco danemu tymu fandi, odkedy a pod..) V kazdom pripade naozaj jeho veta bola trosku mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Tak víš co. V Anglii fandím WHU, tak si řekne, že je to dobrý, že fandím "menšímu" klubu, ale já kdybych měl říct klub svého srdce, kterému fandím nejvíc, tak řeknu FC Barcelona, které fandím od doby, co jsem se začal zajímat o fotbal. West Ham jsem si oblíbil o něco později.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si klesol v Antoozovych ociach

Reagovat
honziss

Tak to mě bude trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, komu fandi, spise o to, ze si ho cenim, ze nefandi trebas Realu, Chelsea, Bayernu, Lyonu atp. Ze proste fandi tomu, kde ho srdce pritahuje a ma k tomu nejaky duvod.... Jen jsem chtel poukazat, ze minimalne 70% fanousku na tomhle webu by nikdy nefandilo klubu, ktery je mimo big4, protoze vetsina z nich chce jen uspechy, tedy hlavne fanousci Chelsea, ale bohuzel i nasi fanousci.... Urcite je tady mnohem mene fanousku, kteri fandi klubu mimo big4, nez tech, kteri fandi tymu z big4, ale s tim nic neudelam... Proste jde taky o to, ze z tech 70% fanousku, kteri fandi tymu z big4 je asi jen mensi polovina opravdu verna a kdyz rikam mensi, tak tim myslim mnohem mensi... Ostatni jsou vlastne ti, kteri preskakuji tam, kde jsou uspechy, nebo fandi kvuli jednomu hraci, nebo jdou tam, kde je to prave modni :-(((

Reagovat
honziss

Tak nefandím Realu, Chelsea, Bayernu ani Lyonu, ale fandím Barceloně. Jak už jsem napsal. Ale taky k tomu mám důvod..

Reagovat
honziss

Když už jsem u těch top týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka tych 70%...napada ma bruce-ov vyraz "gloryhunter"... no tak ako som napisal honzissovi je to vysoko individualna zalezitost, a len podla vystupovania zistis, kto je skutocny fanusik a kto nie...ManUtd?

Reagovat
fantomas

Pogatetz určitě kvalitu neztrácí, to je holý nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vec nazoru, me jde tenhle hrac celkove proti srsti, tak to mozna hodnotim moc subjektivne, ale takovych hracu je vice... Neumi hrat tvrde, ale brutalne...Je pravda, ze Pogatetz umi hrat i tvrde, ale bohuzel casto hraje az brutalne, oslabuje svuj tym a jeho vcerejsi reakce jen dokazuje, jaky je to idiot... Ale kdyby se tohle stalo napriklad Upsonovi, nebo Gallasovi, tak oba tvrdite neco jineho, ale to je vec nazoru :-))))

Reagovat
fantomas

Ne, Gallas neni z nejchytřejších, ale bavíme se tu o fotbalu nebo etiketě?

Reagovat
vodka

Pogatetz svoji kvalitu rozhodně neztrácí, hraje pořád stejně. on prostě hraje tak, aby přes něj nikdo neprošel, i za cenu faulu. Hraje tvrdě, to ano, ale ne brutálně... Navíc se mi právě v poslední době zdá, že začal mít i trochu organizátorské schopnosti... Navíc je momentálně i kapitán, hecíř a takové to srdce Boro...

Reagovat
smazaný uživatel

at se zpamatuje neni doma !!!

Reagovat
smazaný uživatel

........Aspon ze Mufc vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

tjn..byl to hrozny zakrok...ale nastesti ze M.U vyhrali....

Reagovat
smazaný uživatel

ManU nesnáším, ale tohle je hnus. Pogatetz už na Euru ukázal, že je hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

taketo zakroky do PL patria

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutne ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme su neodmyslitelne späté... taketo zakroky nepatria ani do irackej ligy...

Reagovat
Devil

Ze takove zakroky do PL patri bych nerek,ale je fakt,ze par podobnych uz k videni bylo!

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa hore

Reagovat
Devil

na co?

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutne ale je to tak

mozno som to zle napisal tak prepac

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že Roy Keane byl svatoušek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele