Ferguson selhal při pokusu koupit Anelku

24.11.2007, 08:53
Aktuality
Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson prozradil, že se v minulosti snažil zlákat Nicolase Anelku, ale s nabídkou prý neuspěl. Není vyloučeno, že se po francouzském střelci bude v zimě znovu vyptávat.

Veřejným tajemstvím totiž je, že Nicolas Anelka by rád opustil Reebok Stadium a zamířil do věhlasnějšího klubu. Na jeho přestup se už pomalu připravuje také manažer Gary Megson. V Anelkovi tuto chuť vyvolal odchod manažera Sama Allardyce do Newcastlu.

V tisku se neustále spekuluje hned o několika variantách. Nejpravděpodobnější se zdá být návrat do Manchesteru City, kde ho již vyhlíží Sven-Göran Eriksson. Stále ale může skončit u sousedů na Old Trafford.

Právě kouč Manchesteru United přiznal, že se již několikrát snažil Anelku získat, ale nikdy se svoji nabídkou neuspěl. "Zkoušeli jsme ho koupit několikrát, protože je to vynikající hráč," řekl trenér mistrů Anglie s tím, že francouzský útočník disponuje neuvěřitelnou rychlostí a schopností nepřetržitě střílet branky.

"Sam Allardyce do něj vložil veškerou důvěru, přestože se mu předtím v několika klubech nedařilo. Ale pak se usadil a byl šťastný, což je pro hráče jako je Anelka důležité. Sam riskoval, ale Bolton se zdál být pro Anelku pravým klubem," myslí si Ferguson.

Bývalý hráč Arsenalu nebo Realu Madrid změní klub podle anglického tisku už v lednovém přestupním termínu. Megson už proto vyhlíží případné posily, které by Anelku plnohodnotně nahradily.

Autor: Pavel Janega / dailymail.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Do United bych ho bral ! I kdyz by tam mel hodne velkou konkurenci , Rooney , Tevez a i Saha jsou spickovi utocnici !

Reagovat
smazaný uživatel

Saha není špičkový útočník. A Tevez bez Rooneyho je poloviční. Dnes se to zase ukázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rooney bez Teveze je taky půlka

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to dost problemovy hrac,top jeho kariery byl ARSENAL,ale pral bych mu to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele