FERGUSON HEINZEHO NEPRODÁ

19.07.2007, 12:19
Aktuality
Manažer Liverpoolu Rafael Benitez se po posile do obrany bude muset porozhlédnout jinde, než v Manchesteru United. Z táboru odvěkého rivala měl na Anfield Road zamířit Gabriel Heinze, tento přestup ale vyloučil manažer Red Devils Sir Alex Ferguson...

"Mohu vás ujistit, že Liverpool Gabriela Heinzeho nezíská. Máme za něho hned několik nabídek, ale všechny jsme odmítli," řekl k celé situaci Ferguson.

Argentinského obránce ze základní sestavy Manchesteru United letos vytlačil Patrice Evra a hráč prostřednictvím svého agenta dal na vědomí, že by rád odešel. Zájem měly Inter Milán nebo Real Madrid, šest milionů liber pak neúspěšně nabízel Liverpool.

"Heinzeho agenti sice něco tvrdí, ať už si ale myslí cokoli, rozhodující slovo máme my. Nevím přesně, co si myslí Gaby, protože vše přichází od jeho agentů, ale tak to jde již rok a půl," dodává Ferguson.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*jiri - fcb

Nevím, jestli je dobrý, držet v kádru hráče, kterej nemá flek v základu a má ambice ho mít .

Stejně si myslím, že to Fergie jen hraje a chce za něj dostat co nejvíc. Dejte 10 mega liber a je váš, že jo, Alexi

Reagovat
HOST*Zak

Tak na tom by nebylo nic špatného , spíš tak to chodí. Prodat ho do LFC by bylo absurdní, uvidime jak dál. No snad zůstane, skvělý hráč...

Reagovat
HOST*

Do Liverpoolu ho stejne nikdy nepusti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodil agenta, kterej ho cpal do Chelsea, Barca chce Del Horna a asi ne jen na jednu sezonu, takže začínám mít obavy, že skončí u nás .

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu by byl Del Horno dobrou volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň by španělští novináři mohli něco zmínit o zájmu Realu a cena by šla hned o tři mega nahoru, jako nám to culos udělali u Drenttheho...

Reagovat
HOST*

heinze do live...

Reagovat
HOST*Zak

Reagovat
HOST*

nepojde...

Reagovat
HOST*

nech ide do porta

Reagovat
HOST*Parker

No, kdyby ho někdo nechal hrát stopera, tak by mohl být zase opora věk, zkušenosti i schopnosti už na to má.

Reagovat
HOST*Zak

Stopera v United bude hrát pouze v případě potřeby. Stále je rozdíl nastupovat jako střední obránce v systému se třemi obrány (Argentina) než čtyřmi... navíc na levé straně mu sedí, Evra letos hrál sice dobře, ale nikde není psáno, že příští sezonu nebude první volbou právě Gaby.

Reagovat
HOST*Carlitos

jak to myslíš, že Argentina hraje na 3 obrance??? Zanetti (Ibarra) - Ayala (Burdisso) - Gaby Milito (Díaz) - Heinze (Zanetti)

Reagovat
HOST*Zak

Není tomu nikterak dávno.....

Reagovat
Slejdy

vzdyt heinze je lama .. nesnasim ho ...

Reagovat
HOST*Zak

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Ivan Heinze je jeden z nejlepsich obrancu na svete ... a patri do ManU ...I hate CFC

Reagovat
HOST*lop

uffffffffffff eštěže ho dědek neprodá.

Reagovat
HOST*españa

ale prodá

Reagovat
Slejdy

vzdyt je to traged nesnasim ho

Reagovat
smazaný uživatel

ja tebe taky nesnasim no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele