Fenin zřejmě v následujícím týdnu posílí Juventus

16.12.2007, 09:29
Aktuality
"Bianconeri" neustále slídí po celé Evropě a hledají perspektivního útočníka, který by za pár let svými góly táhl celý Juventus. Tím vyvoleným je teplický forvard Martin Fenin, který se údajně za pár dní stane spoluhráčem bývalého reprezentanta Pavla Nedvěda.

Poté, co se turínskému celku podařilo chytnout do sítě švédského talentovaného fotbalistu Albina Ekdala, se kouč Claudio Ranieri poohlédl po další mladé pušce – Martinu Feninovi.

Nejmenovaný zdroj z blízkého okolí českého střelce označil přestup za takřka hotovou věc. Fenin by měl údajně v nejbližších dnech odcestovat do Turína a podstoupit zdravotní testy.

Sportovní ředitel Alesio Secco se už dokonce na nedávné schůzce s hráčovým agentem Pavlem Zíkou a vedením Teplic dohodl na přestupové částce. Ta se prý vyšplhala do výše 4 milionů eur, což je zhruba 106 milionů korun. Tedy o polovinu méně, než se spekulovalo. Přestup by se oficiálně měl oznámit následující týden.

Fenin si udělal jméno na světovém šampionátu do 20 let v Kanadě, kde svými góly a výkony dotáhl tým do finále. V něm se navíc předvedl fantastickou brankou z otočky.

Po českém útočníkovi rázem začalo pokukovat několik evropských velkoklubů, včetně Liverpoolu. Boj o Fenina ale jak se zdá vyhrál Juventus, jemuž střelce Teplic doporučil záložník Pavel Nedvěd.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavej, jestli se dokáže v Juve prosadit. Jesatli se hned nechytí, tak asi může zapomenout na EURO. Já bych spíš doporučoval, aby ještě zůstal na jaře v Teplicích na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pro neho zatim nema budoucnost v Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam ze dokonci jaro v cechach a udrzi si sanci na euro. A jak vidim situaci s barosem, tak bude hodne potreba mit dalsiho utocnika.

Reagovat
-Kopy-

Baroš hraje v repre dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že nejlepší pro Fenina, nároďák i Juventus by bylo nechat ho dohrát sezonu v Teplicích a pak ho prubnout v přípravě. Pokud odejde už teď v zimní přestávce tak v Juventusu určitě hned hrát nebude.

Reagovat
RMCF

taky si myslím jako prosadit se v konkurenci Iaquinty, Trezeho, Alexe bude mít asi hooodně těžký a nevím jestli to byl zprávný krok jít hned do velkoklubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to pro hráče musí být neuvěřitelně těžký, když se ozve velkoklub, nabídne nesrovnatelnej plat, trochu sladkejch keců o budoucnosti...

Reagovat
RMCF

jj je mě to jasný, ale málokdo se dokáže ve velkoklubu zrovna prosadit a pro Fenina(i když ho mám rád) to zrovan v Juve nevidím nadějně, chvilku bude paběrkovat pak půjde na hostování, nebo půjde zrovna, ale málokdo se pak do těch klubu vrací z hostování... V juventusu je dost příkladu např Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

4 miliony? myslim že Fenin moh jít za víc. ale určitě tam budou nějaký procenta z příštího prodeje...

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik čekáš? Za nějakejch 8-10 si Juve radši koupí někoho z Itálie, Fenin nemá ani zkušenosti z evropskejch pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu si ani neskrtne tam jsou zvykly na jine kanonyry dve sance a z toho jednu musis dat a fenin neda gol ani do prazdne.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro Fenina bude nejlepší aby zůstal na jarní část na hostování v Teplicích a nebo šel na hostování do konce roku do nejakého menšího italského klubu aby si zvykl na italský styl hry i tak to bude mít v Juve těžké se prosadit v tak anbité konkurenci.jsem zvědavý jak si povede.

Reagovat
smazaný uživatel

asi potřebují dalšího nosiče pití :D no ale žerty stranou,podle mě na to nemá.prosazovat se proti obráncům v domácí lize je o hodně lehčí než proti pořízkům z Itálie kde hrajou hodně tvrdě.měl by jit hrát někam jinam,Skotsko,Rakousko(Austria,Salzburg) nebo ligy těmhle podobným

Reagovat
smazaný uživatel

spamatujtese on nebude hned hrat oni ho daj hned na hostovani aby se neco priucil a az bude pripraveny tak pak bude pomalu se rozehravat za juve

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me nema v Juve sanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero skončí v létě kariéru.Treze půjde do Lyonu,Iaquinta se zraní a góly zbydou na Fenina,neviděl bych to tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

Krok vedle. V té konkurenci mu nedávám žádnou šanci, jedině kdyby někdo z útočníků Juventusu v zimě odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro měl ještě dohrát doma a pak mohl volit i lepší týmy než Juve. Takhle to hrozí,že bude zahřívat lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda, tak to nechápu. Bude jako Bendtner v Arsenalu nastupovat na posledních deset minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nedopadl jak Baroš - Z Baníku odešel do velkoklubu a...dál to už znáte...

Reagovat
$dolar$

A zacal se postupne v Liverpoolu prosazovat, jako hrac zakl. sestavy Liverpoolu zaril na Euru, to ze pak mu klesla forma je vec jina, ale v Liverpoolu se prosadil.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to hostovačku někde v Reggině, Livornu nebo podobném slabším klubu Série A,ať ukáže,jestli na Itálii má nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani tam by neměl na základ. Na jaře bude hrát v Teplicích, na podzim hostovačka někde v Serii B. Takových hráčů už bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nechapu jak od Fenina tak i od Teplic.Teplice si ho mely jeste minimalne na jare nechat,maji sanci na titul, penize taky nepotrebuji mohly pockat do jara a mozna i dostat vic.No a Fenin,skoda mluvit.Zas tak dobrej neni aby se hnal do Juventusu.Kdyz uz chce odejit,mel jit prvne do Nemecka.At ziska nejaky zkusenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu prosč to vidite rakhte černě,mohl by tam hrat dobře,je tam nedvěd a ten jim doporučí ho zkusit dat do nejakyho lehkyho zapasu nebo poharu a stačí jeden zapas a je znej superrhvezda, Ste všichni moc pesimisticky on se tam prosadi o to bych se klodne vsadil je to dobrej,mladej a nadeljen hrač

Reagovat
smazaný uživatel

Superhvězda kvůli domácímu poháru? Něco jako Zalayeta?

Reagovat
sansiro

S Čechy se roztrhl v Itálii pytel. Fenin by už byl 11. čský hráč v Serii A,,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik jich hraje pravidelnej zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfi, Paolo a Jankul a mozna Grygera kdyz neni zranejej...ostatni zahrejvaj...

Reagovat
sansiro

Jarolím hraje, Zápotočný + Sivok občas taky. Mazuch, Hable, Vašek ne

Reagovat
sansiro

sorry Petr ne už jsem z toho baníku popletený.... King Baník

Reagovat
smazaný uživatel

On se tam mozna chytí ale v pristim roce az delpi ukonci karieru pak se chytat bude ale zatím ani nahodou.Takže byt feninem nejdu tam protože ma euro projety jestli odejde zteplic navíc stema muze ziskat titul příklad je řeba brankář Radek Petr který chtyal na ms do20 let v kanadě Parma mu slíbila že bude chytat a on ted jenom sedí na lavičce nebo dokonce jenom na tribuně a pravidelně hraje jenom za Parmu B italsou 3.ligu a přesně tohle se muže stat i Feninovi pokud s teplic odejde hrat za Juventus B možná tak bude takže být Feninem neodcházím . tak a to je vše uf

Reagovat
smazaný uživatel

sqělé,ale doufám, že si zahraje,škoda jeho talentu jen kdyby zahříval lavičku.......Ave Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Už to na Juve moc není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele