FAVORITEM NA ZISK TORRESE JE LIVERPOOL

25.02.2007, 15:29
Aktuality
Manchester United již delší dobu není jediným anglickým klubem zajímajícím se o služby Fernanda Torrese. Kapitána Atletika Madrid by do svých řad rád získal také Liverpool a k tomuto transferu by podle posledních informací mohlo dojít již za několik měsíců...

Fernando Torres je již delší dobu středem pozornosti hned několika evropských velkoklubů včetně Manchesteru United, Realu Madrid a Barcelony. Atletiko Madrid sice má svou tradici, co se velikosti však zmíněným klubům nemůže konkurovat a sám hráč v jeho dresu poslední dobou spíše stagnuje.

"Udržet Fernanda Torrese, produkt našeho mládežnického systému, je prakticky nemožné. Nevěřím, že bychom ho tady mohli udržet permanentně," je s odchodem největší hvězdy klubu smířen jeho sportovní ředitel Jesus Garcia Pitarch.

Liverpool má několik týdnů nové majitele a pánové George Gillett a Tom Hicks se již nechali slyšet, že by rádi získali právě Torrese. 23letého útočníka navíc moc dobře zná manažer Rafael Benitez, který by v létě mohl dostat na přestupy až 150 milionů eur. Torres má na stadionu Vicente Calderona smlouvu ještě na dva roky a jeho výkupní cena se pohybuje okolo čtyřiceti milionů, v tom případě by si ho Benitez mohl koupit téměř čtyřikrát.

Liverpool má v možném blížícím se souboji s Mancxhesterem United jednu velkou výhodu. V jeho kádru je totiž hned několik Torresových krajanů. Vedle manažera Beniteze hájí červené barvy také Jose Reina, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso a Luis Garcia.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hlavně že za španěla není brán i Mark González, jak si myslí jeden sporťák z ČT

FORZA NIŇO

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé využívám nový smajl aneb

Reagovat
HOST*abc

vsichni fanoušci fotbalu hlasujte na www.deniksport.cz ze sport c.1 je fotbal!

Reagovat
HOST*Maty

to by byla bomba!!!! pojd do LIVERPOOLU!!!!!!! leteos jedeme na vitezstvi v champions league!!!! pristi rok na titul v premier league

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

.. přestup je nevyhnutelný, ale do Liverpoolu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tím jsem chtěl říct, že si myslím, že pude do ManUFC, tam bude po hroťákovi scháňka..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele