Fanoušci Lazia si vyšlápli na vlastní hráče

26.02.2008, 20:28
Aktuality
Fanoušci Lazia Řím zaútočili vejci během pondělního tréninku na trenéra Delia Rossiho a jeho hráče. Příznivce Biancocelesti rozlítila porážka v ligovém utkání s Cagliari 0:1.

Lazio se po další porážce propadlo až na třinácté místo tabulky a jen čtyři body ho dělí od zóny sestupu. Rossi, který Lazio loni přivedl na třetí místo tabulky a na podzim s ním bojoval v Lize mistrů žádá fanoušky, aby za týmem stáli i v těžkém období. "Samozřejmě i já jsem velmi roztrpčen našimi výsledky, ale žádám fanoušky, aby nebyli negativní vůči hráčům, ale raději vůči mě," říká Rossi.

Hlavním problémem Lazia v této sezóně je střílení brannek. V posledních třech venkovních zápasech nedali bleděmodří ani jedinou. Tomasso Rocchi, který nedávno prodloužil smlouvu s klubem až do roku 2013 ví, že je nejvyšší čas něco změnit. "Jsem velmi smutný z toho, co se děje. Nejen z výsledků mužstva, ale i z reakce fanoušků. Musíme prostě zabrat a už ve středu se pokusit tu sérii zlomit," říká Rocchi.

Pokud by Lazio ve středečním vloženém kole s Regginou neuspělo, moho by se dostat do svízelné situace. V březnu na něj totiž čekají takoví soupeři jako městský rival AS, Fiorentina a oba milánské kluby.

Autor: Jiří Fišara / sportinglife.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

já se nedivím reakci, psal jsem to sem nedavno že Lotito musel aspon nekoho privest v lednu což se stalo a hlavne musi začit neco delat jako že asi začal ,přijdou velka jmena je si jist na konci sezonyLotito.. a jestli ne--- fanoušci už si poradí... trenera ukamenuji a vedle bude stat lotito... ..jako Rozehnal se do hry dostal zatim malo oporti Raduovi... "dedecek Siviglia " by mel spis sedet a hrat Rozi nez je to ted.. boha jeho.. ja tomu Rosimu nerozumim. ... chce se mi z toho postaveni v tabulce

Reagovat
$dolar$

Lazio pujde nahoru, az si ten tym sedne bude vsechno ok a myslim ze i Rozehnal zacne hrat, musi se tomu nechat trochu cas. Doufam ze to fanousci pochopi.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci už nebudou čekat,..nechteji videt tym jako ten druhy za AS a s takovou mezerou...a hlavne .jsou zvykli na uspechy..a na to že tym byl nahoře.. hraval LM pravidelne.. a uspesne sbiral pohary...ja si na to taky těžko přivykám.. a snad touhle sezonou vse spatne skonci

Reagovat
$dolar$

No ja bych nerek ze byli az tak zvykli na uspechy, posledni opravdove uspechy zazili za Ericsona od te doby se potaceli vzdycky okolo 6 mista a hra nebyla dobra, mozna minula sezona byla dobra , ale to bylo prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to o tom moc nevis...jsou to 4roky od vitezstvi v italskem poharu...to neni za Eriksona a ani to neni tak davno... jeste v roce pote predvadeli FOTBAL.....ale to je v poho ...proste tvuj nazor..

Reagovat
smazaný uživatel

určitě lazio zabere má na lepší než být třináctý,ikdyž seria a je nesmírně vyrovnaná

Reagovat
Josifek

No, tak to se mi líbí, to mám radost, to to budou muset zítra odčinit výhrou, dal jsem na Calgary-Colorado - 1, Quick Boys - Breda 2 a Lazio - Regina - 1 - za ´pěťo, tak doufám, že boudou 2litry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten clanek neni objektivni.Bergamu nasypaly nedavno 3 goly sice 2 z penalt,ale darovanymu koni na zuby nekoukej.Priste to uvest na pravou miru v poslednich 3 zapasech venku.Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to nhl je osidne.Navic Colorado posililo Adam Foot,Peter Forsberg a jeste jednoho kvalitniho beka.Hned jak nasmolim nejake penize dam za 500 ze vyhrajou Stanley Cup.Uzdravi se Sakic s tim druhym a mas s posilama 1.utocnou petku.No podle me by tam v tuhle dobu mohl byt tak 22 kurz.

Reagovat
Josifek

Nhl je prasárna, jednou vyjde, jednou ne, tak doufám, že teď budu mít štestí, navíc Calgary hraje teď dobře a má skvělej první útok (Iginla, Langnow a Huselius)...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu stejne si,ale myslim,ze tezsi zapas na tipovani sis vybrat nemohl.Ja hodne vsazim na strelce branek a tak sleduji i vetsinu zapasu.Jsou to souperi z divize navic tabulkovy sousede takze ocekavam bitvu a under 5.5.Nova obrana tak to bude odzadu.Jinak ten druhy obrance neni nikdo jiny nez Ruslan Salei a chybi jeste Ryan Smith.Kazdopadne ti preju sazkovky jsou totiz takovy uzakoneny organizovany zlocin.

Reagovat
Josifek

Sazkovky ještě ujdou, ale maty - to je větší

Reagovat
Josifek

*svinstvo

Reagovat
Josifek

Každopádně budu mít ráno buď dobrou náladu a nebo budu nasr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak maty to je mazec.Dnes jsem byl s bratrankem,ktery nedavno nechal 100000,-na jednom.Mincaky se vsude rusi a jsou tam ty potvory co maji 1000,-otacku.Jinak ted se mu zas zadarilo nedavno vytahl 50000,-do plusu a dnes 30000,-takze uz to ma skoro zpet.Ja jsem proti nemu troskar ale ,kdyz je smula tak jsem schopny za mesic 10000,-protect.Hlavne kdyz si usmyslim ze chci jackpot.Jinak znamemu se na tech automatech nove generace podarilo vyhrat ted cti pozorne za 100,- 300000,-haluzak jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkad si Josef?

Reagovat
Josifek

Z Hrochova Týnce...ja jsem taky dokázal prohrát hezkej pár tisíc měsíčně, ale já to neuměl vybrat, tak jsem skoro vždy nic nevyhrál...teď se snžim s tim přestat. A Calgary mi dneska neudělalo radost

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevim kde je pribliz mi to trochu.Jinak smula vedli a neudrzeli.Smyth byl zranenej a jak na potvortu pro tebe zrovna vcera nastoupil a pripsal si asistenci.Ja jsem mel taky vcera smulu New Jersey jediny gol,ale strelce jsem trefil.Detroit 3goly dva strelce jsem chytil.Montreal 5branek Pleky je bohuzel ted nejak bez formy a Pitsburgh 4goly a Malone nic.Trochu stesti a mohlo byt 6000,-Davam to za 10,- to uz je slusny vyvar.

Reagovat
Josifek

U Chrudimi...no jo, mě poslední dobou vždycky potopí v NHL český hráči, teď chvíli před koncem Milan a Hemskej mi zkazil tikek už aspoň třikrat a to se mi vždycky líbilo, jak hraje, je to dareba . Teď mě střelci moc nevycházej, zkraje sezony se mi to líbilo víc, když tam sázel fíky Kovalchuk, Heatly, Iginla, pak to tam zas padalo Oveckinovi s Malkinem...teď nějak nevim, koho tam dát

Reagovat
smazaný uživatel

To jo Kovalcuk se jakz takz trefuje,ale ty kurzy jsou na ne v prumeru 1.9.Jinak Alfredson se uz dlouho netrefil,Oveckin uz snad 5 zapasu a vcera na nej bylo v Synotu 1.55 ze da a 2.1 ze ne.Ja vetsinou vybiram hrace s kurzem kolem 3.Treba Gionta mel vcera 3.6 Filipula 4 a Datsyuk 3.Datsyuk to je kvalitka 3 kurz vzdy a skoroval po 4 v rade.Jinak sleduji Nhl stranky procentualni uspesnost strelby,je to tam i proti jednotlivym tymum v sezone v kariere atd.Tiket to sice nevyhraje,ale ma to neco do sebe.Jinak dnes dam Siena-Cagliari 1 a nejake tenisy namatkou Starace-Luczak 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele